A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szegfűszegi Szeréna

 
Beosztása:
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: április 02.)
Testalkat: Nőtt pár centit az évek során, végre nem ő az utolsó a tornasorban. A rendszeres testmozgás és artista pályafutása miatt egészen csinos, arányos testalkattal rendelkezik.
Vonások: Sápadtságának és arcvonásainak köszönhetően egy porcelánbaba benyomását is kelthetné. Egy erősen kifestett, piercinges, alternatív porcelánbabáét, persze.
Szem: Zöldeskék; tekintete hol rideg, hol kíváncsi, de feltűnő, főleg a szemöldökében található piercing miatt.
Haj: Sötétbarna, hátközépig érő. Már nem göndör, szimplán hullámos. Gyakran póttincsek díszítik, szeret vele babrálni, változtatni frizuráján.
Általános öltözet
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Vérbeli hipster, kiegészítők rabja. Szinte mindig tarka, mintás ruhadarabokat hord, bár nem idegenek ruhatárában a nőcisebb, elegánsabb darabok sem, bár ezeket mindig megbolondítja pár kiegészítővel. Erősen festi magát. A fő konfliktustéma szülei és közötte, hogy még elegáns alkalmakkor is visel legalább valami apró kiegészítőt, ami "megbotránkozásra késztethet másokat", mert nem az alkalomhoz illő. Piercingje is van; leghőbb vágya jelenleg egy tetoválás a lapockájára.

Első benyomás, kisugárzás
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Nem tipikus „lelkes pom-pom lány” viselkedést produkál, holott ellenségesnek sem mondható. Óvatos, tapogatózó az első találkozáskor: udvarias, visszafogott és érdeklődést mímel akkor is, ha épp nincs kedve társasághoz. Mindenki felé egyformán nyit, bár gondolatban természetesen ő is leszűr egy bizonyos első képet, amihez viszonyítja beszélgetőpartnerét. Nem harsány, hiperaktív lány, mindazonáltal a hozzá közelállókhoz nagyon nyitott és lojális. Ellentétes hatást gyakorol az emberekre: akiket le akar nyűgözni, azok általában nem méltatják annyira, mint amennyire ő azt szeretné; míg azok, akik őt nem foglalkoztatják túlzottan, ők mindenáron magukra szeretnék hívni figyelmét. Állandó kísérőjelensége a szarkazmus és irónia.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Nyíregyházi Nyerő Nyulak

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Tapolcai Talpas Tulkok

Leírás

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
Családi háttér: Szeréna egy tisztaszármazású máguscsalád elsőszülött gyermeke. 1995 áprilisában, Bolondok Napja után született Angliában. Apja Antonio Urano, olasz-angol nemzetiségű mágus, szerpentárius Szeréna anyjával, Szegfűszegi Szilviával. Testvére, Szegfűszegi Nóra, ki jelenleg 8 éves, és talan általános iskolába jár.

Élettörténet – Martion előtt: Szira egy teljesen hétköznapi családi környezetben cseperedett fel – a varázslók között legalábbis átlagosnak mutatkozott. 4 éves koráig Angliában élt szüleivel, így anyanyelvi szinten beszél angolul és magyarul is. Mikor Magyarországra költöztek, rögtön meg is mutatkoztak rajta a mágikus képesség első jelei, de a szülei a legjobbat akarták számára, így talan általános iskolába kellett járnia. 9 évesen nagy meglepetés és öröm érte, mivel megszületett egyetlen testvére, Nóra. 11 évesen pedig felvételt nyert a Martion Mágustanodába…

A Martionban: Szira másfél évet töltött az iskola falai között. Szorgalmas, egészen jó képességű lánynak ismerhették meg tanárai és diáktársai, mivel sok pontot szerzett házának, és szívesen segített az új diákoknak a beilleszkedésben. Bájitaltanból kiemelkedően teljesített. Diáktársai szemében Szira maga volt a két lábon járó irónia és derű egy személyben. Igen cinikus életszemlélete volt már 12-13 éves korában is, de mindig képes volt mosolyra deríteni társait. Különösen szoros barátságot ápolt Szentirmay Cornéliával és Honthy Adriánával, akikkel megalapította a Triumvirátus szövetséget. Továbbra legjobb barátjának tartotta még Cséplő Koppányt és Kovács Márkot. Rengeteg kalandot élt át a Martion falai között, de kénytelen volt távozni második évfolyamának befejezése előtt, mivel anyjának egészségügyi problémái akadtak, így ismét Angliában kötött ki a család. Szeréna ott tanult hát tovább és nagyon is megfelelt volna neki ez a helyzet, de mostanra Szilvia is jobban lett, így semmi akadálya nem volt, hogy a család visszaköltözzön, és Szira itt folytathassa tanulmányait.

Sport: Továbbra is elszántan sportol, artistaként már hírnévre is szert tett. Ha barátai arról faggatják, miért ment el annak idején, mindig arra fogja, hogy artistaként járta a világot...

//User: 19 éves, „veterán martionos”. Nem harap túl nagyot. :)//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2007.06.24. 22:06:39

Üzenet küldése