A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentágothai Mátyás Fülöp Ferdinánd

 
Beosztása: A Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: június 05.)
Testalkat: Magas, nyúlánk, és nem épp egy erőember. Sőt, annyira betegesnek tűnik, hogy hiába sportol, így is úgy néz ki, mint akit egy nagyobb széllökés fel tudna lökni.
Vonások: Éles, nemesi vonásai elsőre elárulják, hogy a Család tagja.
Szem: Acélkék szemű, gyakran rideg tekintetű.
Haj: Szőke, és természetesen mindig tökéletesen fésült és vágott a frizurája.
Általános öltözet
Valentino, Versace, Dior, Marc Jacobs, Armani és hasonló kaliberű márkák teszik ki ruhatárát, hacsak nem egyénileg szabadja a ruháit. Az olyan cipő, ami nem bőrből készült, nem is méltó a lábára, és a karóráit is az alapján váltogatja, hogy mi megy legjobban az aznapi öltözetéhez.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az, aki soha nem ad neked a kajájából, nem adja kölcsön a tollát, nem hagyja, hogy lemásold a házi feladatát, és ha neadjisten pénzt kérnél tőle, olyan megvetéssel néz rád, hogy még a végén elásod magad. Beképzelt, lenéző és önző ficsúrnak tűnik, aki vagy saját gazdag fajtájának társaságát keresi, vagy inkább senkiét.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Ezüstkanállal a szájában született, ezt pedig soha nem is titkolja, nem is titkolta, és soha nem is fogja titkolni. Ez természetesen befolyásolja azt is, hogy másokhoz hogyan viszonyul, hiszen mindenkit meghatároz a háttere - őt pedig főként az anyagi háttere. Persze nem arról van szó, hogy a pénz rossz emberré teszi, inkább óvatossá és bizalmatlanná. Egyébként is kerüli a konfrontálódást és a stresszes vagy frusztráló helyzeteket rossz egészsége és gyenge fizikuma miatt, emiatt pedig méginkább visszahúzódónak és társaságkerülőnek tűnik. Emellett még alig eszik meg valamit különböző allergiái és finnyái miatt, és képes asthmás rohamot kapni, ha a kedvenc ingjét valaki leönti reggeli közben kávéval.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.02.22. 23:03:47

Üzenet küldése