A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentesi Döniz

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: május 10.)
Testalkat: Átlagos magasság mellé az átlagnál valamivel sportosabb testalkat társul.
Vonások: A földöntúli szépségtől meglehetősen távol áll, de nincs benne semmi annyira tragikus, amin egy kis sminkkel ne lehetne javítani.
Szem: Kék
Haj: Hosszú, eredetileg egyenesszálú, szőke.
Általános öltözet
Laza, kényelmes öltözködés jellemzi, nem túl feltűnő. Szekrényében csak ritkásan fedezhetőek fel márkás ruhadarabok.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra sem kifejezetten szimpatikus, van benne valami, amivel rögtön - akár még az előtt, hogy megszólalna - eléri, hogy az emberek megtartsák a tisztes távolságot. Szándékos vagy sem, az teljesen egyértelmű, hogy ő emiatt egyáltalán nem zavartatja magát.

Leírás

Tudod, én nem vagyok egy kedves ember. De tényleg, ezt így vedd komolyan, ahogy mondom. Nem érdekel se az örömöd, se a bánatod, se a fájdalmad. Az enyém se érdekel senkit, akkor meg miért törném magam? Nem mintha az a típus lennék, aki kiönti a lelkét csak úgy - de még okkal sem.

Sokan meg is kérdőjelezték anno - velem az élen -, hogy mi juttatott a Lortonba, de erre szerintem nincs logikus magyarázat. Az is lehet, hogy csak egy hiba okozta a rendszerben. A lényeg, hogy ott húztam le minden évemet a Martionban, és ezalatt az idő alatt mindösszesen egy barátnőre tettem szert - név szerint: Vida Viki. Egyértelmű, hogy nem én voltam a legnépszerűbb ember már akkor sem az iskolában.

Aztán persze jött az érettségi, amire persze mindenki mondja, hogy gyerekjáték. Az elméleti tárgyakkal nem is volt baj - nem is érdekeltek különösképpen -, a gyakorlat viszont... Láttad már teljes életnagyságban, tőled alig pár méterre a két őslikantrópot? Én igen. És nem ez volt életem legszebb pillanata, elhiheted. Igazából már előtte sem voltam túl pozitív véleménnyel az éjlényekről, de miután ezt átéltem... a közelembe se jöjjön egy se. Se kicsi, se nagy, engem aztán rohadtul nem érdekel, hogy ártani akar-e nekem vagy sem.

A vizsgán persze átmentem, a terveim pedig nem változtak - König, nemzetvédelem. Vért izzadtam a felvételin, de ha egy dolgot megcáfolhatatlanul kijelenthetek, az az, hogy képes vagyok bármire a céljaim elérése érdekében. Be is jutottam, idén már negyedik éve, hogy ott rontom a levegőt, ami azt jelenti hogy eljutottam a rubint képzésig. Szép is lenne, ha az elemista mivoltomat nyomozásokra vagy titkosügynökös beépülésekre pazarolnám, nem?


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.09.25. 21:06:16


Ez a karakter rendelkezik egy Bíbor nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése