A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Zoltán

 
Beosztása: Gyémánt gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 33 (születésnap: március 12.)
Testalkat: 185 centiméter mellé kifejezetten izmos, rendszeres edzésekkel karbantartott test társul.
Vonások: Jellegzetesen szögletesek, kicsi, elálló karfiolfülekkel.
Szem: Kék. Se nem túl sötét, se nem túl világos.
Haj: Általában rövid, és a barna egy világosabb árnyalata.
Általános öltözet
Szolgálatban egyenruha, eseményeken a legjobb öltönyök, hétköznapokon márkás farmer, ing vagy póló. Cipőkből is csak minőséget hord - de nem hiúságból, egyszerűen így szokta meg.
Első benyomás, kisugárzás
Kicsit szögletesnek tűnik, nem csak a vonásai, de az egész mivolta. A mozgása, a modora... Kimért, és nem tűnik túl könnyed társaságnak. Persze a szűkebb baráti/családi körében ennél közvetlenebb, csak idegeneknek nyílik meg nehezen - de nem lehetetlen feladat.

LeírásMásodszülött fiú, van egy bátyja, Tamás, és egy húga, Klaudia. Mivel a bátyja sosem gondolkodott túl szigorúan a Családi hagyományokról, természetesnek vette már egészen kis korában, hogy magára vállalja ezt a dolgot, amit ő felelősségként élt meg. Már a Mirarxban is igyekezett mindenben megfelelni, ez később a Ferfexben sem változott, és aztán a Königben is igyekezett a tőle telhető legjobbat nyújtani.
Mivel meggyőződése, hogy a Családi hagyományokat neki kell továbbvinnie, már tizenhét éves korában kinézett magának egy lányt - ha már a szülei nem tették ezt meg helyette -, akit tizennyolc évesen el is vett. Semmi probléma nem is volt eleinte, de amikor már öt év után sem jött össze a gyerek, elkezdtek szerpentáriusokhoz mászkálni. Kiderült, hogy a felesége meddő, és mivel számára az adoptálás nem "természetes", kénytelen volt elválni, bármennyire is esett ezzel a renoméja.
A válást 2013-ban mondták ki, ami után kicsit beletemetkezett a munkájába. A családjával továbbra is közeli, jó viszonyt ápol, erre külön oda is figyel.
Aztán az igazi is szembejött vele, akkor még Aufberger néven futó Ezékiel személyében. 2017 májusában kötötték össze az életüket, és 2018. március 12-én megszületett eső fiuk, Zakariás. Igazán elégedett az életével.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.26. 13:51:51

Üzenet küldése