A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szatmári Nedda

 
Beosztása: grafikus, Csontváry hallgatójaNem:
Életkor: 25 (születésnap: november 09.)
Testalkat: 163 cm, 50 kg - mindentéren átlagos
Vonások: Semmi különleges, habár némi szín jól jönne neki. Pont az, aki elveszik a tömegben.
Szem: Mindent látó zöld, mintha folyton a végtelenbe révedne. Két mély kút, feneketlen, bölcs, öreg. Nem illik az arcába.
Haj: Barna, vékonyszálú, kesze-kusza, hosszú lobonc.

Általános öltözet

E téren sincs semmi extra, teljes mértékben átlagos, fiatalos és nem utolsó sorban az aktuális trendnek megfelelő.
Jelenleg kedvenc darabjai: Horgolt cuccok, farmering, bőrdzseki, bőrbetétes legings, szegecsek, figurás felsők.
(Megjelenés: 10)

Első benyomás, kisugárzás

Nem egy túl társasági figura, de nem is nevezhetnénk különcnek, vagy antiszocnak. Elvegyül a tömegben, próbál átlagos maradni. Többnyire szimplán elvan a saját kis világában. Mindig láthatsz nála ceruzát és skicc füzete, napos időben legtöbbször egy padon olvasgat vagy rajzol. (Művész)
Néha csendben mered egy pontba, mint aki elbambult – bosszantó - vagy olykor valami értelmetlenséget hallasz tőle, nem is érted, hogy kapcsolódik a témához. – Nem baj, majd hamarosan megérted. (Jóstehetség)
A menzán elcsodálkozol, milyen válogatós és mennyi hülyeséget eszik, hogy a tojást kiszedegeti a rakott krumpliból. (Ínyenc)
Ő az, aki utolsó pillanatban éri el a buszt, aki átcsusszan a vizsgán és pont azt az egyetlen tételt húzza ki. Bosszantó, valamiért szerencsés. (Vak szerencse)Leírás


Bio:

Születési név: Szatmári Nedda
Becenevek: Nédi, Nene.
Született: 1993.11.09. Kazincbarcika
Élőhely: Budapest
Tetoválás:
tarkó – védelmező rúna
bal csukló belső fele– mindent látó szem
Pálca: Tölgy, Loreleihaj maggal.
Genotípus: mentál - mentál
Házi kedvenc:
Holló – Walpurgis
Mabon a nimfapapagáj és 3 hullámos farkú törpepapagáj.
Brúnó a játékos Labrador retriever


Család:

anya: Szatmári Viola
apa: Szatmári Benedek
Idősebb nővér: Szatmári Éda
Kisebbik nővér: Szatmári Athina

Nálunk a családban mindenkit a fejére ejtettek..
Apa bájitalokat előállító gyárban dolgozott, de már 6 éve felmondott és társult anyához a családi bizniszben. Gyógynövényeket forgalmazunk és főzeteket, tanácsadás, jóga, energia szintmérés, jóslás és minden egyéb más szolgáltatás is folyik nálunk. Ez az, amit a talanok bioboltnak és természetgyógyászatnak hívnak. Mondanom sem kell, az évek alatt teljesen átálltunk az alternatív és bio bizbaz életmódra. Néha kész paródia itthon az élet, mintha a 60-as évek Amerikájában élnék.

Van ám két nővérem is, hogy róluk se feledkezzek el, csupa lányok vagyunk. Tudom. Nem véletlen. Még a nagyi(az anyai) mesélte, családi átok ez. Állítólag még valami cigány asszonnyság szórta valamelyik ükanyámra, ne is kérdezzetek többet.. A lényeg, hogy nemzedékek óta csak női utódok születnek. Szóval a nővéreim, a legidősebb Éda, eredetileg tanítónő, jelenleg tarot kártyákat vet és zsályát szárít a padláson. Neki már van két kislánya, Zsolna hatéves és Boróka három. A kisebbik nővérem Athina, ő jóga- és táncoktató (leginkább hastánc), mellesleg világutazó.


Mindent látó„Mint üveggömb a végtelen
Néz, de nem lát két szemed
Messze fénylik láthatáron
Ott, hol összeér két világod
Délibáb a képzelet.”


Mindig reméltem, hogy lesz valami képességem, amiben jobb vagyok, mint a többiek. Mondjuk, elképesztően repülök majd, le se lehet lökni a seprűről – De a repüléshez sajnos béna vagyok, mint úgy miden más sporthoz általában. Engem mindig utoljára választottak a játékok során…
Vagy majd gyönyörű sólyom állatalakom lesz – De számomra ez lehetetlen. Egy szóval jellemezném a mágiát, fejfájás. S számomra ez valóban fejfájást jelent, minél erősebb, minél bonyolultabb a varázslat, annál erősebb migrén tör rám. (Fájdalmas varázslás)

Egy dolgot mégis kaptam, talán kárpótlásért a bénaságaimért. Az álmokat… Így hívom, amióta csak eszemet tudom. Nem. Állj. Az első emlékem olyan óvodás korom körül való, talán 5-6 éves lehettem. Senkinek se mondtam, azóta sem.
Hogy világos legyen, miről is beszélek, ismét a családommal kezdeném. Nálunk mindenki jól ért a bájitalokhoz, gyógynövényekhez, de nem ritka a jóstehetség. Igen, generációk óta, anyai ágon, mióta csak lányok születnek, mindenki konyít a jósláshoz valamicskét. Én sem vagyok kivétel, csak hogy az én esetemben ez a képesség sokkal erősebb és fejlettebb. Mindenki tudja nálunk, jobb és ügyesebb vagyok, de nem sejtik, meddig terjednek a határaim. Vannak titkaim…
Hidd el nekem, senki sem akarja látni mások sorsát, titkait..
Sajnos, legnagyobb bánatukra, én már évek óta a kártyákhoz se nyúltam, nem hogy máshoz.. Ha tehetném kikapcsolnám. Kár, hogy fogalmam sincs hogy lehet...


Tanulmányok:

Martionban a Neredin ösvényét tapostam, s miután befejeztem a középiskolát fogalmam sem volt merre, hogyan tovább. Első két helyre sajnos nem vettek fel, így elkezdtem a Szabadbölcsész szakot az ELTE-n. Sajnos igen hamar rájöttem, nem nekem való, félbehagytam. Munka után keresgéltem, nyáron az utcán festettem, majd elkezdtem egy Grafikus szakképzést. Nehéz volt eldöntenem, melyiket válasszam, Festő vagy Grafikus, végül a grafikus mellett döntöttem. Az előbbin helyhiány miatt elutasítottak - így jár az, aki későn kap észbe. Bár továbbra is imádok festeni.
Két év eltelte után, a szakképzést befejezve, harmadjára sikeres felvételt nyertem az egyetemre. A Csontváry hallgatója lettem.
Aktuális állapot:


Hangulat: Átlagosan jó, alkotó kedv.

Haj: Szabadon kiengedve.

Smink: Natur, szempillaspirál egy kis bronzosítóval.

Illat: fűszeres őszi, mint a fahéjas alma

Öltözet: Csuklóján hajgumi és bőrkarkötő.
Bez naslova #210
Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.08.15. 18:42:27

Üzenet küldése