A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szász Donát

 
Beosztása: Személyi asszisztens
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: augusztus 24.)
Testalkat: Teljesen átlagos magasság és súly, az átlagnál talán kicsit szélesebb vállak jellemzik.
Vonások: Kerek is meg nem is, fura is meg nem is, mindenesetre az arcán ülő kifejezéstől valahogy mókássá válik.
Szem: Egyszerűen csak kék.
Haj: Vörös is meg kócos is. Persze csak egészséges mértékben.
Általános öltözet
Általában egyszerűen öltözködik: farmer és felső. A pólói nagy százalékán van valamilyen minta vagy vicces felirat. Munkába egy zakót azért magára aggat, hogy valamiféle hivatalos keretet is adjon a dolgoknak.
Első benyomás, kisugárzás
Egyszerűen kénytelen vagy elmosolyodni rajta, mint jelenségen. Vörös, kusza haj, életteli, vidám, kissé kölykös mosoly, és van benne valami meghatározhatatlanul rajzfilm figura szerű. Imádni való.

Leírás

- Megy a felvétel.
- Mi?
- Mondom megy a felvétel!
- Mi? Vává! - gyorsan a szájába tömködi a fánkot, és lerázza a morzsát a kezéről... egyenesen az ölébe. Onnan pedig a földre, habár a nadrágján egy halvány folt tanusítotja, hogy fél perccel ezelőtt még egy cukormázas édesség pihent a mancsai közt.
- Doni, az égre, megy-a-felvétel.
- Vóvan, mávis, csak lenyevem - válszolja nagyokat rágva, majd lenyelve az ételt. Száját kapkodva törli a karjába. - Úgy is kivágod, nem? - teszi még hozzá ode se pillantva.
Csönd.
- Ugye?? - Most már kénytelen megkeresni tekintetével a tőle alig három méterre állót. Annak van szíve úgy vigyorogni, akár egy éhes cápa. - Persze, csak szívatlak. Na, kezdjünk neki, miután magadba tömted a napi cukor adagod.
- Tudod, hogy függő vagyok.
- Nyilván tudom, csak évek óta ismerlek. Nehéz lett volna nem észrevenni az aurádból kilógó Marsszelet halmokat.
- Ne már, övön aluli ezt felhozni!
- Hát az is övön aluli volt. Ne haragudj, de hogy annyira részeg legyen valaki, hogy fókuszeszköz helyett egy Mars csokival próbálja megelőzni a nem kívánt terhességet... - képtelen volt visszafojtani a nevetést. Donát faarccal bámult vissza rá, két füle hegye belevörösödött a szégyenbe.
- Beeefejezted? - csikorogja száját elhúzva.
- Inkább te kezdd el, mert sose leszünk túl rajta - rázkódik még mindig a nevetéstől a másik.
- Beeeh - fintorog Doni, majd kicsit rendezve magát elmosolyodik a lencsébe.
- Haligali, ez itt az ALS ice bucket challange. Mivel voltak olyan figyelmesek, hogy kihívjanak, kénytelen vagyok jegesmaciként végezni a mai napot, de sebaj! Szóval a je... - Idáig jut csupán a mondatban, mikor két mágikusan fölé vezérelt vödör áldozatává válik. Első, sokkolt reakciója után a haja felé nyúl, hogy kiszedje a beleragadt valamit, bármi is legyen az.
- N-nagyon v-vicces - didergi, miközben leemeli a feketés színű műanyag pók... pók. PÓK. Úgy hajítja a sarokba, mintha magát a fekete halált tartaná a kezében. Hatalmasat kiált, miközben felpattan a helyéről, csak hogy alatta a talaj még vizes. A felvételen is jól hallható hangeffektus keretében csúszik meg a nedves talajon, és minden méltóságot nélkülözve esik hasra.
A háttérben artikulálatlan hahotázás, majd a filmnek vége szakad.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.27. 20:32:38

Üzenet küldése