A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentirmay Vajk

 
Beosztása: a Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem: Férfi
Életkor: 21 (születésnap: október 19.)
Testalkat: Kölyökkora óta imád sportolni, ez alkatán is látszik. Most ért abba a korba, mikor már hiúsága sem engedi, hogy napi szinten ne látogassa meg a tornatermet.
Vonások: Kölyökképű. Ennek ellenére fiatal vonásai már most arról árulkodnak, hogy pár év múlva, a család többi férfitagjához hasonlóan, ő is sármos, női szíveket megdobogtató vonásokkal fog rendelkezni.
Szem: Világító, kék, csibészesen mosolygó.
Haj: Barna, a legújabb divat szerint nyírva. A tökéletes kinézetéért nem csak fésü, de az esetek többségében hajlakk és/vagy fixáló bűbáj segítségét is igénybe veszi.
Általános öltözet
Mint a legtöbb tizenéves srác, ő is a farmert vagy vászonnadrágot részesíti előnyben, laza inggel, pólóval, kényelmes cipővel. Emellett, neveltetéséből kifolyólag nem ódzkodik az elegánsabb, alkalmi öltözékért sem, sőt, igazából jól érzi magát öltönyben is. Az egyedüli, amit nem kedvel, az a nyakkendő. Ha már mindenképpen viselnie kell, csakis csokornyakkendőt hajlandó, a felcsíptethető fajtából.
Első benyomás, kisugárzás
Kocka. Mi más okot tudsz arra mondani, hogy folyton online lóg, posztol, kommentel, lájkol, mindig a legújabb kütyükkel nyomul és feltett szándéka év végére megheckkelni a Martion rendszerét, csak úgy, a hecc kedvéért.
Viszont ha eltekintesz a nyilvánvalótól és szóba is elegyedsz vele - nem valószínű, hogy felpillant a kütyü mögül, de attól még válaszolni fog -, saját magad is megtapasztalhatod, hogy nem hülye gyerek. Sőt, kifejezetten okos. Valószínűleg, a tanulmányi eredményei is kitűnőek lennének, ha nem elégedne meg az Elvárt index-szel és a tanórákon összeszedett információkat némi tanulással is kiegészítené.
Aztán az is megesik olykor, hogy nincs nála semmilyen tech-cucc, vagy inkább csak simán a rúnái merültek ki, így válván használhatatlanná. Ilyen esetekben kifejezetten szeret a középpontban lenni, s mint olyan, a hangját is hallatja.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás
-'98 októberében született Budapesten, azóta is ott él.
-Ő a negyedik gyermek: Bihart, Mariannt és Adriánt követve a sorban.
-Gyermekkori legjobb barátja Péterfy Zselyke, mai napig szinte minden szabad idejűket együtt töltik.
-Tíz éves korában diagnosztizálták nála a diabéteszt.
-2012 és 2018 között a Martion tanulója volt, Ferfex ösvényen.
-Martionos évei alatt sikerült kétszer is vicces videókat feltöltenie a suli honlapjának főoldalára. Mondani sem kell, sem az igazgatóság, sem Garai vagy Lenke néni nem díjazták a dolgot, annál jobban a diáktársai, kik között kisebb hírnévre is szert tett ezen tettével.
-Tudja, hogy a Szentirmay név kötelezi, így természetesen, továbbtanulási tervei között első, viszont nem egyetlen, helyként a Mráz szerepel. Ennek függvényében, a felviteli tárgyakat sem vette félvárról, azért a Magas indexig nem erőlteti meg magát, de erős közepesig kihúzza.
-A Mráz elvégzése után feltett szándéka egy programozói képzést is elvégezni valamelyik egyetemen, elvégre, az Akeszisznek is jól jön egy programozó a háznál. Legalábbis ezzel a dumával próbálja jobb belátásra téríteni az apját is, meg Berényt is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.19. 22:17:00

Üzenet küldése