A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sziklás M. Rebeka

 
Beosztása: Építészmérnök hallgató
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: március 02.)
Testalkat: 167 cm magas, filigrán termetét elnézve egy az egyben anyja génjeit örökölte, madárcsontú és éterien vékony.
Vonások: Nagyon hasonlít az anyjára, épp csak egy kevésbé ragyogó változatban: ha lehet, még sápadtabb, és a hideg szépség vonásait teljesen kiöli belőle kerekded arcformája - hajviselete és szolid sminkje általában nagyrészt azt a célt szolgálja, hogy lefinomítsa optikailag.
Szem: Türkizzöld, macskásan nyílt tekintetű.
Haj: Hamvasszőke, sűrű, hullámos, elég változatosan hordja, a fonatokból és kontyokból álló bonyolult frizuráinak széles skáláját már szinte professzionális szintre fejlesztette.
Általános öltözet
Tisztában van a divattal, nem csak a jelenlegivel és a következő szezonéval, hanem elmúlt korok és más régiók divatjával is, ebből és veleszületett érzékéből egészen figyelemreméltó összeállításokat dob össze, épp csak láthatóan nincs még saját letisztult stílusa, csapong a sok száz általa rajongott között, akár egyik napról a másikra, de egy adott szetten belül minden apró kiegészítőnek, színnek, mintának megvan a maga tökéletes helye. Sminkelni nagyon visszafogottan szokott, mert amennyire alkotásnak éli meg a tükör előtti teendőket, legalább annyira kevéssé művészi a kész eredmény viselésében, legalábbis egyelőre.
Első benyomás, kisugárzás
Még keresi az útját, és ez látszik is rajta, de az is, hogy már tudatában van annak, ki akar lenni. Nem kapja fel a fejét minden hangos szóra, és képes képviselni magát, enyhe bizonytalansága, visszafogottsága még inkább rokonszenvet kelt az emberben. Egyelőre figyelő pozíciót tart társaságban, a véleménye általában akaratán kívül is kiül az arcára, de még nem mindig meri megfogalmazni. Jól nevelt, előzékeny, idegenek között kissé túlságosan is tudatos, emiatt gyakran merevnek, ridegnek tűnhet.

Leírás

Felszerelés és egyéb mesélői információk:

Aktuális állapot:
Visszafogott vonalvezetésű, magyalzöld kasmírruha, bézs harisnya, szürke cipellő van rajta, haját szigorú halszálka-fonatban viseli.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2006.05.30. 22:50:27

Ez a karakter tagja a Családnak.

Ez a karakter rendelkezik egy Szamóca nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése