A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szereda Péter

 
Beosztása: Értékbecslő
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: szeptember 13.)
Testalkat: Nagyjából olyan magas, amilyen magasnak egy áltagos 17 évesnek lennie kell, alkata is inkább hajlékony és ruganyos, mintsem erőteljesnek mondható, s bár általában ruhák fedik, de látszik, hogy fizikai munka nevelte.
Vonások: Kölykös, kicsit olyan manó-szerű, mégis van valami fiúsan szép vagy inkább figyelemfelkeltő a hegyes állban, a szabályos ívű szemöldökben, a vonások összhatásában.
Szem: Zavaros sötétzöld, hol megtévesztően elárvult és szelíd, hol ravaszul összeszűkülő.
Haj: Barna.
Általános öltözet
Egyszerűség, kényelem; így lehetne leginkább összefoglalni. Sokszor nem is erőlködik igazán, hogy látszólagos korának megfeleljen, máskor viszont a maga letisztult ízlésvilágával igyekszik alkalmazkodni.
Első benyomás, kisugárzás
Ő csak a kölyök a szomszédból, aki rossz fát tesz a tűzre, felhúzza a lányok szoknyáját, aztán nevetve továbbszalad. Őt látod hazafelé iskolatáskával a hátán, a parkban bringázni, fáramászni és a nemzeti dohánybolt előtt dekkolni arra várva, hogy valaki vegyen neki egy doboz multit. A mindennapok tizenhét éves kölyke, és mégis az első pillanattól kezdve arcul csap tekintetének évszázados súlya, a bárány is megérzi a farkast előbb-utóbb. Azonnal látod, hogy vámpírral van dolgod; a tizenhét éves kamasz bőre alatt egy nem is oly jámbor szörnyeteg bújik meg.

Leírás

ONE, TWO, THREE

One, two, three, four, five,
Once I caught a fish alive.
Six, seven, eight, nine, ten,
But I let it go again.
Why did you let it go?
Because it bit my finger so.

One, two, three, four, five,
Once I caught a man alive.
Six, seven, eight, nine, ten,
I'll not let him go again.
Why don't you let him go?
Because he bit my finger so.
Which finger did he bite?
The little one upon the right.Superbia (Kevélység) – „Pontosan ezért utállak titeket, embereket. Néha az az érzésem, hogy ti csak a bugyuta takarmányállataink vagytok egy hatalmas legelőn, amelynek nem látjátok a széleit, ezért a szabadság és hatalom tévhitében döcögtök lomha kis lábaitokon.”

Avaritia (Fösvénység/Kapzsiság) – „Mary, tudod, én igazán nem akartalak bántani. Kedveltem, hogy nem beszélsz olyan sokat, de hát a rabszolgaságot eltörölte a Birodalom, fizetni pedig nem foglak. Hogy a javaimat egy emberre pazaroljam? Ne aggódj, szolgálatodból most már elbocsátunk, elhagyhatod a házat a saját… koporsódban.”

Luxuria (Bujaság) – „Hogy nem kezdesz kisfiúkkal? Legutóbb nem ezt mondtad.”

Invidia (Irigység) – „Nekem csak az ő vérük jó. Akiknek volt alkalma és lehetősége elérni a felnőtt kort. Amikor felszakítom a bőrüket és a nyelvemen érzem a fémes ízt, akkor egy pillanatra mindig azt hiszem, hogy kiszipolyozhatom belőlük az éveket, hogy mind az enyém legyen. Aztán kinyitom a szemem és rajtam minden mozdulatlan, minden változatlan. Végül elmúlik, és nem érdekel tovább, a következő vadászatig. De amíg érzem… amíg érzem, addig elevenen emészt a féltékenység.”

Gula (Falánkság) – -Tompa, nyeldeklő hang a nyári tücsökciripelés alapzajába süppedve, halk puffanás.-

Ira (Harag) – „Nagyon jót mulattam, mikor megláttam, hogy nincs meg. Meglopni a tolvajt? Micsoda fordulat, bravó! Tisztelem benned ezt a merészséget, az ötletes kivitelezést.. betörni az ablakot, elvinni a hamis másolatát az eredetinek. Még utolsó szó jogán elmondhatsz egy imát, keresztény kutya, aztán lásd, milyen kegyes vagyok, elengedlek majd, kisétálhatsz innen kezedben a kitépett gégéddel.”

Acedia (Jóra való restség) – „Szólhattam volna neki, hogy vigyázzon. Mindkét alkalommal, mikor itt járt, láttam, hogy követik. De hát nem az én problémám volt, hogy belekontárkodjak, isten nyugosztalja.”


Poisoned Devil [video]


Egyéb karakterek

User beceneve Wia skype-on themessire néven vagyok elérhető. Amennyiben nem ismerlek, kérlek szólj, mielőtt felvennél; idegen felkéréseket nem fogadok el.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.11.28. 23:22:58

Üzenet küldése