A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentpáli Roland

 
Beosztása: Hercegségi szóvivő
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: november 04.)
Testalkat: Alapvetően vékony testalkatú, de izomzata szálkás.
Vonások: Kifejezetten szép arcú, de egyáltalán nem nőies.
Szem: Sötétbarna.
Haj: Barna, divatosan rövidre nyírt, mindig ápolt.
Általános öltözet
Mindig elegáns, tiszta, ápolt. A nagyközönség előtt általában modern, drága öltönyben jelenik meg, azonban civilben gyakrabban látni az 1920-as évek csíkos öltönyeiben, puhakalapban.
Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő. Interjúalanyai általában kedvelik, hiszen rávezetéseivel inkább segíti a kényelmetlen kérdésekre a válaszadást. A Hercegség is elégedett a munkájával, hiszen a média eszközeivel az általános közvéleményt a vámpírok mellé állítja. Remek érzékkel írja meg beszámoló cikkeit, éppen ezért, aki csak olvassa a munkáit, jó véleménnyel lehet róla. Személyes találkozáskor is többnyire jó, de kicsit tartózkodó benyomást kelt, de egyértelműen látszik, hogy vámpír.

Leírás

Egyszerű mágusok szemében:
"Szentpáli Roland...? Igen, ismerem, de csak mert valamennyire figyelem a vámpírok sajtóanyagait. Természetesen ő az, aki a Hercegség nevében megteszi diplomatikus, tiszteletteljes nyilatkozatait, válaszol a felmerülő kérdésekre, kellemes modorával elsimítja a félreértéseket... iiiigen, igen, talán kicsit kenetteljes. Olvastam tőle azt hiszem más cikkeket is, ha jól tudom, színházi kritikákat ír."

Vámpírok szemében:
"Ő az a megnyerő fiatalember, aki átvette a csípős nyelvű Szlávik helyét. Talán végre nem csak arról fog szólni a vámpírmédia, hogy mindenki mást megaláznak, és uszítják ellenünk a közvéleményt. Úgy hallottam különben, hogy bizalmasa a fejeseknek. Talán rögtön Krausznak nem, de az biztos, hogy sokat látni birtokurak társaságában."

Az utca embere szemében:
"Milyen jóképű, és milyen jólöltözött! Amikor odajött beszélgetni, persze egyből tudtam, hogy miféle, hát persze. Azonnal tudtam mit akar, elvégre erős mágus vagyok, volt már dolgom vámpírral. Azt mondják, hogy a legtöbbjük csak jön és megy, de ő... intelligens, kedves, és amikor a beszélgetés végén megkért, hogy ihasson a véremből, képtelen voltam nemet mondani neki. Nekem csak pár csepp, neki egy egész élet, hát nem?"

//Karakterkép: Keanu Reeves//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.01.10. 21:53:36

Üzenet küldése