A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szőnyi Vanda Adél

 
Beosztása: ELTE-EMK, bébiszitter
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: július 03.)
Testalkat: Alacsony (164 cm), ehhez arányos testsúly társul. Korán érő típus, nőies a testalkata.
Vonások: Ovális az arca, szája sarkaiban pedig mindig mosoly bujkál. Nagyon gazdag arcmimikával rendelkezik, rögtön kiülnek rá az érzelmei.
Szem: Nagy, csokoládébarna szempár. Ciki vagy sem, közelre rosszul lát. Ideje nagy részében kontaktlencsét visel, de otthon marad a jó öreg szemüveg.
Haj: Hátközépig érő, dús és gesztenyebarna. Alapjáraton szögegyenes, de a hullámokkal jobban meg van barátkozva.
Általános öltözet
Csak minimálisan érdekli az öltözködés, de látszik, hogy keresi önmagát. Leginkább kényelmes és hangulatához illő ruhákat hord. Szerencsére van annyi ízlése, hogy még nemtörődömsége mellett is egész csinos legyen. Hogy kompenzálja alacsonyságát, gyakran hord telitalpú szandálokat és csizmákat, de a tornacipő is levakarhatatlan a lábáról.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus – mi más is lenne egy ilyen ártatlan pofi? Rád villantja a mosolyát, és segít, amiben épp kell. Kölcsönadja neked az órai jegyzeteit. Kiöntheted neki a lelkét egy tea mellett. Viszont, ha nem tart rá alkalmasnak, a felszínnél sosem fogsz tovább jutni. Nem mondható rá az, hogy zárkózott- egyáltalán nem az, csak nagyon nehezen barátkozik.

Engem nem érdekel az az arcod, amit másoknak mutatsz. Sőt. Hidegen hagy. Értsd meg, ha engem szeretnél, meg kell nyílnod. Meg kell mutatnod valamit magadból, ami más, mint amit a többiek látnak, ugyanis csak abba tudok beleszeretni. Ami mindenkié, az engem nem érdekel.

LeírásFizikum – Nem egy erőművész lánnyal állsz szemben, de azért bírja a strapát. Még így is jobb húsban van, mint a korabeli lányok többsége. (9)
Ügyesség – Átlagos reflexekkel áldotta meg a sors, neki ez épp elég ahhoz, hogy ne legyen ügyi-fogyi. (10)
Észlelés – Nem megy neki semminek és észreveszi, ha az épp felügyelt kisgyerek magára akarja gyújtani a házat, de léglabdában ne állítsd be fogónak. (8)
Megjelenés – Első ránézésre talán nem az jut róla eszedbe, hogy milyen gyönyörű, de nagyon is szimpatikus lány, aranyos pofival. (11)
Intelligencia – Okos. Ez főként nem a lexikális tudásában nyilvánul meg, hanem az élethez való hozzáállásban, és a mindennapos helyzetekben. Nagyon könnyen el lehet beszélgetni vele bármiről, rendkívül érdeklődő típus. (12)
Akaraterő – Akaratos lány, legtöbbször eléri a célját. Nem lenne túl jó bébiszitter, ha nem tudna fegyelmezni. (12)
Mágia – Mondjuk úgy, hogy még fejlesztésre szorul. A Martionos évek alatt sem sikerült teljesen megtanulnia kezelni a született mágiáját, egyelőre keresi a megfelelő mentort. (11)


Elsőre belopja magát az ember szívébe (megnyerő) az ártatlan tekintetével és segítőkészségével (segítő kéz). Ki sem néznéd belőle, hogy pálcát ránt rád (békés)… vagy mégis? Csak szólj egy rossz szót a családjáról vagy a barátairól (elkötelezett - 2), és szembesülnöd kell az első átokkal, ami hirtelen az eszébe jut (gondatlan varázsló). Támadj csak vissza, ha akarsz, nem lesz olyan könnyű dolgod (életerős). Ha mégis megsebesíted, meglepően gyorsan összeszedi magát (gyors gyógyulás), és akkor még nem is profi vitae...
Nagy álma volt, hogy abeomágus legyen; furdalta a kíváncsiság, hogy milyen állattá változna. Nagybátyjával még fogadásokat is kötöttek arra, hogy őz lesz, vagy egy ostoba hal (vajon melyik tipp kitől származott…?), ám rá kellett jönnie, hogy ebben sincs jövője, csakúgy, mint néhány tantárgyban. Jóslás- és bájitaltanon pusztán azért nem bukott meg, mert a barátai átrugdosták őt a vizsgákon (jövő hiánya II. – abeomágia, jóslás, bájitalok). Előbbiben szimplán nem lát fantáziát, míg utóbbitól inkább távol tartja magát, tekintve, hogy méregérzékeny. Sajnos ez nem csak különféle bájitalokra igaz, hanem mindenféle alkoholra és drogokra, de még a kávéra is. Szervezete sokkal gyorsabban és hevesebben reagál az egészen kicsi adagokra is.
Ahogy kezd benőni a feje lágya, egyre több dolog iránt érdeklődik, és lassacskán megtalálja önmagát. Elvarázsolta őt az indiai kultúra és a buddhizmus – na azért még nem nevezhetjük buddhistának, viszont hisz a karmában és a reinkarnációban is. Nem tudja elfogadni, hogy az emberi élet véges, retteg a haláltól. (Igaz hit – 1)

... és a többiek

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.09. 15:02:27

Üzenet küldése