A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sziklás R. Johanna

 
Beosztása: Gemmárius, A Koponyatörő Osztag Vezetője
Nem:
Életkor: 41 (születésnap: december 22.)
Testalkat: 175 cm, vékonyan arányos. Nem lehet más jelzővel illetni, minthogy sudár alkatú.
Vonások: Le sem tagadhatná, hogy Sziklás, hiszen minden egyes vonása beleillik a képbe: a magas járomcsont, az íves szemöldök, az áll határozott vonala. Távolian szép és ugyanennyire hideg.
Szem: Az egyetlen, ami melegséget hordoz. Formája is kedves, mély, mahagóni színe tetszetős.
Haj: A barna és a fekete közötti vékony határvonalon egyensúlyoz. Van, hogy így, vagy hogy úgy tess inkább. Kiengedve hossza az egész hátát beterítené, ám ritka, amikor így mutatkozik. Többnyire változatos kontyokban viseli.
Általános öltözet
Letisztult, kiforrott, egyenes vonalú. Akármilyen minőségében van jelen, ezek az általános jellemzők. Ugyan nem veti meg az olyan nagy márkákat, mint a Blaskovits, de nem ez alapján választ. Sokkal inkább saját stílusát szeretné viszontlátni ruhaneműin, legyen az akár nadrágkosztüm, vagy nagyestélyi egy összejövetelre. Szerencsére a koponyatörők egyenruhája is tökéletesen minimalista.
Első benyomás, kisugárzás
Vékony alkat, mégis adott a benyomás, hogy a család nem véletlenül nyerte el a Sziklás jelzőt, s ő is méltán hordozza vezetéknevét. Hiszen merev, távoli, határozottan veti meg lábát a világ talaján, de a hűvös felszín alatt egy vulkán ereje munkálkodik és mutatkozik meg az arra hivatott pillanatokban. Ereje és hevessége sokszor váratlanul csap le. Mindemellett sajnos konzervatív, maximalista és makacs, magasra emeli állát a büszkeség. Nehezen, vagy egyáltalán nem viseli a sikertelenséget, és a "nem" szót, holott ő is gyakran alkalmazza mások ellen. Sziklás.

Leírás

Isteni áldás

...vagy becsúszott gyerek. Valóban nem az aktív, gyermekvállaló években érkezett három testvér után negyediknek a magyarországi Máguscsalád Sziklás oldalágára. Bár a jelenléte kiegyenlítette a nemek arányát a gyermekek között, de helyzetét nagyban megnehezítette, hogy idősebb testvérei igencsak magasra tették a mércét. Kitanult terromágus, területi főszerpentárius, gazdasági főosztályvezető, míg ő éppencsak túl van az érettségin...

A legjobbak ösvényén

Mindenki jó valamire. Egy Sziklásnak a legjobbnak kell lennie abban, amiben megmutatkozik az affinitása. A terro gének elkerülték, de helyette megkapta a dupla mentál genotípust, ami lehetővé tette, hogy elég hamar eldöntse, mi a neki szánt életpálya. A Königet célozta meg azzal a tervvel, hogy gemmárius lesz, és a Koponyatörőknél fog dolgozni. Kitartásban nem volt hiány, a fizikai erőléten kellett dolgoznia, és mindig ezzel gyűlt is meg a baja - a mai napig. Ám szerencsére a területéhez kellően magas eredményekkel zárt, hogy egyenes úton esküdjön fel a mindenkori Máguskormánynak.
A Család mindenek felett

... és a Családnak is. Annak rendje és módja szerint adták hozzá a szülők által kiszemelt fiatalemberhez a húszas évei elején. Ő természetesen főhajtással adózott a szülei akaratának - hiszem még mindig sokat kellett bizonyítania. Míg a karrierében megmutatkozott, mennyi valódi potenciált is rejt, pár év próbálkozás után a házaspár számára kiderült, hogy ez a magánéletükre nem lesz soha igaz. Johanna meddő. Emelt fővel fogadta férje bejelentését, miszerint ebben az esetben ő válásuk után inkább termékeny párt keresne a Család berkeiben.
Ez a tény persze nem is titok a rokoni körben, Johanna saját "sikertelenségével" még ma sem birkózott meg teljesen. Érzékenyen érintik azok az megjegyzések, amik elrendezetlen életével kapcsolatosak. Bár a mai napig folyamatosan jár összejövetelre, támasza a rokonoknak, már rég felhagyott azzal, hogy a párválasztás, családalapítás tegye ki a gondolatait, terveit. A vérvonal örökítése nélkül nem látja értelmét.

A munka felemel

Munkájában határozott, törtető, s a gúnyos megjegyzések szerint, ha nem lenne túl szembetűnő a nőiessége, egyenesen sztereotip férfi gemmárius volna. Vezetői képességei a Kaczár kormány alatt is nyilvánvalóvá váltak, de egy jóval érettebb rokon foglalta el akkoriban a Koponyatörő osztag vezetői státuszát. Az FMP és az Átmeneti kormány zűrzavara után viszont a tabula rasa lehetővé tette számára, hogy megpályázza és el is nyerje férfi elődje után újra nőként a vezetői posztot.
Szigorúan igazságos, tudását az elmúlt években jogi ismeretekkel is kibővítette, s bár még mindig jobb szeret úgy csapatban dolgozni, hogy övé az első és utolsó szó is, az egyik leghatékonyabb, és leg-szerteágazóbb hatáskörrel bíró gemmáriusi osztag élén áll.
A részletekben az egész

Név: Sziklás Réka Johanna
Születési hely, idő: Somoskőújfalu, 1978. 12. 22.
Származás:
Magyar Máguscsalád ➣

Családi állapot: Elvált
Genotípus: Mentál - Mentál
Lakóhely: Somoskőújfalu, Keleti Sziklás vadászkastély
Pálca: Bükk, loreleihaj maggal
Egyéb:
Karakterlap ➣


Kapcsolatok

Sziklás K. Alexandra
Kisgrévy Péter
Sziklás M. Rebeka és Kisgrévy Richárd
Steigerwaldné Sziklás Annamária
Martin Donoghue
Breitenbach Gergely Tivadar
Raffai-Fodor Ervin
Raffai-Fodor Miklós
Garai Eugén
Daniel ConstantineAktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.12.23. 23:57:36

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése