A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szepesi András

 
A Lorton ösvény diákja, Első évfolyam
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: június 14.)
Testalkat: A korához képest alacsonyabb az átlagnál (147 cm) és elég vékony is (38 kg). Így kissé törékenynek tűnik.
Vonások: Hosszúkásabb, vékonyabb arccal rendelkezik. Vonásai, arcberendezése kíváncsiságot, érdeklődést, gyermeki ártatlanságot sugároznak.
Szem: Szürkéskék, nagy szemei vannak, melyek kíváncsian vizslatják a környezetet.
Haj: Viszonylag hosszabb, egyenes szálú, szőke haja van.
Általános öltözet
Legtöbbször ingben és farmernadrágban látható, otthon mindig is az elegáns megjelenésre nevelték és ezért rendesen oda is figyel a külsejére.
Első benyomás, kisugárzás
Első pillantásra egy tündéri, aranyos kissrácnak tűnik, nehéz megállni, hogy ne borzolják össze a haját. Tekintete őszinte és nyílt, tipikusan angyali, jó kisfiúnak néz ki.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

FONTOS: András néven anyakönyvezték, de utálja ezt a nevet, ezért minden bemutatkozás alkalmából, bármikor, amikor magáról beszél, Endreként teszi ezt (Az Endre létezik önálló névként is, de az András becézett formája egyébként). Tehát hivatalosan Andrásnak hívják, de ha lehet, akkor Endreként mutatkozik be. //az egyetlen közös pont userben és karakterben//

1997. június 14-én született Budapesten. Édesanyja Szepesi Vanda. Édesapja még a születése előtt elhagyta az édesanyját, így Endre sohasem találkozott vele. Vanda, mikor Endre már elég idős volt, elmesélte neki az igazságot, hogy édesapja egy külföldi munka miatt vált el tőle. Endrének természetesen hiányzik az apukája, fejlődése miatt is szükséges lett volna egy férfi modell a családban, de azért édesanyját is nagyon szereti és jól megvannak.

Vanda is varázslószármazék, tehát Endre már kezdetektől fogva tudta, hogy létezik a varázsvilág és hogy feltehetőleg ő is bír mágikus erővel.

Mivel Vanda kénytelen volt egyedül nevelnie a fiát, ezért egy idő után vissza kellett mennie dolgozni, így Endrét egy varázsló óvodába adta. A kisfiú így hasonló korú gyerekekkel lehetett egy csoportban, játszhatott és mégsem kellett attól félnie, hogy vadmágiát produkál. Az óvodában Endrének viszonylag kevés, de jó barátai lettek, mindig velük játszott. Az óvónő úgy vélte, hogy Endre még nem elég érett ahhoz, hogy iskolába menjen, ezért Endre újra járta az egyik csoportot. Ez a későbbiekben azonban pozitív hatással lesz a fejlődésére. Ez alatt az idő alatt Endre egy csendes, nagyon szerény kisfiúvá cseperedett. Soha nem volt rá semmi panasz, mindig jól viselkedett, magatartása példamutató volt.

7 évesen egy talan általános iskolába került, hogy megfelelő oktatásban részesüljön, mielőtt a Martionba kerül. Lelkesen kezdett neki az első osztálynak. Bár új közegbe került, ahol senkit sem ismert, mégis hamar sikerült barátokra szert tennie. Iskolai teljesítménye az átlagosan jó kategóriába sorolható, nem volt kiemelkedően jó, de mindig teljesítette az elvárt szintet. A készségtárgyakból, főleg rajzból és technikából sohasem sikerült jelest szereznie, viszont a többi tárgy jól ment neki. Később, amikor bekerült a felső tagozatba, ez megváltozott, talán nem voltak olyan szigorúak a követelmények, mindenesetre Endre ötödik és hatodik osztályban kitűnő tanuló volt. Kedvencei közé tartozott a történelem és az angol.

Hatodikos korában édesanyja közölte vele, hogy most tudta meg a hírt, hogy édesapja tragikus körülmények között elhunyt. A kezében egy varázspálca volt, mely állítása szerint az üzenettel együtt jelent meg a semmiből. Feltehetőleg Endre apjának a pálcája. Vanda ekkor mesélt Endrének az apukájáról. Kiderült, hogy jellemben is és külsőleg is Endre szinte teljesen az apjára ütött. Ezért édesanyja úgy gondolta, hogy ha Endre majd a Martionba kerül, akkor édesapja pálcáját fogja megkapni. A pálca remek választásnak tűnt, egyből érezhető volt, hogy egymásra találtak új gazdájával.

A hatodik osztály elvégzése után, a tanárai és a talan ismerősei tudomása szerint egy vidéki hatosztályos gimnáziumba ment át tanulni, valójában azonban csak felvételt nyert a Martion Mágustanodába. Endre fokozott izgalommal néz elébe varázstanulmányainak megkezdésébe.


Aktuális állapot:
Jól fel van öltözve, pufi mint egy michelin-baba. Vastag kabát, sál, sapka, kesztyű, vastag nadrág, bakancs alkotja öltözékét, úgy tipeg, mint egy ewok.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.12.30. 10:12:18

Üzenet küldése