A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szignum Alexander

 
Beosztása: Előadó tanár
Nem: Férfi
Életkor: 56 (születésnap: október 05.)
Testalkat: A legtöbb fiatal felnőttnél valamivel alacsonyabb, de amúgy átlagos testfelépítésű. Mozgásában, járásában, mind van valami feledhetetlen, főleg amiatt az ambivalens hatás miatt, hogy egyszerre nemtörődöm és mégis merev.
Vonások: Rendkívül jellegzetes mind az arcberendezése, mind mimikája - már ha van. Elsősorban ugyanis közömbös, alázó, esetleg undorodó kifejezést ölt magára. Ha mosolyog, akkor ott már biztos, hogy bajok vannak.
Szem: Hideg és metsző, a kék és a zöld árnyalataiban játszó.
Haj: Félhosszú, nehezen kezelhető - épp ezért az esetek többségében kócos. Borbély után három napig viszont olyan, mintha skatulyából húzták volna elő. Nyáron inkább szőke, télen pedig sötétebb színű.
Általános öltözet
Kifejezetten rétegesen, ódivatúan elegánsan öltözködik. Inge felett mellény, zakó, kabát, kesztyű. Színekben fekete, barna, arany dominál nála. Ez alól egyedül gyűrűi képviselnek kivételt: négy fókusztárgy, tompán csillogó, színes ékkövekkel.
Első benyomás, kisugárzás
Bár az első találkozás alkalmával határozottan antipatikus, ez az érzés hamar eloszlik. Ez az ember ugyanis nem csak elsőre kellemetlen, de úgy általában is egyenesen kiállhatatlan. Rendkívüli türelem kell ahhoz, hogy az ember huzamosabb ideig elviselje a társaságát, hogy egy tanóráról ne is beszéljünk.

Leírás

Noha csak ez év elején csatlakozott a Martion tanáraihoz, máris sok ember utálatát tudhatja a magáénak. Ennek az az egyik oka, hogy tipikusan egy olyan ember, aki mellett nem lehet sokáig megmaradni, a másik pedig az, hogy egy megkerülhetetlen, elméletalapú tárgyat oktat.

Az óráit általában egy röpdolgozattal kezdi, ezután következik egy velősebb anyag, amiből önállóan hagyja szenvedni a nebulókat. Ezalatt van ugyanis ideje kijavítani a kisdolgozatokat, amikből aztán szégyenszemre felolvashatja a legrosszabbakat. A rövid gyakorlatokban mindenkinek bebizonyítja, hogy nem tud varázsolni, az óra végét rendszerint pontosan kitartja, ugyanis ekkor adja fel a már-már megoldhatatlan, tonnányi házifeladatokat.

Talán mondani sem kell, de azokat sem halmozza el dicsérettel, akik mindent tökéletesen oldanak meg.. elvégre ők csak a minimumot teljesítették. Aki pedig képtelen volt elvégezni a kiadottakat, nem csak extra elvégzendőkben, de büntetőmunkákban is részesülhet nála, amik felügyelést igénylőek és rendkívül unalmasak.

A kollegák sem mentesülnek személyisége bájos varázsától. Elsősorban ez a rájuk tett megjegyzésekre vonatkozik – mindenkiben talál valami kivetnivalót – az órák rövidségében, a tananyagban való haladásban, a diákokkal való túl kedves bánásmódban, egyéb pedagógiai módszerben..

Leginkább a közös étkezések és büntetőmunkák idején látni, amúgy sokat tűnik el - akár a kastélyon kívül, akár szobáján belül.

//Karakterkép: Nicolas Cage//


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.10.09. 23:47:47

Üzenet küldése