A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Ezékiel

 
Beosztása: Zenész, Lemezlovas
Nem:
Életkor: 32 (születésnap: február 04.)
Testalkat: Vékony, de nőies alkattal rendelkezik, és átlag feletti magassággal bír.
Vonások: Magas a homloka, erős a járomcsontja, és karakteres az álla. A mosolya vidám és széles, a végeredmény pedig rendkívül bájos.
Szem: Zöldes barna, mocsárszínű.
Haj: Eredetileg sötét mogyoróbarna, bulikban illúzió-szőke. Rövid fazonban hordja, tincseit olykor fiúsan lövi be.
Általános öltözet
Fiatalos, laza, kényelmes, gyakran bolondos, de mindig megmarad nőiesnek.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám és közvetlen. Könnyű vele kapcsolatba kerülni, benne van a hülyülésben, könnyedén oldódik fel a társalgásban, legyen szó akár Wagner munkásságának megvitatásáról, akár az éjszakai zenei világ naturálisabb aktuális problémáiról. Meglepő módon saját magához is hamar közel enged, megnyílik, és nem titokzatoskodik. Könnyedén kerül egy hullámhosszra emberekkel. A mai világ mércéjével mérve is nyílt és befogadó, ezért is lehetséges, hogy ismerősi-baráti palettáján a szivárvány összes színe képviseli magát.
Tökéletes összhangban fér el benne a felelősségtudat a vállalkozószellemmel és a lazasággal, mesteri pontossággal érzi, mikor melyikre van jobban szükség. Nem biztos, hogy kiérdemli, de szereti izgalmasnak gondolni magát.

Leírás


Leírás
Sok testvér között felnőve az ember hajlamosabb jobban ragaszkodni a saját személyiségéhez. Eleve megtalálni a zene segített neki, azóta pedig egyértelműen definiálja, és segít neki visszatalálni, amikor úgy érezné, hogy úton van a szétesés felé.

Egészen kicsi volt még, mikor életében először látott vonós hangszert, és ez a szerelem azóta sem múlik. Járt magántanárhoz, szakkörre, tagozatra, tanulmányai csúcsát pedig a Csontváry Klasszikus hangszerművész szakja jelentette. Megtehette, és megteheti, hogy a legjobbaktól tanul. Családosnak lenni nem feltétlenül szerencsés, de mindenképpen előjogokkal jár. Csellón és nagybőgőn tanult, mára pedig azok elektromos változatán is szenvedéllyel játszik. Főállásban az Üvegpalota szimfonikus zenekarának tagja, éjszaka pedig – idejétől függően – a legjobb bulik lemezlovasa, vagy épp fellépője – alkalomadtán testvérével közösen zenélve, elektronikus hangszereivel karöltve. Nem mindennapi nevéből még előnyt is tudott kovácsolni, művésznév helyett sajátjával él az éjszakai életben is, azzal szerzett magának hírnevet, mint fergeteges bulikat szolgáltató, zenén és érzelmeken vágtató lemezlovas.

Szenvedélyes, nyílt, melegszívű, olyan ember, akire lehet támaszkodni, mert nem roskad össze a súly alatt.

2016-ban érkezett el egy újabb mérföldkőhöz az életében: november 8-án összekötötte életét Szentferenczy Zoltánnal. Önmagát nem meghazudtolva, még a hivatalos dátum kitűzése előtt megszöktek és sort kerítettek a ceremóniára, amit hivatalos nagycsaládos berkekben újrajátszottak 2017. május 27-én. Azóta első gyermekük is megszületett 2018. március 12-én, aki a Zakariás Zoltán nevet viseli.
Testvéreim
Ti, akik nélkül túl magányos lennék a világban.

Ráhel, nem gondolom, utálatos anyatigris vagy. A válladra vetted, amit valakinek fel kellett vállalnia, és a tőled telhető legjobbat adod. Senki nem bánthat amiatt, hogy milyen pálma nőtt a teher alatt.
Mózes. Nem tehetek róla, de veled utazom az érzelmi hullámvasúton, mint megfigyelő. Szeretem, amikor jól vagy, és mindig fogni fogom a kezed, amikor nem.
Rafael, te szabad madár. Talán rád hasonlítok a legjobban, a lelki társam vagy. Ugyan te az utazást választottad, én pedig a zenélést, mégis úgy érzem, egészen hasonló hangszeren játszunk mi ketten.
Dina. A köztünk lévő korkülönbséggel már generációs különbségek is járnak, de jól emlékszem még, milyen volt a te korodban. Szeretem a humorod nyersességét, az őszinteségedet, és akkor sem fogok felhagyni a próbálkozással, ha ezredjére söpröd le a kezem a válladról.
Mária. Kicsi Marcsi. Sok minden vagy, de unalmas biztosan nem, és ez nagyon értékes. Lehet, hogy még nem találtad meg a helyed az életben, és benned összpontosul az összes dac ami létezik a világon, de nem féltelek. Mindig a talpadra esel, és bízom benne, hogy ez így is marad. A te kamaszságodat a legnehezebb kezelni.


DW
Tulajdonságok:
Fizikum: 8
Ügyesség: 15
Észlelés: 8
Megjelenés: 15
Intelligencia: 15
Akaraterő: 13
Mágia: 6

Előnyök:
A jövő ígérete: Méregellenállás, Zene, Művészettudományok
Híres /2/
Művésztehetség /E/
Művész
Empátia /3/
Anyagi háttér /3/

Hátrányok:
Gyakorlati elme
Pacifista
A jövő hiánya I
A jövő hiánya II
Elkötelezett /4/
Paralízis
Fókuszeszköz: Medálként viseli a nyakában, mely egy anatómiai pontosságú szív. Anyaga kökény és tinta.


Lilypie Premature Baby tickers


Lilypie Premature Baby tickers


//Karakterkép: Tuppence Middleton//


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.26. 21:30:50

Ez a karakter a [M] Nyitott Könyv céghez tartozik.

Üzenet küldése