A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szeráf Aurél

 
Beosztása: Sebész
Nem: Férfi
Életkor: 47 (születésnap: november 27.)
Testalkat: Ruganyos, bár az ember inkább nevezné puhának, mint izmosnak.
Vonások: Van valami hihetetlenül ellenszenves az egész arcberendezésében, jól lehet, amúgy átlagosnak, kissé kerekdednek lehetne mondani.
Szem: Tekintete szürkészöld, de az egyszerű hétköznapiságon túl van benne valami.. nehéz megmondani, valami szikra.
Haj: Rövid, göndör haja szőkésbarna, de nha annyira rövidre vágja, hogy nem is látszanak hajának csigái.
Általános öltözet
Többnyire világos ruhákat hord - ami nem egészen előnyös abból a szempontból, hogy ezek nem mindig egészen tiszták - a bizarr barnás foltok bizony bárkit elijeszthetnek attól, hogy nála kezdjen bele az életét befolyásoló dolgokba.
Első benyomás, kisugárzás
Már elsőre sem szimpatikus, és nem csak azért, mert úgy inkább azt mondaná rá az ember, hogy csúnyácska, hanem mert.. mert.. nem is lehet megmagyarázni. Egyszerűen benne van a tekintetében az az elborult csillanás, ami minden normális embert taszít.

Leírás

Életrajza ugyan nemigen érhető el, azonban egy kis alkohol hatására bármikor megtudható, hogy Vecsésen született, máguscsaládban. Édesanyja épp úgy életmágus, ahogy ő maga is az, de miután szülei elváltak, édesapjával maradt, aki csakhamar újraházasodott. Igen jó gyermekkora volt, szeretetben és biztonságos anyagi helyzetben nőtt fel. Mindig is jó tanuló volt, társai és tanárai azonban mindig is érezték, hogy valami nincs rendben vele - mint egy kis Jekyll és Hyde, szabadidejében ugyanis előszeretettel boncolgatott.. nem mindig halott állatokat.
Később persze akklimatizálódott környezetéhez, így csak gyűjtőszenvedélynek lehetett betudni vonzalmát az egyes belsőségekhez.
Annak ellenére, mennyire hosszadalmas, belefogott a szerpentáriusképzésbe, azon belül is traumatológiát tanult. Tanulásának tizenharmadik esztendőjében kapott egy úgymond.. "jobb ajánlatot", vagyis lehetőséget, hogy maga szabdaljon, varrjon össze, teljes felelősséggel - igaz, az alvilági körökben. Mindenesetre valahogy lerakta a doktorit, és belekezdett, hogy plasztikai sebésznek tanuljon.. Aztán egyszeriben kibukott, hogy mit is szokott csinálni, illetve, hogy időről-időre eltesz valami kis szuvenírt...
Rosszakarói éppen ezért egy életre elintézték, hogy ne jusson sose erkölcsi bizonyítványhoz, orvosi pályára. Mintegy beletörődve sorsába éppen ezért az alvilág része lett, nevet váltott, és megnyitotta kis magánklinikáját, ahol lőtt sérülések ellátásától az arcátalakításig mindent elvállal, aminek köszönhetően már szert tett némi tekintéllyel az alvilági arcok körében..
Jelen pillanatban egy lukban lakik valahol Pesten, és a Quittner téren szedi... pácienseit.

//Karakterkép: Elliot Cowan//


Aktuális állapot:
Megjött a doktor! A megsárgult köpeny alatt fehér vászonnadrágot és pólót visel. Mondjuk.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.03.17. 23:40:44

Üzenet küldése