A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szőke Bernadett

 
Beosztása: ELTE - Társadalomtudományi Kar - Szociológia; Youtuber

Nem:
Életkor: 20 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Egy nyár alatt nyúlott vagy 30 centit, magassarkúban felülről nyaldossa a 180-at. Törékeny alkata ellenére megvan mindene.
Vonások: Kislányos vonásai nem teljesen tűntek el. Szája mindig mosolyra ível.
Szem: Heterokrómia a neve annak a jelenségnek, amikor az egyik szemünk zöld a másik pedig eltérő színű, esetünkben barna.
Haj: A természetesség híve, így haját nem festeti. Eredetileg szőkés-barna, de az évek alatt egészen világos, mogyoró színűvé sötétedett.
Általános öltözet
A nagymama által kötött pulóverek tömkelege többnyire már csak a nagyon hideg teleken tűnnek fel, meg akkor, amikor épp nagyon hipszter kedvében van. Ruhatára az évek alatt kicserélődött, rengeteg designer darabot rejteget. Szereti a lezser mégis nőcis viseletet.
Első benyomás, kisugárzás
Gyermeki kedvessége nem tűnt el, még mindig mindenkiben a legjobbat látja, és naivitása mondhatni határtalan! Ámbár céltudatos, van véleménye és ezt ki is mondja! Folyton apró mosoly ül a szája sarkában, mintha minden egyes pillanatban valami huncutságon jár az esze. Ez persze ragadós, akivel találkozott eddig mind-mind mosolyalbummá váltak mellette.

Előtörténet
~ Mágus család (Szabolcs és Szilvia) középső gyereke. Van egy bátyja (Szilárd, akit csak Szöszinek hívnak) és egy húga (Dórika).
~ A család Pécsett lakik. Szöszi és Dórika is a Martionba járt, Dettin kívül mindenki a Karpena ösvény nebulója volt, csak ő került a Ferfex farkasok közé.
~ Otthon nagy, kertes házuk van egy golden retriverrel, aki a Csacsa becenévre hallgat. Szöszi nem nagyon tudott nevet adni neki ötévesen, ezért így alakult.
~ Kapcsolata testvéreivel és a szüleivel habos-babos, igazi filmbe illő szeretettel megfűszerezve.
~ Inzulinrezisztenciában szenved, ezért napi 5-6 alkalommal kell ennie, számolnia kell, hogy mennyi a szénhidrát bevitele és bizony a cukrot is mellőznie kell az életéből, de legalább azt lekopoghatja, hogy nem cukorbeteg.
~ Valamint heterokrómiája van, ami azt jelenti, hogy az egyik szeme zöld a másik pedig kék. Különleges!
~ Sokat utaznak, mondhatni bejárta már az egész világot a családdal.
~ A modellkedést még 13 éves korában kezdte (természetesen szülői felügyelet mellett) mára már egyedülállóan utazik és külföldön is sokat fotózzák. A talanok kifejezetten kedvelik, főleg a youtube videóit, ami javarészt utazás és szépségápolás témájában születik.
~ Könnyen teremt kapcsolatokat, nyitott és kíváncsi egyén.
~ Szeret mindent megismerni, felfedezni és nem utolsó sorban kipróbálni.
~ A mágia sajnos nincs a kisujjában, épp csak elbukdácsolt és sikerültek a vizsgái. De hatalmas imádattal figyel másokat varázslás közben és szinte szó szerint... elvarázsolja, ha valaki jó benne.
~ 2018 őszén pedig az ELTE Társadalomtudományi Karán tanult tovább Szociológia szakirányon és ha nagy lesz, akkor szociokulturális antropológus lesz belőle.


Karakterkép: Kseniya Rain

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.17. 22:11:12

Üzenet küldése