A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentirmay Bihar

 
Beosztása: Gemmárius, GyROsz tag
Nem: Férfi
Életkor: 36 (születésnap: március 10.)
Testalkat: 185 centiméteres magasságához kifejezetten jól karban tartott alkat társul.
Vonások: Határozottan férfias vonalak, mégsem túl szögletes, inkább enyhén lekerekített minden. Leginkább arányos, kellemes ránézni. Jóképűnek mondható az elérhető fajtából, annak ellenére, hogy alapvetően inkább mosolytalan az összkép nyugalmi helyzetben.
Szem: Kék, kifejező.
Haj: Szőkésbarna és hosszabbra hagyva göndörödik, de vékonyabb szálú. A homloka is magas, így a hajvonal minimális visszakopását ki lehet szúrni.

Általános öltözet
Mintha az ősz dominálna körülötte. Konzervatívabban fiatalos a formában, de bátrabb a világos színekben. Pasztellesebb palettáról válogat és ebben a mustárszín és a kék a kedvence. Márkában pedig talán a brit klasszikusok állnak hozzá közelebb. Mintha mindig szeles időre öltözne: szereti a nagy, elterülő vagy magasabban nyakra futó gallérokat, a hosszúujjút. A tartós minőséget.

Első benyomás, kisugárzás
Eszes, távolságtartó, taktikus - rafinált
Konzervatív, csipkelődő, büszke - Családos
Gyors, koncentrált, erőteljes - gemmárius

LeírásBudapesti elsőszülött, két öcs (Vajk, Adrián) és egy húg (Mariann) előtt. Azon a kivételes szerencsén kívül, hogy a magyar máguscsaládba és lényegében az Akeszisz Magánbankba született bele, a génjeinek hála a levegőmágusok közé is tartozik. A sors iróniája, hogy legaktívabban legfeljebb ezt az utolsót használja ki...

Tanulmányait természetesen a Mirarxban kezdte, és a Martionban folytatta Neredin ösvényén. Ha nem lennének végesek az utak, azt is lehetne mondani, ahány Szentirmay, annyi ösvény, de tény, hogy testvérei előtt egészen máshová sorolta őt be a Tükör.

Eszes tanuló volt, de leginkább a mágikus képességeivel és a kötelességtudatával tűnt ki a társai közül, ami a Családi szférában is bebizonyosodott. Az érettségi után a Mrázon elvégzett a család pénzügyi érdekeltsége miatt egy üzleti gyorstalpalót, de már ezzel párhuzamosan kezdte el a tanulmányait a König akadémia Nemzetvédelmi karán.

Míg szépen haladt a rubintra specializálódott tanulmányaival - és ehhez nem kevés köze volt az elemi mágiában nyilvánvaló tehetsége - addig a magánéletben is annak rendje és módja szerint alakultak a dolgai. Voltaképpen gyerekkori barátságból nőtte ki magát eljegyzéssé a kapcsolata Kanizsay Hellával.

Végzett gemmáriusként előválogatták a GyROsz gyakorlóosztagába és lassan, de biztos lábakon vette az akadályokat és küzdötte fel magát a Gamma osztagba.
Hellával mindezzel párhuzamosan a letöltött jegyességi idejük után az esküvőjük állt csak a küszöbön. A 2011 tavaszára kitűzött szertartás csupán azon szerencsétlen ok miatt lett sutba vágva, mert a nő vérfarkastámadás áldozatává vált. A kapcsolatukat sosem mondta semmisnek, de nyilvánvaló, hogy a fertőzöttség kizáró ok egy egészséges kapcsolatban a családja és az ő számára is.

Azóta a párkapcsolataiban a türelmi időszakét éli. Ami legalábbis a komoly, Családos partnereket illeti. A karrierjére koncentrál, és nem is hiába. Rutinja és vezetői kvalitásainak hála még sokra viheti, azt mondják...


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.09.06. 00:50:00

Üzenet küldése