A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szebellédi Gábor

 
Beosztása: Könyvelő
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: szeptember 28.)
Testalkat: Magas, férfias alkatú, de nem tölti minden idejét a konditeremben, és ez meg is látszik.
Vonások: Átlagos arc, az átlagosnál kicsit nagyobb orral.
Szem: Valahol a szürke, a kék és a zöld határán.
Haj: Rövid, középbarna, általában hátrafésülve viseli, kivéve mikor az fellázad, és összevissza áll.
Általános öltözet
Ő az a kocka, akin nevettek az iskolában, de kiderült róla, hogy bőven átlagon felüli az intelligenciája. Kockás vagy csíkos ingek, vicces pólók, farmer, ez a megszokott öltözete.Sokszor hord kontaktlencsét, de azért előfordul hogy szemüvegben látni, ami olykor kissé ferdén áll az orrán. Ilyenkor már mindenki tudja, hogy csak elmebeteggel vagy zsenivel lehet dolguk. Ez utóbbi nyer.
Első benyomás, kisugárzás
A maga 190 fölötti magasságával lehetne félelmetes, de ez az utolsó dolog, ami bárkinek eszébe jut. Ránézésre is kedves, kellemes fiatalembernek tűnik, aki hiába fordít időt rá, hogy a haja könyvelőhöz méltóan hátrasimuljon, az minduntalan szerteáll.

Leírás

Az apám...
Na ő egy vicces figura. Még alig volt 17, mikor megszülettem, az anyám pedig már akkor is a harmincas évei végén járt. Hát ezért nem viselem a nevét, ciki lett volna hivatalossá tenni ezt a kapcsolatot. Amúgy jól kijövünk, állati sokszor volt nálam míg kölyök voltam. Aztán mikor 24 volt megházasodott, és egy éven belül megszületett a kishúgom, Kamilla. Ami csúcs, hogy anyáink egykorúak.
Mila...
Hogy mondjam? Már az első perctől tudtam, hogy ha én nem tanítom meg számolni, akkor senki sem fogja! A kapcsolatunk mégis akkor lett kifejezetten szoros, mikor kiderült, hogy csakúgy mint én, ő is vitaemágus. Bár sosem éltünk egy fedél alatt, nincs olyan nap, hogy ne hallanék felőle. Míg kicsi volt, minden hétvégén átmentem hozzá, most hogy már nagy és felnőtt, inkább máshol futunk össze a városban.
Edina...
Gyerekkori legjobb barátom. Ő mindenki álma! Gyönyörű, csinos, lenyűgöző, vicces, fesztelen, mindent tud rólam, és én is róla... Totál bele vagyok zúgva már a Martion óta... Gondolhatjátok hogy meglepett, mikor azt mondta, hogy szeretne a barátnőm lenni! Már néhány éve együtt vagyunk, és együtt is lakunk, mivel az ő szülei külföldön dolgoznak. Nem hiszem, hogy sok olyan szerencsés ember van, mint én.
Viktor...
Hát ezt a fószert aztán nem könnyű jellemezni! Edina bátyja, és ily módon a lakótársam, de hogy neki folyton van két órája a játékterembe "nyerni". Hiszen sosem nyer... De ő mindig érzi, hogy ma más lesz. Megtriplázza! Esküszik... Hiába magyarázom neki a logikáját az egésznek, és hogy mi a reális nyerési esélye... Magasról tesz rám.
Tibi...
Még a Martionban ismertem meg. Elég jó érzéke van az üzlethez, de hogy rajta, és a Fox Terriereken kívül nincs más, akit egy labdával annyi ideig le lehet foglalni, az biztos! Barátságunk nagy szerencsémre annak ellenére szilárdan kitart, hogy már másfél éve neki dolgozom. Azt hiszem, hogy nála emberibb főnököt nem is kívánhat senki!

A munkámról...
Nem, tényleg nem az évszázad munkája,és tudom, tudom az én képességeimmel... de mindenkinek el kell kezdenie valahol. Szerettem volna gyorsan függetlenné válni, és eltartani magam. Tehát munkát kerestem, és egy évfolyamtársam a Martionból, Kalmár Tibor állást ajánlott náluk könyvelőként. Elvállaltam, többek közt azért, mert bár albérletet nem fizetek, a rezsi azért magas, és ez az állás tisztességesen fizet. Ugyanakkor Tibivel mindig jól kijöttünk, és sosem árt meg ha az embernek jó a viszonya a főnökével.
A jövő...
Nagy reményeket fűztek ahhoz, hogy majd matematikus vagy fizikus leszek. Legalábbis, ami az anyámat illeti. Apám talán inkább titkon arra gondolt, hogy szerpentáriusnak állok. De én magam, inkább a Tradíciómat fejleszteném. Az emberekkel közel sem bánok olyan jól mint a számokkal, vagy a kis növényeimmel. A jövőben szeretnék kutatni, de ehhez mindenképp egy stabil hátteret akarok kialakítani. Rám aztán senki nem mondhatja, hogy a levegőbe beszélek, vagy a föld fölött járok. Csak reálisan kell gondolkozni, és egyik dolog jön a másik után.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.01.04. 15:16:41

Üzenet küldése