A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szigeti Konrád

 
Beosztása: Alpesi Sárkány Rezervátum; Sárkányidomár
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: március 15.)
Testalkat: 187 centi magas, délceg és erős úriemberrel találod magad szemben.
Vonások: Férfias vonásaim vannak, erős állkapocs, nagyobb orr és szélesen mosolygó száj.
Szem: Kék szemem van és nagy szempilláim.
Haj: Barna hol rövid, hol félhosszú a hajam. Attól függ, hogy éppen le lett-e vágatva.
Általános öltözet
Általában farmert hordok meg pólót. Egyszínű vagy éppen mintás, az már csak részletkérdése. Deszkás cipő, tornacipő... senki sem fog rávenni, hogy valami fénylő, makkos krokodilt húzzak a lábamra. Már a látványtól is rosszul vagyok. Mindennek meg van a maga határa, nekem valahol a dzsigoló jelmeznél húzódik... Öltönyt ellenben hordok, ha épp szükséges. Kényelmes, jól áll, egész emberinek tűnök benne.
Általában van rajtam sapka. Fontos kiegészítője a ruhatáramnak, mint a lányoknak a sok táska. Nekem sok fejfedőm van.
Első benyomás, kisugárzás
Nem túl könnyen kezdeményezek beszélgetést, de utána eléggé megered a nyelvem. Kellemes társaság lehetek, mert mindig nevetnek a vicceimen, remélem nem csak kínjukban. Szoktam bohóckodni, de nem viszem túlzásba, mindig megmaradok az egészséges határokon belül. Folyton mosolygok, talán azzal szoktam levenni mindenkit a lábáról. Igazi Colgate mosoly, olyan fültől-fülig érő változat.
Tudok főzni, mosni, takarítani. Sose néznék ki belőlem, de tényleg. Énekelni nem nagyon tudok, de szoktam, ha úgy hozza a sors... viszont gitározni remekül tudok.

Előtörténet - 12 -
Papa-mama-gyerekek.
Anyukáját 2011-ben veszítette el. Apja megfojtotta álmában mert nem bírta elviselni, hogy a felesége boszorkány. Az évek alatt többször is veszekedtek, és rengetegszer bántalmazta a nőt. A férfi jelenleg börtönben van. Konrád, mint egyetlen élő rokon felel a húgáért, Gabrielláért, aki jelenleg Franciaországban tanul ösztöndíjjal egy talan művészeti iskolában. Cody sokat örökölt anyja által, így saját lakásuk van a belvárosban. Gabika haza szokott járni, olyankor persze a saját szobájában, nem pedig a kanapén kell aludnia.
2012 Július végén a budapesti zúgolódások közepette bemarták.
Jelenleg (2015) mesterképzés keretein belül tanulok az ELTE EMK karán, mágikus lények BA után. Most épp sárkányokra specializálódom és asszisztensként tevékenykedem.

Tulajdonságok:
Fizikum: Nagy és erős… hát persze! Megijedni nem ijednél meg tőle elsőre, de amikor összeméritek, hogy ki lenne a nyertes, könnyen előfordulhat, hogy alulmaradsz. Sok időt fordít a sportra, de csak magányában, így kockás hasizom, és minden, ami ahhoz kell, hogy látszódjon rajta jó felépítésű, na az meg van! Könnyedén kettéroppant egy egész dinnyét. (19)
Ügyesség: Na nem egy fitipaldi, hogy minden akadályt sikerese vegyen, de van hozzá affinitása. Elég ügyesen dob, ráadásul mindig célba talál. Feltalálja magát, sose szokott nehezére esni egy kis bemutatót tartani zsonglőrködésből. Persze lehetetlenek meg nincsenek számára, csak van, amikor egy kicsit nehezebben jön össze. (13)
Észlelés: Mindenre figyel, mindenre fülel. Sokszor bejönnek a megérzései, hogy itt van valaki, és nem feltétlen a szaglásának javulása miatt. Néha csak hall egy gallyat roppanni, vagy elsuhan valami a távolban. Nem olyan kiemelkedő, van még mit csiszolni rajta... (11)
Megjelenés: Tulajdonképp nem egy Casanova, már, ami a megjelenését illeti. Sok lány számára természetesen bejön ez a stílus, de még többet taszít. Ettől még a csomagolás nem lesz sem jobb sem rosszabb. Odafigyel magára, de mégis csak férfiból van, nem szokása órákat tölteni a fürdőben és cicomázni. Úgy jó, ahogy van... (10)
Intelligencia: A suliban sok mindent megtanult, egy általános tudású embernek számít. Amit ezen felül megtanulgatott, nos a nyelveken kívül remekül sikerült elsajátítania. Nem mondom, hogy nincs mit tanulni még, az egész élete ebből áll... de az egyetem jót tett neki. Szakterületén nincs kivetnivaló. (13)
Akaraterő: Sokszor van, hogy bele lehet rángatni a rosszba. Bár makacsnak vagy akaratosnak nem lehetne mondani a személyisége miatt, de azért tudja, hogy mi van rendjén, mit lehet. (10)
Mágia: Kevert családból származik, de ennek ellenére egész jól fel van tankolva mana ügyileg. Szokta ugyan fitogtatni a tudását, de ez is csak a piciny dolgokra vetíthető ki, és csak azért mert fókusz eszköz nélkül is meg tudja csinálni. Ha igazán összeszedi magát, akkor még rá is csodálkoznál, hogy "Jé, ez te voltál?" Komolyan képes meglepni sokakat, ráadásul átkok terén egészen jól áll... (15)

