A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szőke Szilárd

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: szeptember 27.)
Testalkat: Nagyon szeret sportolni, melynek köszönhetően nem egy vézna alkat, de még így is átlagos testalkattal rendelkezik.
Vonások: Kissé szögletes áll, csibészesen villogó mosoly, az átlagosnál valamivel nagyobb orr jellemzi.
Szem: Világoskék, csillogó, szürke rózsával.
Haj: Kiskora tejfel szőke haja mára már kissé besötétült. A hossza mindig változik, van hogy két oldalt felnyírja, középen egy sávban meghagyja, amit aztán üsszeköt, máskor teljesen rövidre vágatja.
Általános öltözet
A pulcsi, farmer, sportcsuka triót részesíti előnyben. Imádja a sálakat, van is belőle már jó pár a gyűjteményében. Az utóbbi pár hónapban azért már bekerült egy-egy (sportosan)elegánsabb darab is a ruhatárába.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, pörgős, kissé hiperaktív gyermek volt. Mára már valamennyire lenyugodott, talán kezd benőni a feje lágya is. Könnyen köt új ismeretségeket.

Leírás

Pécsett született Szőke Szabolcs és Szilvia első gyermekeként. Őt még két jövevény, Detti és Dorka követte. Mára már mindhárman a Martiont boldogítják, akárcsak egykoron szüleik. Szöszit a Karpenába, Dettit a Ferfexbe, míg Dorkát a Neredinbe osztotta a Lelkek Tükre. Szöszi imádja a húgicáit, bár előttük be nem vallaná már, hiszen benne van a jól ismert kamaszos dac.
A család házi kedvence egy, már lassan tízéves, golden retriver kutyus, akit annak idején Szöszi a Csacsa névre keresztelt. Ha a gyerekek hazalátogatnak hétvégére, előszeretettel játszanak az idős ebbel.
Tanulmányaiban nem mutat különösebb lelkesedét, bár esze az van, feneke nincs, így nem lepett meg senkit, hogy a reál tárgyakból általában csak átbukdácsol. Azért arra mindig ügyel, hogy meg ne bukjon semmiből, véleménye szerint cink lenne pótvizsga, s nem utolsó sorban, milyen példát mutatna úgy a két kicsinek.

Utolsó három Martionban töltött évében azért összeszedte magát, így érettségi után az ELTE EMK Befolyásoló mágiák szakán kezdte meg 2016.szeptemberében a tanulmányait, melyet 2019. szeptemberétől mester szakon folytat tovább.

Kapcsolatok: Esterházy Blanka, Harmati Flóra, Jávor Tamás, Király Evelin Luca, Stelczer Domonkos, Stelczer Elvira, Straub Botond, Szalay Kolt, Szalay Kund, Szigeti Zalán, Varga Bence

//Karakterképem Edgar Evans/Vanuska //

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.10.27. 09:35:03

Üzenet küldése