Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Klaudia

 
Beosztása: Turisztikai blogger
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: november 24.)
Testalkat: Összesen csupán 157 cm, sportos alkatú, formás leányzó.
Vonások: Pöttömként még kerekded arca kissé megnyúlt, vonásaiban van egy egzotikus vonal, amit ki tudja melyik felmenőtől örökölt.
Szem: Mandulavágású szürkés-zöld szempár a pupilla körül zöldes barna folttal, amit szeret kiemelni a megfelelő sminkkel.
Haj: Hosszú, sötétbarna hajzuhatag, amit mostanában szőkítve hord.
Általános öltözet
Nadrág, szoknya, ing, póló, ruha, minden megfordul rajta egy igazán fontos feltétellel: mind divatos, összeillő darabok.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, életrevaló, talpraesett. Szereti a társasági életet, viszont nem olyan egyszerű lenyűgözni. Sokat mosolyog, és alapvetően kifejezetten barátságos.

Leírás

Bemutatkozó A nevem Szentferenczy Klaudia, barátoknak csak Kali. Budapesten születtem és nőttem fel, és egészen korán beleszerettem az utazás gondolatába. Van két bátyám, Zoli és Tomi, akik a szívem csücskei mind a ketten. Lassanként épült fel a blogos vállalkozásom, de mára már rengetegen követik a blogomat itthon és külföldön is. Hogy mivel is foglalkozom? Utazási tippeket adok, persze ennél kicsit bonyolultabb ez az egész, de dióhéjban ennyi is elég.


2016. augusztus 13. //M//
Időként haza is kell találni. Így van, a mai poszt egy budapesti éjszakai pillangós lesz. Nem indultam neki hatalmas elvárásokkal az éjszakának, de innen szép nyerni, nem igaz? A Nyitott Könyv alig pár hete került fel a térképre, máris egész szép létszámú tömeget vonz. A DJ-re nyilván nem lehetett panaszom, az Aufberger klán zenetudó tagjai hatalmas tömegeket tudnak megmozgatni. A kiszolgálás egészen gyors volt, és arra is figyeltek, hogy ne csak elénk lökjék a dolgokat. A társaság vegyes vágott, de nem löktek fel egyszer sem, és fiúk-lányok is egy arányban voltak nagyjából. Korosztályban nagyjából a sajátomat lőném be, huszon környékiek vagy épp elhagyók. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben csak népszerűbb lesz ez a hely. Ár: Közepes Minőség: Jó Kiszolgálás: Jó Ár-Érték arány: Kiváló


2013. augusztus 5.
Megérkeztem, lepakoltam, és már képeket is tudok prezentálni. A szállás remek kis hely, otthonos, kényelmes, tiszta. Mondjuk a légkondi ma bedöglött, és kicsit döcög a javítási procedúra. Emlékeztetem magam, hogy legközelebbre találjak valami kis hordozható hűtőtechnikát. A kilátás pazar, és persze a napos órák számára sem lehet panaszom.


2013. július 23.
Hahó mindenki! Ma egy egészen különleges poszttal jelentkezem. Lediplomáztam, yay! És mielőtt mesterképzésbe indulok, egy nagy kaland áll előttem. Egyiptom! Ígérem, minden mozzanatomról írni fogok, kaja, szállás, buli helyek. Szóval ideje pakolni srácok!

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.11.04. 11:58:16

Üzenet küldése