A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentirmay Boldizsár

 
Beosztása: Manakutató
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: május 16.)
Testalkat: Nyakigláb, csupa végtag srác.
Vonások: Elsőre és még másodikra sem nézed ki belőle, hogy elhagyta már a két x-et is. A kisfiús arc felett két határozott szemöldök őrködik.
Szem: Sötétbarna, szinte elveszik benne a pupilla.
Haj: Vöröses csillogású középbarna kuszaság.
Általános öltözet
Semmi extravagáns vagy kirívó, talán kicsit angolos stílusban visszafogott. Hidegebb időben nagy kedvence az ing-pulóver kombináció.
Első benyomás, kisugárzás
Kicsit talán visszahúzódó, de alapvetően szimpatikus srác. Kifjezetten értelmes, intelligens, és ha szükséges, humorérzéknek sincs híján.

Leírás

A jövő birodalmai az elme birodalmai lesznek.
Winston Churchill

Mindig van valami motiváló erő a háttérben, igaz? Nálam sincs ez másképp. Édesapám már régen elhunyt, gyerek voltam még. Emlékszem rá, mennyire beteg volt. De míg mások szülei köhögtek vagy vakaróztak, esetleg lázasok lettek időnként, az én apám tüneteinek nem volt külső nyoma. A betegség a fejében volt. Gyerekként ezt nehéz volt megérteni. Apa rosszul van. De miért? Minden jól működik benne, nem köhög, nem tüsszög, nem folyik az orra, nem rángatózik, nem is néz ki furcsán. Mégis valami nem jó benne. Elromlott a feje. A doktor azt mondta, képzeljem el úgy, mint egy nagy, bonyolult hálózatot sok vezetékkel és csatlakozóval. Egyik ide, másik oda illik, mindennek meg van a maga rendje. Apában pedig felborult a rend. Néhány kapcsolót lekapcsoltak, néhány túlhevült, a kapcsolatok pedig kibogozhatatlanul kuszák és nem oda haladnak, ahova rendeltetésszerűen kellene nekik.
Ezért döntöttem úgy, hogy megpróbálok megoldást találni a magam módján, azzal, amihez értek. Megpróbálom visszakapcsolni az áramköröket a megfelelő helyre, helyreállítani azt, ami elromlott. A megoldás a mágiában keresendő, így alapjaiban kell értenem a rendszer működését hozzá, hogy segíteni tudjak. Ez a cél. És az eszköz? A Nodens.
Persze odáig még hosszú és fáradságos lesz az út, de az első lépéseket megtettük. Szélesítenem kell a látóköröm, mert a túlzott obszesszió káros. Ez a terv.

A Nodens alapítvány: Alig több mint egy éve jött létre a kezdeményezés, amely a mentálisan beteg mágusok betegségeire kíván megoldást, gyógyírt találni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.11.05. 23:50:54

Ez a karakter a Tulassay Kutatóintézet és Sirona Mentális Egészség Centrum céghez tartozik.

Üzenet küldése