A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Zoltán

 
Beosztása: Gyémánt gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 31 (születésnap: március 12.)
Testalkat: 185 centiméter mellé kifejezetten izmos, rendszeres edzésekkel karbantartott test társul.
Vonások: Jellegzetesen szögletesek, kicsi, elálló karfiolfülekkel.
Szem: Kék. Se nem túl sötét, se nem túl világos.
Haj: Általában rövid, és a barna egy világosabb árnyalata.
Általános öltözet
Szolgálatban egyenruha, eseményeken a legjobb öltönyök, hétköznapokon márkás farmer, ing vagy póló. Cipőkből is csak minőséget hord - de nem hiúságból, egyszerűen így szokta meg.
Első benyomás, kisugárzás
Kicsit szögletesnek tűnik, nem csak a vonásai, de az egész mivolta. A mozgása, a modora... Kimért, és nem tűnik túl könnyed társaságnak. Persze a szűkebb baráti/családi körében ennél közvetlenebb, csak idegeneknek nyílik meg nehezen - de nem lehetetlen feladat.

LeírásMásodszülött fiú, van egy bátyja, Tamás, és egy húga, Klaudia. Mivel a bátyja sosem gondolkodott túl szigorúan a Családi hagyományokról, természetesnek vette már egészen kis korában, hogy magára vállalja ezt a dolgot, amit ő felelősségként élt meg. Már a Mirarxban is igyekezett mindenben megfelelni, ez később a Ferfexben sem változott, és aztán a Königben is igyekezett a tőle telhető legjobbat nyújtani.
Mivel meggyőződése, hogy a Családi hagyományokat neki kell továbbvinnie, már tizenhét éves korában kinézett magának egy lányt - ha már a szülei nem tették ezt meg helyette -, akit tizennyolc évesen el is vett. Semmi probléma nem is volt eleinte, de amikor már öt év után sem jött össze a gyerek, elkezdtek szerpentáriusokhoz mászkálni. Kiderült, hogy a felesége meddő, és mivel számára az adoptálás nem "természetes", kénytelen volt elválni, bármennyire is esett ezzel a renoméja.
A válást 2013-ban mondták ki, azóta kicsit beletemetkezett a munkájába, de persze nyitva tartja a szemét, hátha a tökéletes nő szembejön vele. A családjával továbbra is közeli, jó viszonyt ápol, erre külön oda is figyel.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.26. 13:51:51

Üzenet küldése