A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szabó Erika

 
Beosztása: Archeológus
Nem:
Életkor: 48 (születésnap: augusztus 22.)
Testalkat: Alacsony. Alkatát tekintve nem is túl vékony, nem is vaskos, valahol az átlagos környékén.
Vonások: Nem egy mai csirke, lássuk be. Mintha már ráncai is lennének, hm…
Szem: Világoskék
Haj: Szín tekintetében a szőke és a barna között valahol, de inkább az előbbi. Kb. vállig érő, hullámos. Lehet, hogy a bőrén már kezdenek látszani a ráncok, de ősz hajszálai egyáltalán nincsenek.
Általános öltözet
Nagyon szereti a régi stílusú ruhákat, sosem látod a legújabb divat szerint öltözni. Talán szakmai ártalomnak köszönhető.
Első benyomás, kisugárzás
Nem nagyon lehet eldönteni első ránézésre, hogy szimpatikus-e, avagy sem. És később is, ha alkalmad nyílik jobban megismerni, mindig előrukkol valami újjal, valami meglepővel, nehogy eldönthesd mi is a véleményed róla igazából.

Leírás

1970. augusztus 22-én született Székesfehérváron. Mindkét szülője mágusszármazású, de akad az ősök között néhány talan is. Teljesen átlagos család, teljesen megszokott körülmények között nevelkedett, semmiben nem szenvedtek hiányt. Két testvére van, András (a bátyja) és Viola (a húga).

12 évesen már indulhatott is megkezdeni tanulmányait a Martionban. Addigra tudott írni, olvasni, számolni – nem ő volt az új Einstein, annyit tudott, amennyi szükséges volt – de nem járt talan iskolába, sőt leginkább sehova, otthon tanította édesanyja, aki nevelőként dolgozik a mai napig egy varázsló gyerkőcökkel foglalkozó óvodában, vidéken. Az édesapja a Kormány alkalmazottja volt régebben, de jelenleg egy családi üzletet vezet.

Elkezdődött az iskola, jött a beosztás. Ettől félt a legjobban Erika, na nem mintha előítéletei lettek volna, de próbált céltudatosan elé állni a Lelkek Tükrének. Az eredmény: Lorton.
Boldogan foglalt helyet a megfelelő asztalnál a Nagyteremben, és büszkén viselte ösvényének jelvényét.
A tanulmányi eredményei mondhatni kiválóak voltak, főleg ami az elméleti tárgyakat illeti. Gyakorlatot tekintve Bűbájok és Átváltoztatások terén teljesített kiemelkedően. Mindkettő fontos szerepet játszik a mai napig az életében.
Volt diákmentor, tanársegéd, tagja volt a Diáktanácsnak is. Mondhatjuk, hogy majdnem minden elismerést sikerült bezsebelnie az évek alatt. Az első években minden órának rendszeres látogatója volt, a végzős éveket fakultációkkal igyekezett megtölteni. Átváltoztatástan, bűbájtan, mágustörténelem, rúna- és keletimágiatan, művészettörténet. Ekkor még nem volt teljesen tiszta, hogy milyen pályára készül, de az utolsó pillanatban mégis sikerült döntenie.

Következő iskola: ELTE Elméleti Mágia Kar, illetve ezzel párhuzamosan ELTE BTK-n tanult történelmet és régészetet. Útnak indult, friss diplomásként, bele a nagyvilágba. Nem csak Magyarországot járta be a kutatások kedvéért, gyakran utazott külföldre is, szíve csücske ilyen szempontból Egyiptom és Görögország.
15 évet áldozott rá ennek a szakmának a kiismerésére, majd egy hirtelen támadt ötletnek köszönhetően beiratkozott a tanárképzőbe. Három év tanulás – ismét -, majd egy azonnali próbálkozás. Beadta a jelentkezését Mágustörténelem tanári posztra a Martionba, már csak a választ kellett megvárnia, ami kicsit ugyan váratott magára, de még pont időben érkezett.

2009. január hó végén egy új fejezet indult az életében, tanárként és mentorként kellett bizonyítania. Rá kellett jönnie azonban, hogy ez mégsem az, amire vágyott, így visszatért eredeti szakmájához.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.01.27. 21:15:54


Ez a karakter rendelkezik egy Mekong nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése