A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Tamás

 
Beosztása: a Núber Kutatóintézet alkalmazottja

Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: január 25.)
Testalkat: Magas, nyúlánk, igazi pipaszár. A maga 189 centijéhez nem sok izom párosul, bár ennek még nem érezte hátrányát
Vonások: Alapvetően kedves, töprengő arc az övé, semmiképpen nem markáns élekkel, sőt, mintha még mindig maradt volna a kamasz éveiből egy kevés a vonásaiban.
Szem: Zöld, bár enyhén hajlik a szürke fele. Keveset árul el legtöbbször, inkább csak figyel.
Haj: Dús, fekete haja van, szinte mindig azt mondanád rá, hogy fodrászra és fésűre szorul, mivel a legtöbbször kissé kócos. Főleg, ha elalszik az íróasztalon. Természetesen, a Családi összejövetelekre igyekszik ráncba szedni rakoncátlan tincseit.
Általános öltözet
Bár nem követi az aktuális divatot, azért szeret elegánsan öltözni, különösen a munkahelyén, szinte mindig ing és nyakkendő van rajta az irodában, a kényelmes, bőr cipőkből pedig jó néhány sorakozik az otthoni szekrény alján. Ellenben terepmunkára sosem venne fel ilyesmit, bakancs, terepmintás nadrág és sötét póló, abszolút a praktikusság jegyében választ.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre talán el is siklik az ember szeme felette, maximum a magasságán akad meg a tekintet, egyébként teljesen átlagos, leszámítva csupa kóc frizuráját. Mégis, az első beszélgetés alkalmával rájössz, hogy egy csendes, de érdeklődő emberről van szó, a kollégáival is kifejezetten kedves, nem ő az az ember, aki sok ellenséget összegyűjtött volna az évek során.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bűbájos Boszorkák (3)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Szentferenczy László és Mária elsőszülött fiaként látta meg a napvilágot. Később egy öccse, Zoltán, és egy húga, Klaudia, született még. Bár a Szentferenczy név csupán egy kisebb ága a Családnak, így is egyértelmű volt, hogy a Martionban fog tanulni, s neveltetése is a Család elvei szerint fog alakulni. Soha nem volt egy lázadó típus, ennek ellenére mindig megvolt a maga véleménye. Elsősként a Ferfexbe került, ami talán kicsit furcsa lehetett a többségnek, hiszen sosem volt egy nagyhangú ember, habár szeret társaságban lenni, sosem ő áll a középpontban, legtöbbször elvan a saját dolgaival, kifejezetten szorgalmas és alapos volt már diák korában is. Talán emiatt is van, hogy túl a harmadik X-en még mindig nincs saját családja sem. Egyelőre a munkájának él, amit szeret, s egyben remekül tudja hasznosítani terromágusként az adottságait. Érettségije jól sikerült, elsősorban matematikát és történelmet tanult, eszerint alakult későbbi pályafutása is. A Martion után két diplomát is szerzett. Először építészetet tanult a BMEn, majd a történelem rejtelemiben merült el az ELTE Elméleti Mágia Karán. Ezután került a Núber Kutatóintézethez 2009 végén, ahol azóta is dolgozik. Sokszor kérik ki a véleményét, ő pedig örömmel száll be mindig egy újabb kutatásba.

Külső szemmel talán kicsit magának való, pedig nem így van, csupán nehezen nyílik meg bárkinek is, ezt az a néhány barátja tudja csak igazán, akiket a Martionban vagy az egyetemen ismert meg. Kifejezetten érdeklődő, ebből következően szinte mindenről van véleménye. Kissé talán makacs is, azonban nehezen tudja mások előtt is megvédeni a véleményét, mivel egyenesen retteg attól, hogy 2 főnél több ember előtt egyszerre beszélnie kelljen. Így legtöbbször a Családos eseményeken is inkább a neve, mint jelenléte marad meg az embereknek.

A munkatársai kifejezetten lelkesnek tudnák leírni, sőt, néha túlzottan is az, a legtöbb esetben bárkinek segít, aki kéri, így előfordul, hogy végül mégis elalszik kedvenc kávés bögréje mellett. Mellesleg, ahhoz jobb is, ha nem nyúl senki, arra érzékeny, nagyon. Bármilyen feladatot is kap, újabb kihívásnak éli meg, semmint tehernek.

Jelenleg Budapesten és egy kisebb lakásban, egyedül. Az egyszerűség és a praktikusság jellemzi, tipikus legénylakás, némi rendetlenséggel, bár a tisztaságra azért ügyel. Egyedül sárkányt tart, azt is csak azért, mert úgy gondolta, szüksége lehet egy gazdira neki is. Ami talán feltűnhet, hogy rengeteg cipője van, a legváltozatosabb összeállításban. A sáros túrabakancs, az elegáns bőr cipő, és a kopott tornacipő vagy a strandpapucs egyaránt megtalálható nála.


(A karakter "arca" Ben Whishaw.)

Aktuális állapot:
Barna túrabakancs, terepzöld nadrág, fekete, galléros pulóver és egy zöld színű, sok zsebes mellény. Terep ruha, így lehetne összefoglalni.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.10. 19:07:46

Ez a karakter a Núber Kutatóintézet céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Szélvész nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése