A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szekeres Gerda

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 45 (születésnap: november 13.)
Testalkat: Amikor a férfiak azt hangoztatják "Nagyon egyben van a csaj.", akkor nyilván nem rá, meg a se csípő-se derék alakjára gondolnak. Nőnek elég robusztus alkatú, tény.
Vonások: A ritkán mosolygó csaj a szomszédból... Nem igazán jegyzed meg magadnak, s vonásait felidézve csak az ugrik be: "Olyan átlagosak."
Szem: Alapvetően barna, némi borostyános átmenettel.
Haj: Sötétbarna. Frizurák terén két opció létezik: kiengedem vagy összegumizom lófarokba.
Általános öltözet
A letisztult egyszerűség híve. Ruhatárának jelentős részét 'basic' darabok teszik ki, melyeket kényelmes lábbelikkel társít. A smink minimális, ahogy a sarok is maximum magasított.
Azért ha nagyon muszáj, még a klasszikus "kis fekete" is előkerül a szekrényéből...
Első benyomás, kisugárzás
Gemmárius, ez pedig kiállásán is meglátszik. Nem az könnyedén a megpuhítható fajta, vagy olyan, akinek ellöksz egy-két poént és vállveregetéssel enged utadra. - Van valami makacs határozottság a tekintetében, ami erre enged következtetni. Mindenféle jelzővel illetnéd, de a nőies biztosan nem tartozik közéjük, ahogy azt is meg mernéd kockáztatni, hogy ez a perszóna bizony képtelen lazítani.

Holott civilben, a számára kedvesekkel meglepően laza és közvetlen tud lenni. Persze, nem hazudtolja meg önmagát ekkor sem: humora sajátos, megjegyzései csípnek és sokszor talán bántónak is tűnhetnek egy kívülálló szemében, pedig ő valójában nem gondolja azokat teljesen komolyan. Csak poén! – S ha azon szerencsések közé tartozok, aki szűk kis baráti köréhez tartozik, akkor ezzel tisztában is vagy.

Leírás

Nézze doki, maga még olyan kis fiatal a szakmájában és annyira új errefelé. Milyen idős is? Huszonhét? Na látja! Erről beszélek! Nem először csinálom végig ezt a mentális alkalmassági vacakot, szóval essünk túl rajta és engedjen vissza a papírokhoz, oké?
Pontosan tudom, mit szeretne hallani, de higgye el, semmi érdekes nincs az én történetemben. A nagyapám gemmárius volt annak idején, apám viszont sose követte a pályán, kínossá téve a karácsonyi vacsorákat ezzel. Haragban éltek egymás mellett, haragban is váltak el, mikor nagyapa eltávozott...
A menyét, édesanyámat viszont rettentő mód kedvelte az öreg. Úgy tekintett rá, mint az egyetlen dologra, amit a fia nem cseszett el az életben. Aztán lett egy második ilyen is: én.
Nagyon közel álltunk egymáshoz a nagyapámmal és ez kamaszként, mikor már fel tudja az ember mérni ésszel a körötte levő felnőttek közötti hadiállapotot, csak felerősödött. Képzelheti, mekkora bombát dobtam azzal kettejük közé, mikor a Martion után a Königre jelentkeztem... Az egyik mérhetetlenül büszke volt, a másik úgy érezte, elárultam.
Onnantól egyfajta lejtmenet kezdődött köztem és az öregem között. Fokozatosan eltávolodtunk egymástól, ahogy annak idején ő is a saját apjától. Megvonta az anyagi támogatást, így melót kerestem. Hazaköltöztem a kollégiumból, közölte, fizessek lakbért, ha már az ő áramát, vizét fogyasztom... Szóval leléptem. Már nem is tudom, kinél csöveztem eleinte... Főleg srácokkal haverkodtam, sosem voltam igazán az a lányos-lány, bár úgy vélem, ez meg se lepi. Annak idején nem volt ennyire elcsajosodva a König sem, ami azt illeti.
Szóval leléptem. Utoljára akkor beszéltem apámmal, amikor a nagyapa meghalt. A temetése előtt. Ennek már vagy tizennyolc éve.
A tanulmányaim befejezése óta folyamatosan állományban vagyok a GYROS-nál. A legsúlyosabb sérülésem az volt, amikor leégett a fél oldalam. A felkaromon meg a lapockámon még ma is látni a hegeket, kíváncsi rá? Nem? Nagy kár, pedig egész menő. Szép munkát végeztek a Főnixesek vele ahhoz képest, mennyire rondán néztem ki.
Tényleg semmi említésre méltó nincs, az előző évek hasonló vizsgálatainak eredményeit meg gondolom, már úgyis átböngészte. Egyedül élek, van egy ijesztően gebe macskám és végzem a munkámat, akár az újoncok kiképzéséről legyen szó, akár másról, ez pedig remélhetőleg a nyugdíjazásomig nem is fog változni. Ja, hogy az... minden évfolyamon akad egy lány, aki bepróbálkozik a feljelentéses történettel, de eddig egyik se volt igazán az esetem, hogy fel is vállaljam a zaklatását!
Csak viccelek nyugi...

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.12.16. 12:48:43

Üzenet küldése