A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentgellérti Annamária

 
Beosztása: Kormányhivatalnok
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: július 13.)
Testalkat: Meglehetősen vékonynak mondható, ehhez pedig párosul az is, hogy az átlagnál magasabb. Főleg akkor tűnik fel ez nagyon, ha magassarkú cipőt vesz fel.
Vonások: Gyengéd vonásokkal rendelkezik, náhol kicsit erősebbekkel is, mint az álla.
Szem: Világosbarna.
Haj: Hátközépig érő, méghozzá vörös.
Általános öltözet
Ruházata széles skálán mozog, attól függően, hogy éppen mi dolga van, hová kell mennie. Munkába természetesen kosztümben megy, hiszen nem igazán jelenhet meg hivatalnokként farmernadrágban. Azt inkább otthonra tartogatja, bevásárláshoz vagy ismerősökkel való találkozáshoz. Haját munka közben mindig kontyba fogja, szabadidejében is szerei összeofgni, hogy ne zavarja. Sminket ritkán használ, és ha igen, akkor valami különleges alkalomnak kell lennie.
Első benyomás, kisugárzás
Szereti a munkáját. Ezt veszed észre legalőször, ha munka közben futsz vele össze. Szereti, ha precízen mennek a dolgok körülötte, szeret mindennel határidőre végezni, és ezt elvárja az alatta dolgozókkal is. Sokan munkamániásnak tartják, pedig nem az, csak nincs családja, akihez korán haza kellene mennie, így a munkával törődik. Bármilyen kérdéssel, gonddal, bajjal lehet hozzá fordulni, készségesen válaszol és segít. Viszont a hibázást és a késéseket nem tűri. Bármilyen kérdéssel, gonddal, bajjal lehet hozzá fordulni, készségesen válaszol és segít. Viszont a hibázást és a késéseket nem tűri.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

1988. július 13-án született Budapesten. Édesanyja Szentgellérti Andorné (születettt Szabó Emma) ápoló a Főnix Könnyében, édesapja Szentgellérti Andor varázspálcakészítő mester. Egy nővére van, Szentgellérti Aranka, aki most éppen kisgyermekét neveli, de egyébként tanítóként dolgozik a Mirarxban.
Annamari igazán jó gyermek volt, mindig szót fogadott szüleinek, testvérével is jól kijött. Mivel mágikus családban nött fel, mindig is újdonságot jelentettek neki a talan dolgok.

Tanulmányok:

1994-2000 Mirarx Máguselőképző

Iskoláit, mint a többi gyerek, ő is a Mirarxban kezdte, ahol alapvető dolgokat tanult meg. Számolni, írni, olvasni és a mágia nagyon alap szintjét.

2000-2006 Martion Mágustanoda – Ferfex
Aztán 12 éves korában felvételt nyert a Martion Mágustanodába. Ezen ugyan senki sem lepődött meg, hiszen a család legtöbb tagja itt tanult mágiát, így Annamari is itt kezdte meg az igazi boszorkánnyá nevelődést. A Lelekek Tükre a Ferfex ösvényre osztotta. Ez sem okozott hatalmas csodálkozást, mivel régi hagyomány, hogy a családtagok ferfexesek voltak.
Negyedéves korában kinevezték diákmentorrá. Hihetetlenül büszke volt eme címére, hoszen már előtte nagyon sok tett azért, hogy mgekapja azt a híres kitűzőt. A munkáját mindig felelőségteljesen végezte, szeretett a diákságon belül a fontosak közé tartozni. A martiomnos tanulmányai végig erősítette a diákmentorok táborát.
Az itt töltött hat év alatt rengeteg ismerősre tett szert. Barátai is voltak/vannak, viszont az már sokkal kevesebb. Mindig is kicsit magának való volt. Szívsesen segít, de személyes dolgokat nem igazán oszt meg másokkal.

2006 – 2009 Oswald König Mágikus Államigazgatási és Nemzetvédelmi Akadémia – Államigazgatási hivatalnok BA
A jó tanulmányi eredményeit tükrözte, hogy felvették a König Akadémiára. Már negyedikes korában tudzta, hogy ide akar majd járni, így választott fakultációs tantárgyakat, és eszerint tette le az érettségi vizsgáit is. 6 féléven keresztül tanult államigazgatásin hivatalnok szakon. Itt is jó tanuló volt, sokszor segített másoknak, ha valamit nem értettek, vagy nem ment igazán az adott tananyag.

2009-ben lediplomázott. Munkahelyet nem kellett sokáig keresgetnie, hiszen azonnal felvették a Minisztériumba, ahol gyakorlati helyen is volt. Azóta ott dolgozik, töretlenül, szorgalmasan. Tervei között szerepel, hogy visszamegy a Königre tanulni, és elvégzi a BA képzésre épülő mesterszakot, de eddig még nem határozta el magát teljesen. Szeret a minisztériumban dolgozni, papirokat rendezgetni, ügyek után rohangászni, így még várat magára az újbóli iskolapadban ücsörgés.

Fontosabb dolgok, amiket tudni lehet róla:

Egyedül él Budapesten, egy kis másfél szobás lakásban, de egyáltalán nem bánja. Így legalább független mindenkitől.
Mindig is jobban mentek neki az elméleti tárgyak, viszont varázsolni is egészen jól tud.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.31. 20:44:49

Üzenet küldése