A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szigeti Zalán

 
Beosztása:


Nem: Férfi
Életkor: 20 (születésnap: július 28.)
Testalkat: Első látásra átlagosnak mondható. Viszont erősebb a kortársainál.
Vonások: Arca jellegzetes. Hosszúkás fejformája, karakteres álla és széles orra nehezen keverhető össze bárkiével is.
Szem: Se zöld, se kék. Olyan seszínű, fénytelen.
Haj: Általában félhosszú, enyhén kócos sötétbarna hajzat. Ez csak akkor változik, ha talál valakit, aki hajlandó megnyírni.
Általános öltözet
Amit az gyermekotthontól kap. Az esetek nagy többségében használt ruhák, de egész jó állapotban.
Első benyomás, kisugárzás
Inkább elkerülné az ember fia, lánya. Egész helyes és szimpatikus kölök lenne, ha nem lenne a tekintete mindig olyan szúrós, normálisabb göncöket aggatna magára és olykor mosolyt erőltetne az arcára. Na meg, ha nem előzné meg a híre, miszerint elég könnyen ki lehet hozni a sodrából és a pálcája helyett az ökléért nyúl. Női társaságban nem igazán tud magával mit kezdeni, stílusa, viselkedése majdhogynem ugyan olyan, mint vele egynemű társaival szemben.

Leírás

2011. július 28. - VarázsVilág
A délelőtti órák folyamán erős vadmágiát okozott egy 12 éves-forma fiú a Margit-sziget közepén. Az eset szemtanúi túlnyomórészt talanok voltak. Egy ott tartózkodó mágus - Horváth B. -, időben értesítette a Gemmárius Hivatalt, ahonnan azonnal a helyszínre is érkeztek. Hamar sikerült helyreállítani a rendet, az illetékesek a jelenlévő talanok tudatát sikeresen módosították. A fiút kisebb sérülések miatt a Főnix Könnye Ispotályba szállították.
Horváth B. elmondása szerint a fiú vélhetően született képességekkel rendelkezhet. Vadmágiája egy kisebb tornádót hozott létre az emberek között, ezzel pánikot keltve. Hogy mi válthatta ki a gyermekből ezt az erős reakciót, egyelőre még senki sem tudott választ adni, de az eset bekövetkezte előtt semmi furcsát sem tapasztaltak az ott lévők. (…)
A gyermek állapotáról Lengyel Z. szerpentárius nyilatkozott: „A fiú külső sérüléseket –pár karcolástól eltekintve- nem szenvedett. Viszont teljes amnéziát diagnosztizáltunk nála. Az egyik specialistánk próbálta visszahozni az emlékeit, viszont ahogy az elméjébe hatolt, erős vadmágiát produkált, így felhagytunk a próbálkozással.(…)”
A fiút ideiglenesen a Fénysugár Gyermekotthonban helyezték el, Szigeti Zalán névre keresztelve. A gemmáriusok folyamatosan keresik a fiú hozzátartozóit.(…)

Érdekességek:
- Élete első 12 évét teljes homály fedi. Ez az időszak igen érzékeny téma a számára, hamar felkapja a vizet, ha szóba kerül, ebből kifolyólag nem egy monoklit és zúzódást szed össze és oszt is ki a kötekedők számára.
- Nagyon rosszul viseli a fizikai kontaktust, legyen az egy akármilyen aprócska ölelés is (kivéve, ha verekedésről van szó).
- Utálja az otthont. Olyan ritkán jár vissza a Martionból, amennyire csak lehet, nyaranta pedig teljes mértékben kihasználja a kimenő idejét. Az ott élőkkel is túlságosan szeszélyes a kapcsolata.
- Szegény, így talán jobban tudja másoknál, hogy mennyire sokat számít a pénz. Már most folyamatosan azt hajhássza, hogy egyszer jobb élete legyen. De addig is képes bármit megtenni érte.
- Ha pénzhez jut, azt általában filmekre költi. Imádja őket, műfajtól függetlenül megnéz bármit, már-már szakértő szemmel próbálgatva.
- Nagy álma, hogy egyszer rendező legyen. Viszont egyelőre egy kamerával is beérné…

DW értékek:
Fizikum: 15
Ügyesség: 13
Észlelés: 12
Megjelenés: 9
Intelligencia: 10
Akaraterő: 13
Mágia: 13

Előnyök: Hátrányos, Kiváló tulajdonságok, A Jövő ígérete II-1 (Tradíció, Átok)
Hátrányok: Baljós kisugárzás, Amnézia-4, Érzéketlen-2, Szegény-2, Beteges motiváció-4 (Pénz), Fóbia-3 (Bogarak, Hüllők)

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.04.11. 00:31:31

Üzenet küldése