A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Zalán

 
Beosztása: Üzleti tanácsadó
Nem: Férfi
Életkor: 44 (születésnap: szeptember 29.)
Testalkat: Majdnem 180 centiméteres magasságával és átlagos testalkatával nem egy kirívó jelenség.
Vonások: Valami miatt az emberek rögtön szimpatizálni kezdenek vele, amint rájuk mosolyodik.
Szem: Csokoládébarna.
Haj: Kicsit hosszúra hagyott, sötétbarna.
Általános öltözet
Kifejezetten az a típus, aki ad magára - szereti a márkát, de azért sose esne túlzásokba. Bár tény, valami hatalmas balesetnek kell történnie ahhoz, hogy valaki "viharvert" állapotban lássa, ennek ellenére sose esik át a ló túloldalára. Természetesen így is akad, aki szerint túlzottan piperkőc, de ő ezt láthatóan nem veszi a szívére.
Első benyomás, kisugárzás
Igen alacsony azon emberek száma, akik nem szimpatizálnak vele az első pillanattól. Van valami a viselkedésében és a kisugárzásában ami miatt könnyen mások szívébe lopja magát és szinte isszák a szavait. Kifejezetten intelligens, kevés olyan téma van, amiről ne tudna beszélgetni és ne lenne róla véleménye - avagy ne lenne jó hallgatóság.

Leírás


Nem sokat mond a Szentferenczy Zalán név? Nem meglepő, elvégre az úriember hiába Családos, nem sok mágiával áldotta meg az ég. Bár meg-megjelenik bizonyos kötelező eseményeken, mégse ő az, aki a legnagyobb figyelemre törekszik.
Teljesen más a helyzet, ha az üzleti életről beszélünk. Válságkezelő tanácsadói cége a 2008-as években tört a csúcsra és segített több, kisebb vállalkozásnak kiutat találni az akkor kialakulni látszó krízisből.
Lassan tíz éve boldog házasságban él nála húsz évvel fiatalabb feleségével, akivel láthatóan teljesen kiegészítik egymást és nem is lehetnének boldogabbak - csak egy gyermek hiányzik az életükből.
//Karakterkép: Daniel Brühl//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.07.26. 21:29:33

Üzenet küldése