A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentágothai Adorján

 
Beosztása: Világfi
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: november 03.)
Testalkat: Bár vékony testalkatú, de erőteljesnek hat - főleg, ha megnő a termete néhány centivel.
Vonások: Kifejezetten vonzó arca általában felkelti a figyelmet, és magával ragadja.
Szem: Sötétbarna, néha tűzszerűen borostyánszínű cirmokkal.
Haj: Sötétbarna, divatos stílusban vágott.
Általános öltözet
Drága holmikat hajlandó csak felvenni, mindenből csak a legjobbat. Blaskovits, Gucci, végül is egyre megy, csak jól szabott, kényelmes és elegáns legyen.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő. Azonnal szimpatikus, és nem érted, hogy mások esetleg miért mondják azt, hogy utálatos, rosszéletű alak. Hiszen olyan, mint aki pontosan tudja, mikor-mit mondjon, minden jól áll neki, még az a rosszfiús vigyora is.

Leírás

12
"Na idefigyelj te faszfej. Beszélgessünk egy kicsit erről a te úgynevezett árudról. Azt hiszed, hogy beveszem, hogy nincs ennél jobb? Hogy a puccos szar melóhelyeden ennél jobbat nem adtak neked? Baszd meg te köcsög, hát látom én, hogy egy repi szart hoztál, nem telefont. Na. Regélj köcsög, hol tartod a rendes szajrét. Regélj bazmeg, mert átváltozom, és darabokra téplek. Ha pedig túléled, életed végéig olyan ronda leszel, mint egy pattanás a seggemen ÉS még át is változol minden hónapban. Kell ez neked?"

Adorján - akinek a szülei kiskorában az "Adi" becenevet adták, és örömmel vették volna, ha költővé válik, netán valami hasonló, jámbor foglalkozást választ magának. Adi – szabatosan szólva – szart erre a vágyra. Ő soha semmi mást nem akart, mint jókat enni, jókat inni, jókat kefélni. Abban a szerencsés helyzetben van, hogy ezt megteheti: mert bár sokat pletykálnak arról, hogy likantróp, a Családban erről vagy nem tud senki semmit, vagy valami olyanra képes Adi, ami miatt ez egyáltalán nem tűnik fontosnak.//Karakterkép: Szabó Kimmel Tamás//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.22. 18:51:42

Ez a karakter a Szentágothai család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése