A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szikszay Dáriusz

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: január 02.)
Testalkat: 183 cm magas vékony, szálkás alkat.
Vonások: Markáns álla egészen karakteressé teszi az arcát.
Szem: Ismeretlen oknál fogva szemszíne egészen aranyszínű.
Haj: Barna, rövid, divatos


Általános öltözet

Az elegáns öltözetet szereti leginkább. Ez többnyire a farmer mellé valamilyen ing szokott lenni. Nyakkendőben is igen nagy választékkal bír, bár a mindennapokban azt nem hord annyira. Bőrcipő szinte mindig, nem szokott kifejezetten sportolni ezért is inkább ilyen cipői vannak. Illetve télen a szövetkabátokat kedveli amik alatt sokkal kényelmesebb zakóban, öltönyben lenni.

Első benyomás, kisugárzás

Kedves, mosolygós fiatalember. Energikus, határozott, tudja mit akar az élettől. Komolyan odateszi magát ha elakar érni valamit, és nem éri be kevesebbel. A komoly dolgokat, ügyeket nem vicceli el. Sokkal jobban odafigyel a részletekre a tervezésre mint más emberek. De mégis valahogy a rendszeretete a komolysága és karrierista életstílusa mellett megvan benne az a plusz amitől szimpatikus. Az amitől jól érzi magát lendületes marad és nem egy munkájába menekülő valaki.


Leírás


Dáriusz 1992ben látta meg a napvilágot, pontosabban az esti sötétséget. Január 2.án született éjfél előtt pár perccel, így eléggé lekéste a lehetőséget, hogy szilveszteri baba lehessen. Túrkevétől –egy alföldi várostól – pár kilométernyire lévő rezidenciában született. Két régi nemesi, illetve teljes mértékben varázsló család leszármazottjaként. Apai ágon több őse is a Mágiaügyi Minisztériumban dolgoztak, egyesek komolyabb mások kevésbé jelentős pozíciókban. Édesapja Szikszay Márton is hivatalnok, illetve nagy álma, hogy egy nap Mágiaügyi Miniszter is lehessen. Ezzel szemben édesanyja, Szikszayné Evelin –eredetileg Boros Evelin - háztartásbelinek mondható, a családokban a nők sose dolgoztak, ezt a kiváltságot megőrizték a régi korokból.

Élete nagy részét a túrkevei birtokon töltötte, de néha pár hónapra eljártak külföldre apjával, így is nyelveket tanult, illetve új kapcsolatokra tett szert. Mikor kiderült mágiával kapcsolatos képessége, megkapta a levelet az iskolától, mégis szülei magántanárokat fogadtak mellé. Egész 16 éves koráig otthon, néha külföldön taníttatták, de Dáriusz megunta ezt és kiharcolta, hogy iskolába járhasson. Testvére nem volt, ezért többnyire ő állt a figyelem középpontjában. Szerette a családját, de nem bírta ezt. Úgy gondolta majd az iskolában könnyebb élete lesz, talán még diákmentor is lehet belőle.

Az első éve során megismerkedett egy nagyon kedves lázadó lánnyal, Cséplő Cintiával. Sokáig kerülgették egymást és a lány végül is megtörte az ő kis rideg külsejét. Első pillanattól megdobogtatta a srác szívét mégis legalább fél évnek kellett eltelnie, hogy végleg egymásra találjanak. Cintia sokat javított a visszahúzódó kis könyvmolyra hasonlító srácon. Önbizalmat és egy kis lazaságot adott a srácnak aki így már egészen hétköznapivá válhatott. De sajnos miután végzett a martionban nehezen tudták tartani a kapcsolatot, így végül szakítottak.

Gazdasági szakra járt a Corvinusra és mellette segített apjának mind bel- és külföldi utazásokon. És kicsit korábban sikerült is lediplomáznia. Most még friss ropogós diplomával áll neki a nagybetűs életnek, és bár kapott egy nagyobb induló tőkét a szüleitől, szeretne mielőbb saját talpán is megállni.

Bár az elmúlt évek során sokkat változott személyisége, az alapvetően komoly hozzáállást megtartotta sok dologgal szemben. Már könnyedebb személyiség, szívesen áll szóba idegenekkel is, érdeklődik viccelődik. Lazább a felfogása mint korábban. De korosztályához képest komolyabb a céljaiban, ügyei intézésében és főleg a pénzügyekben.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.04.22. 18:58:38

Üzenet küldése