A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szőke Bernadett

 
Beosztása:

Nem:
Életkor: 18 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Egy nyár alatt nyúlott vagy 30 centit, most már felülről nyaldossa a 180-at. Törékeny alkata ellenére megvan mindene.
Vonások: Kislányos vonásai teljesen eltűntek. Arca hosszúkás, szája mindig mosolyra íves.
Szem: Hatalmas, kerek, világos kék. Ez változatlan!
Haj: Szőke, egyenes szálú, hosszú.
Általános öltözet
A nagymama által kötött pulóverek tömkelege többnyire már csak a nagyon hideg teleken tűnnek fel, meg akkor, amikor épp nagyon hipszter kedvében van. Ruhatára az évek alatt kicserélődött, rengeteg designer darabot rejteget. Szereti a lezser mégis nőcis viseletet.
Első benyomás, kisugárzás
Gyermeki kedvessége nem tűnt el, még mindig mindenkiben a legjobbat látja, és naivitása mondhatni határtalan! Céltudatos, van véleménye és ha néha sok butaságot is tudsz összehordani ... az megbocsájtható neki. Folyton apró mosoly ül a szája sarkában, mintha minden egyes pillanatban valami huncutságon járna az esze. Ez persze ragadós, akivel találkozott eddig mind-mind mosolyalbummá váltak mellette.

Előtörténet
Mágus család (Szabolcs és Szilvia) középső gyereke. Van egy bátyja (Szilárd, akit csak Szöszinek hívnak) és egy húga (Dóra).
A család Pécsett lakik. Szöszi is a Martionba járt, tavaly ballagott a Karpena ösvényről. Dóri pedig negyedikes, szintén a Karpisok táborát erősítve.

Otthon nagy, kertes házuk van egy golden retriverrel, aki a Csacsa becenévre hallgat.
Szöszi nem nagyon tudott nevet adni neki ötévesen, ezért így alakult.
Kapcsolata testvéreivel és a szüleivel habos-babos, igazi filmbe illő szeretettel megfűszerezve.
Inzulinrezisztenciában szenved, ezért napi 5-6 alkalommal kell ennie, számolnia kell, hogy mennyi a szénhidrát bevitele és bizony a cukrot is mellőznie kell az életéből, de legalább azt lekopoghatja, hogy nem cukorbeteg.
Sokat utaznak, mondhatni bejárta már az egész világos anyáékkal, és a modellkedés végett sokszor dolgozik külföldön is (természetesen szülői felügyelet mellett, ami egyre nagyobb teher számára, de nem merte még felhozni).

Könnyen teremt kapcsolatokat, nyitott és kíváncsi egyén. Szeret mindent megismerni, felfedezni és nem utolsó sorban kipróbálni. 14 éves kora óta modellkedik a talanok világában.

Tanulás terén szerencsére nem reménytelen, bár nem esik nehezére elsajátítani valamit, azért nem is lesz benne olyan kiváló, mint szeretné. A gyakorlati tárgyak döcögősen mennek. Még nincs elképzelése arról, hogy mihez szeretne kezdeni, ha idén befejezi a Martiont.

Karakterkép: Danielle Mansutti


Leírás


Aktuális állapot:
Fekete harisnya, fekete térd fölé érő szoknya, púder rózsaszín blúz, egy bőrkabát és a hátára egy hatalmas szürke-lila-rózsaszínű sál, ami poncsóként szolgál.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.17. 22:11:12

Üzenet küldése