A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szeur Levente

 
Beosztása: Tanuló, Mágikus műszerész
Nem: férfi
Életkor: 26 (születésnap: február 04.)
Testalkat: Kimondottan pohos, látszik, hogy pizzán és Whopperen nevelte magát, bőre kreolos, 183 cm magas.
Vonások: Egyértelműen ázsiai fiú. Aki egy kicsit jobban ismeri ezt a kultúrát, az kiszúrhatja, hogy nem japán. Az állán kis szakállkát visel.
Szem: Sötétbarna, vágott, szemüveg mögé kényszerített nevetős.
Haj: Kócos kékesfekete.
Általános öltözet
Farmer, póló, tornacipő - hétköznapi fiatal.
Első benyomás, kisugárzás
Apró mozdulatain látszik, hogy nem csak a külsejében, hanem a neveltetésében is van valami ázsiai: általában udvarias, higgadt, még ha ezeket a sztereotípiákat szeretné is lerázni magáról. Többnyire felrúnázott mechanikai kütyük közelében találkozik vele az, aki felfigyel rá, mert annak ellenére, hogy magyarok között, még a mai viszonyok ellenére is feltűnik némi vágott szempár, nem túl attraktív jelenség.

LeírásTudom, tudom, Szőr Levi, fején a fekete szőr. Tudom, ne mondd.
Azt mondják a keleti emberek csendesek, tisztelettudóak, szorgalmasak.
Hát a tököm kivan a sztereoptipizálástól, tudjátok meg.

Egész életemben elvárták, hogy csendes legyek és legyőzhető, csak azért, mert a számítógépek, a mecha-mágia meg a matek érdekel. Hát nem. Persze, vannak dolgok, amiken nem változtathatok, frankón, de tudod mit? Le van, magasról, hogy megütnek, és kidőlök. Van más, amitől lehet virulni. Örülök neki, hogy elkerültem Pestről. Már borzasztóan untam, hogy anya folyton a nyakamban lóg, meg hogy azt látom, hogy apa hajlong a kormány emberei előtt, csakmert ők kormány, meg szintén mágusok. Én tutira valami semleges cégnek fogok dolgozni. Mondjuk a Microsoftnak. Kinevelem belőlük a Windows lefagyását, felolvasztom, rakok rá akkora tűzrúnát, hogy még.

Kömben azért nézek ki keletinek, mert hivatalosan az vagyok. Illetőleg én már Magyarországon születtem, anyáék koreaiak. Ők beszélnek is rendesen mindkét nyelven, plusz angol, én a szótagolvasással kissé bajban vagyok, de azért igyekszem. Mégis csak anya-nyelve...
Eddig meg egyébként azért nem láthattál, mert a Tehetséggondozóba jártam. Hú apám, ott mindenféle nyavalyaóra volt, tök felüdülés itt ilyen pálcával tolni. De az a durva, hogy a bűbájokon kívül semmi se sikerül. Azt mondják, majd lesz belőlem énekes halott, de ezt majd még meglátjuk. Egyelőre a halottnál tartok, és asszony esélytelen. Egyébként azért jöttem át ebbe a suliba – ha már ilyen bőszen érdeklődsz – mert apáék szerint jobb, ha egy suliban teszem le a közismeretes érettségit, meg a mágikusat. Nem mintha problémát okozott volna egyébként...

Aktuális állapot:
Farmer, tornacipő, sötétkék póló, sötétkék kockás ing, bőrkabát.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.08.12. 16:44:41

Üzenet küldése