Előnyök - Hátrányok:
× Jól teljesítek. Sportok terén kiemelkedően. Inkább a gyakorlati dolgokat szeretem űzni. Jellemzően erősebb, ügyesebb... de azért nem okosabb is. Az már sok lenne a jóból. (Kiváló tulajdonságok)
× Nincs szükségem szavakra. Anélkül is megtudlak lepni egy jó kis átokkal, hogy tudnál róla. (Néma varázsló)
× Egy rész megfontoltság, két rész tapasztalat, egy csipetnyi empátia, jó adag belátásba csomagolva. (Józan ész)
× Nem sokkal, de állatalakban nagyobb vagyok az átlagosnál. (Nagy - 2)
× Nem is látod, hogy már pofonvágtalak. Lehagytalak, beelőztelek, ott vagyok, feltűnt? Nem mi? (Gyors mozgás - 2)
× Kiálltok melletted, ott vagyok melletted, rám mindig számíthatsz! (Bajtárs - 2)
× Nem érted? Semmi baj, próbáljuk újra. Nincs meg? Semmi gond, megtaláljuk, csak ne pánikolj! Nem találsz oda? Segítek, semmi probléma. Van még valami? Tessék, mondjad nyugodtan, meghallgatom. (Türelmes)

× Bárminemű diós dolog. Legyen az légnemű, folyékony, szilárd állapotú... instant fulladás, ha nem rosszabb. (Allergia - 3)
× A vörös húst jobban szeretem, mint a fehéret. Lehet azért, mert általában nem csirkére vadászom az erdőben. Az őz borda pedig... különösen finom fogás. (Ínyenc - 2)
× Sajnos semmilyen nyelven nem tudok beszélni. Próbáltam megtanulni, de... reménytelennek bizonyultam. (Nyelvérzék hiánya)
× Nem mindig vagyok a toppon. Van, amikor valami jobban megy, van ami kevésbé rosszul, vagy csak szimplán pocsékul. Észre kéne venni valamit? Nem bizos, hogy ma menni fog... Elkapni? Átugrani? Felemelni? Uhh... (Bal lábbal)
× Sajnos teliholdazás után teljesen KO-ra készülök ki. Mindig kell, aki felkapar és ágyba juttat. (Kóma)
× Képtelen vagyok átváltozni két hold között. Bár nem is nagyon akarnék... (Emberi kötelék)
× Átváltozáskor bundás vagyok. Az ötödik hüvelykujj hiánya pedig nagyon frusztráló. (Állatalak)
× Hold előtt és után legalább 3 napig még érzem, hogy fenn van. Erősen. Elég sokat kínlódom ilyenkor. (A fájdalom 72 órája)
× Szürkületkor nem igazán látok jól. Vannak foltok, pontok, pillanatok, és tenni se tudok semmit. Emberi és állati alakban is. (Farkasvakság)

Kapcsolatok
Cséplő Cintia: Szerettem. Mai napig igyekszem tartani vele a jó kapcsolatot. Ha valaki bántaná, biztos, hogy megverném érte. De legalább ráijesztenék, hogy nem kéne azt csinálni, amit. Egyedül ő tudja, hogy miféle vagyok.

Fellegvári Abigél 'Eby': A barátnőm. Nagyon jól érzem magam a társaságában. Olyan vidám... szükségem van rá. A dolog pedig úgy fest működik!

Zegredo Kiara 'Kia': Sokat beszélgetünk, jó barátom, és bevallom... én rontottam meg. Hosszú és alkohol mámoros éjszaka volt.

Smaragd Veronika 'Roni': Együtt szoktunk futni hétvégente. Jó barátomnak tartom.

Kajtár Eleonóra 'Nóri': Farkas mama. Ő viseli a gondomat akkor is, ha épp nem együtt futunk az erdőben. Úgy mondd pót anyukaként van jelen az életemben. Segít, támogat és összekapar telihold után. Sokszor dőlünk össze a kanapén szenvedni...

Karakterkép: Alain Skones


Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.08.21. 18:34:49


Ez a karakter rendelkezik egy Borostyán nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése