A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Csenge

 
Beosztása: Démonológus, a SzAP vezetője
Nem:
Életkor: 38 (születésnap: június 06.)
Testalkat: Vékony, törékeny, látszik, hogy a sport az nála maximum a futásban kimerül.
Vonások: Bájos, felnőttes, nőies.
Szem: Kissé türkizes kék.
Haj: Hol barna, hol szőke, hullámos, puha hajzat
Általános öltözet
Rá nagyon igaz, hogy az öltözködését meghatározzák a genotípusai: többnyire földszínű holmikat (barna, fekete, zöldes) hord, inkább kedveli a kő-bőr-csont alapanyagokat, ha kiegészítőkről van szó. Általában nőiesen öltözik, munka közben azonban mindenképpen a kényelmet tartja szem előtt, és nem átall bepiszkítani a nadrágja térdét, ha erről van szó.
Első benyomás, kisugárzás
Megkomolyodott - talán ez a legjobb szó rá. Túlzás, hogy megszabadult az összes kislányos allűrjétől, hiszen nem lehet az ember mindig olyan, mint akit skatulyából húztak ki, de azért az esetek nagy többségében komoly, tárgyalni és vezetni kész nő benyomását kelti.

LeírásKellemes családi közegben nőtt fel, egészségesen büszke környezetben. Erős mágiája már kisgyermekkorában megmutatkozott (nem úgy, mint sutta bátyjának), de az is, hogy nem lesz kifejezett gondja a kordában tartásával. A Mirarxban kezdte a tanulmányait, majd a Karpenában folytatta. Kortársaival ellentétben nem húzódozott az iskolától, kifejezetten szerette csiszolni a képességeit. Már ekkor kitűnt, hogy a nyugati mágiák közül kimondottan tehetséges az Átváltoztatások terén – mitöbb: Sonkoly tanár úr örömmel oktatta erre és az Abeomágia alapjaira – illetve a keleti mágiaágak közül az Idézésekben. Egyenes út vezetett a Tehetséggondozóba, ahol élvezettel vetette bele magát az elméleti tanokba is.

Elég sok ember életében van egy meghatározó pont, amikor eldől végül, hogy merre is visz majd az útja: ez Csenge esetében egy véletlen baleset következtében történt.
A démonológia-szakosok elszúrhattak valamit a gyakorlóterepen, mert elszabadult egy viszonylag alacsony szintű démon, aki előszeretettel okozott gyötrő migrént – főleg a védelmet óvatlanul elfelejtő, kezdő démonológusoknak. A koncentrációt könnyen megzavaró kis túlvilági féreg ellen egyedül Csenge tudott cselekedni: egy pillanat alatt húzta fel a védelmi körét, és dobálta ki a rúnaköveit. A gyors csapda nem volt túl erős, de arra elég, hogy megkösse a démont, akit aztán, a többiek irányításával maga Csenge küldött haza.
Nem tehetett róla, egyszerűen lenyűgözte az egész szituáció, a hirtelen sikerélmény. Már másnap felvette az órarendjébe a démonológiához szükséges tárgyakat, és türelmesen, lelkesen látott neki az új óráknak. Csakhamar kiderült, hogy ugyan van tehetsége hozzá, de a konfrontálódást, a vadászatot sohasem élvezte különösebben. Köszönhetően a foglalkozásának, és az első, általa látott démonidézésnek kissé paranoid lett. Természetesen ezzel sem volt probléma: diplomája kézhezvétele után csatlakozott a „SzAP” különítményéhez helyszínelőként, 2011-ben pedig nem csak tanítványt vállalt Kapuváry Bíborka személyében, de több igen sikeres akciója miatt a SzAP vezetőjévé léptették elő.

A kisasszony jelenleg egyedül él egy kis, budapesti lakásban a belvárosban, a Családi összejöveteleken ott van, táncol, cseveg, élvezi a társaságot. Időnként találkozik a bátyjával, Zalánnal, de nem tartják nagy intenzitással a kapcsolatot.

//Karakterkép: Elizabeth Olsen//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.13. 13:43:32

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése