Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szász Lili

 
Beosztása: Rádiós műsorvezető
Nem:
Életkor: 42 (születésnap: december 31.)
Testalkat: Az átlagos magasság alatt pár centivel, és az átlagos súly környékén ingadozva létezik. 3-4 kiló rendszeresen liftezik rajta fel-le. Lelkiismeret furdalás nélkül kajál be akármelyik (nem feltétlenül ünnepi) vacsorán.
Vonások: Mosolygós és vidám a képe. Az arca folyamatosan él, nincs telenyomva botoxszal, sem más mágikus cuccal, hát egy szarkaláb itt, egy mimikai ránc ott már könnyen befigyel.
Szem: Hajához eredeti kék szemek társulnak. Kedves, vidám tekintet birtokosa.
Haj: Természetes szőke, hullámos.


Általános öltözet
Hétköznapokon mellőzi a flancolást. Munkája sem követeli meg feltétlenül a rongyrázást. Farmer meg tornacsuka is tökéletesen megteszi, de ugyanúgy tudja, mikor kell csinosnak lenni. Kora ellenére sem tekeri magát zsákokba, mindig nőies, és azt sem felejtette még el, hogyan kell dögösen kinézni.


Első benyomás, kisugárzás

Aktív életet élő középkorú nő. Nem engedheti meg magának, és nem is engedi meg, hogy beszürküljön. A felmerülő nehézségeket könnyed rugalmassággal kezeli, nem szívbajos, és megvan benne az idiotizmus szikrája. Racionalista, de mindenből igyekszik a legjobbat kihozni. Jóindulatú, de nem naiv. Nyitott mindenre és mindenkire, de ha megrendül a bizalma, nem egyszerű visszaférkőzni a kegyei közé. Könnyed humorú, vevő a poénokra, könnyen idomul mindenféle helyzethez, és ha kell, felveszi a nadrágot. Alkalomadtán házisárkányos vonulatának is élt ad.


Leírás

Arcról nem feltétlenül, de hangról sokaknak ismerős lehet. Ha bemutatkozik, még jobban képbe kerülhet vele kapcsolatban az ember. Egy hajnalig elnyúló késő esti rádióműsor társvezetője, s hallgatógárdája ugyan meglehetősen beszűkült ezáltal, de többen vannak, akik felismerik őt. Műsoraik épp olyanok, mint ő maga is, színesek, frissek, aktuálisak, ha kell bicskanyitogatóak. Témaként előkerülhet tulajdonképpen bármi a közélettől a kultúráig, minden ami gondolkodásra, mérlegelésre készteti az embert, ami kicsit is érdekes, vagy fontos. Nem ő lesz az, aki befogja, ha hallatni kell a hangját. Ha egy szóval kellene jellemeznie önmagát, kettőt írna le: belevaló és vagány.

A személyes életben is örök komika, és bizonyára ennek köszönhető, hogy baráti köre ehhez mérten hasonló habitusú emberekből tevődik össze. Ugyan a munkája iránt igen elkötelezett, de a kikapcsolódásra is talál elég időt, amit javarészt ezen emberek társaságában tölt. Családi állapotát tekintve nem titkoltan egyedülálló, aki hosszabb ideje párkapcsolat nélkül tengeti az életét, noha az olyan patinás és mérvadó lapok, mint a Chili és a Hiteles Hírforrás hasábjai szerint az utóbbi két évben legalább egy tucat pasit elfogyasztott már, és megszületett gyermekének is legkevesebb, mint négy lehetséges apja van.

Merthogy 2015. december 22-én megszületik elsőszülött fia és szeme fénye, Patrik. Egyedülálló anyaként vág neki a kalandnak, akit szerető barátok és családtagok sokasága vesz körül. A konvencionális családmodell felmutatásában ugyan csúfosan elbukik, de a sok önzetlen odaadás közepette a csíráját sem érzi ennek a hiányosságnak.

 Baby Birthday Ticker Ticker


(Karakterkép: Amy Poehler és Abel Arnett)


Aktuális állapot:
Gyerkőccel a karján.
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.27. 18:00:17

Ez a karakter az Androméda Mágusrádió céghez tartozik.

Üzenet küldése