A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Farkas

 
Beosztása: a Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: január 13.)
Testalkat: Szélte is meg hossza is van, előbbi pont átlagos, utóbbi is a maga 185-jével.
Vonások: Szabályos, kissé kölykös, kerekded mind.
Szem: Szürkéskék, mélyen ülő.
Haj: Sötétszőke, általában belőtt frizurával.
Általános öltözet
Az iskolában egyenruha, munkában valami elegáns, de azért nem túl feszes, hétköznapokban meg egyszerű srác, kényelmesen farmer, póló is.
Első benyomás, kisugárzás
Kissé rosszcsont mosoly, hunyorgó szemek, határozott kézfogás. Nem mondhatni, hogy van bármi jellegzetes a kinézetében, mégis valahogy az élénksége, a tettre készsége igen megkapó. Könnyed társalgó, nem feszélyezett, és gyakran tréfálkozik is.

Leírás1996. január 13-án született másodmagával a Szentferenczy családba. Már akkor sem, és később sem volt soha egyedül, hiszen néhány perccel utána született meg kishúga, Éva is.

A család bőségben nevelte a két gyermeket, mindent megkaptak, amit szerettek volna. Kettejük közül mindig is Éva volt a hangosan akaratosabb, míg Farkas inkább másképp közelítette meg az embereket. Már egészen kiskorától kezdve könnyedén elegyedett szóba másokkal és kötött ismeretségeket, ami később nagy hasznára is vált.

Édesapja az Astroffee nevű cég alapítója és tulajdonosa. Kávéboltjuk, illetve kávézójuk a Hegyalja úton található, és igen nagy népszerűségnek örvend. A hagyományos kávé élmény mellett különböző – természetesen múlandó – asztrális hatást kiváltó varázslatok kerülnek magukba a kávészemekbe. Természetesen ellenőrzött, tesztelt és teljesen legális minden egyes termék.

Az apjuknak határozott elképzelése volt mindkét gyermekével kapcsolatban. Farkas mindig is igazán jó Családos férfi akart lenni, ezért könnyedén adta fejét a korai házasságra. 2014. januárjában, éppen a 18. születésnapja utána vette nőül a nála hat évvel idősebb Edinát, és költöztek közös otthonba. Pont ugyanezen a napon házasodott meg ikerhúga is.

Farkas tanulmányait a Mráz Kálmán Internátusban kívánja folytatni, hogy később besegíthesse az üzletvezetésbe édesapjának.

Extrák
Legjobb barátja Mordai Anasztáz, akivel mindketten a Temesvári Pelbárt Ferences gimnázium tanulói.
Végtelenül udvarias a hölgyekkel, és kifejezetten szeret elejteni egy-egy bókot nekik.
Valahogy mindig rossz helyen van rossz időben. Bajba keveredik, félre értik egymást a beszállítóval, a lehető leghihetetlenebb sztorikkal áll elő, és szinte hihetetlen, hogy mind igaz is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.07. 18:44:31

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése