A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentesi János

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási szak
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: július 01.)
Testalkat: Erős alkat, de még kell ahhoz gyúrnia, hogy igazán kiemelkedő fizikumúnak mondhassa magát.
Vonások: Kerekded arcú, kisgyerekekére hasonlít a fejformája.
Szem: Tengerkék. Alkalmanként rejtélyes fény csillan benne.
Haj: Barna, általában elég kócos, de azért igyekszik rendbetenni, ha nem felejti el.
Általános öltözet
Kényelmes öltözékek, farmer, póló, egy-két mintás ing. Talárt néha húz fel, vagy ha megkövetelik tőle az iskolában.
Első benyomás, kisugárzás
Küldetéstudat. A tipikus, "nekem-meg-kell-mentem-a-világot" céltudatosság árad belőle, igaz ezt még nem tudja kontrollálni, vagy irányítani. Azt tudja, hogy szeretne fontos dolgokat cselekedni, de magának még nem jelenti ki, hogy mit is akar elérni. A külsője rendben van, nem egy sármos csábító, de nem is egy vézna kockafej.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

LeírásJános kevert származású, édesanyja - Szentesiné Karácsony Ágnes (Kisvárda, 1971.05.14.) - boszorkány, az édesapja - Szentesi Árpád (Budapest, 1967.11.24.) - viszont talan. Foglakozását tekintve repülőgép pilóta a Malévnál, az édesanyja pedig háztartásbeli, János testvéreit neveli otthon. A testvérek pedig négyen vannak, János és három húga, Katinka, aki 10 éves, Ivett, öt és az egy éves Flóra.
A fiú nagyon szereti a szüleit és a testvéreit, a családi békét csak az az egyetlen apró tényező borítja fel néha, hogy az édesapja a sok repülés miatt gyakran éjszakázik külföldön, és úgy összességében, sokat dolgozik.
A család vallásos, és Janó is ebben a nevelésben részesült. Hisz Istenben.
Kisgyermekkora óta párhuzamosan tanulta a talanok és a mágusok világának szabályait, különlegességeit, így mind a kettőhöz ért valamennyire, de egyikben sem tökéletes. Valószínűleg soha nem fogja tudni megtanulni az átkokat, ahogy a Járművezetés, Főzés és a Kereskedelem is teljesen idegen számára.
Szereti viszont az igézéseket és a bűbájokat, és ahogy lehet, tanulja az iskolában az átváltoztatásokat is. A Könyvtárhasználatban is jeleskedik, nagyon szeret olvasni, C.S. Lewis, Neil Gaiman, J.R.R. Tolkien műveinek nagy kedvelője. Sportban, valamilyen megmagyarázhatatlan okból inkább a foci, mint a léglabda, talán azért, mert az előbbit adta otthon a tévé? A Ferencvárosnak szurkol, úgyhogy ha kell Léglabdacsapatot megnevezni, akkor természetesen Bikák, de ezt nem szokta hangoztatni, és nem is különösebben tartja fontosnak.
Az általános iskola alatt íjászkodni járt, de amikor a Martionba jött, ezeknek az edzéseknek félbeszakadt. Gyakran nosztalgiázik az íjakról, de még nem szánta el magát, hogy megkeresse a lehetőséget, hogyan folytathatná kedvelt sportját.
Fiúként sem idegen tőle a zene és a tánc, szeret dalolni, énekelni és jól táncol, az angolkeringő a kedvence. Idegen nyelveken viszont hiába próbál megszólalni, szinte esélytelen, negyedikben majdnem megbuktatták németből, végül egy kegyelemkettessel ment tovább.
Szeret jókat enni, de igyekszik odafigyelni arra, hogy mit és mikor, például sosem vacsorázik későn este, de igaz, néha egy-egy dugi csokoládét elfogyaszt, ha éppen édességhez van kedve.
Különleges értéke vagy tárgyai nincsenek, de a család semmiben nem szenved hiányt, köszönhetően az apa keresetének, és a Máguskormány bőkezű családi pótlékának.

Minden bizonnyal jó kapcsolatban van ösvénye többi diákjával, de a Ferfexeseken kívül ritkán barátkozik, sőt, ha nem szükséges, a Társalgóból sem mozdul ki, hacsak nem valamelyik társa miatt, vagy annak kérésére. Jól áll a lányokkal, egyszer már szerelmes is volt, de nem tölti ki a napjainak minden percét. Benne van az izgalmas és érdekes kalandokban, de nem szeret ok és indok nélkül szabályt szegni, ahogy az értelmetlen rombolás vagy gonoszkodás sem az ő kenyere. Ahogyan három hugát és édesanyját, ugyanúgy minden nőt tisztel, és igyekszik udvarias lenni amennyire egy szeleburdi tizennégy éves fiútól kitelik.

Az első évfolyamot a következő eredményekkel teljesítette:
- Sötét Varázslatok Kivédése K index
- Bűbájtan M index
- Bájitaltan K index
- Mágiatörténet E index


A második évfolyamos vizsgaeredményei:
- Sötét Varázslatok Kivédése E index
- Bűbájtan M index
- Bájitaltan Á index - pótvizsga után (úgy látszik, a bájitaltan sem az ő tárgya, vagy csak túlságosan messze van az alagsor)
- Mágikus Lények Ismerete E index

Aktuális állapot:
Vékony szövetnadrágot és szolid, rövid ujjú inget visel.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.12.13. 03:49:01


Ez a karakter rendelkezik egy Sajó nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése