A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szilvai Rudolf

 
Beosztása: A Fehérvári Fekete Fellegek kalandora
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: január 26.)
Testalkat: Izmos, sportos. Meglátszik rajta, hogy több éve léglabdázik.
Vonások: Kölyökképű, vonásai még nincsenek teljesen kifejlődve, mégis már most egész szép pofija van, még pár év és igazán jóképűnek lesz mondható.
Szem: Barnás zöld színű, tekintete jéghideg.
Haj: Mindig a legújabb divat szerint vágva, fésülve. Színét tekintve szőkésbarna.
Általános öltözet
Csakúgy, mint hajviselet terén, mindig a legújabb divat szerint válogatja meg ruhatárát, s szerencsére anyagi háttere miatt meg is engedheti magának a gyakori ruhatár frissítését. Ráadásul ismertségét kihasználandó, szponzor ruhadarabokkal is mindig meg van áldva.
Első benyomás, kisugárzás
Jól néz ki. Talán még ismerősnek is tűnik, hisz léglabdás eredményei miatt egyre gyakrabban látni a mágussajtóban. Ha viszont megszólal… flegma, érzéketlen, gunyoros. Az egója hatalmas és az „én” kivételével nem szerepel más személyes névmás a szótárában.

Leírás1995. január 26-án született, Szombathelyen, a Szilvai család második gyermekeként, s bár ő a kisebb, beteges bátyja miatt sosem érezte, hogy elég szeretetet vagy figyelmet kapna szüleitől, amit aztán az évek során ilyen vagy olyan módon kompenzált..
Bár mágikus képességei csak igen későn, tizenegy éves korában jelentkeztek, minden másban messze felülmúlta testvérét, míg Szil csak kívülállóként követte nyomon a játékok többségét, addig Rolf mindenben benne volt: ő cselezett a legjobban, lőtte a legtöbb gólt, kóborolt el minden egyes kirándulás alatt. Ezekről aztán nem mulasztott el napokig áradozni, hogy ezzel is minél jobban éreztesse bátyjával, mennyire szerencsétlen. Rajzolni, építeni sosem szeretett, hisz abban nem volt a legjobb, társai sosem ismerték fel a figuráit, ez pedig végtelenül frusztrálta a fiút. (Fantáziátlan)

Tizenkét évesen kezdte meg tanulmányait a Martionban, a Tükör, nem meglepő módon, a Karpenába osztotta. Már az első napokban megismerkedett Sokoray Natánnal, kivel már a legelején kiderült, hogy nagyon is egy húron pendültek.
Elég gyenge mágiával rendelkezik, így hamar kiderült, hogy abeo alakról, jeles DOM vizsgáról és társairól elfeledkezhet, ahogy illanni sem fog tudni soha. (Jövő hiánya II – Abeomágia, Idézés, Jóslás; Röghöz kötött) . Azon kevés varázslatokat, melyeket képes véghezvinni, csak és kizárólag éger pálcájával tudja végrehajtani (Fókuszfüggő -1), és általában csillagszóró jelenség kíséri, mely pálcája végéből tör elő (Kísérőjelenségek - 2) . Bár a gyakorlati rész sosem ment neki, az elméletet mindig tudta, s így jegyei is jól alakultak.

Hamar a repülés szerelmese lett, másodikos korától a Karpena-, következő évtől már a Martion Mágustanoda léglabda csapatában is szerepelt. Utolsó éveiben általában kalandor poszton, hisz ebben bizonyult a legtehetségesebbnek, s az a tény is segített ebben, hogy bal kezét is épp olyan ügyesen és jól tudja használni és irányítani, mint a jobbat (Kétkezesség; Kiváló tulajdonságok).

Miután 2012-ben befejezte a Martiont, nem folytatta tovább tanulmányait, hanem elfogadott egy holland szerződést és egy évre egy amszterdami másodosztályú léglabda csapatban játszott. Mindeközben a Fehérvári Fekete Fellegek menedzsere is próbálta megszerezni a fiút, s hosszú hónapok után sikerrel is járt, májusban végleg haza jött, hogy a 2012-13-as idényt a Fellegekkel fejezze be.


„Két kibaszott fecskével a csípőmön ébredtem... Te köcsög, mit csináltunk mi tegnap???”
A fecskék története, Nátán elmondása szerint

2011-ben, egy megnyert mérkőzés után a szokásos győzelmi bulit tartotta a csapat, a rajongókkal, barátokkal. Nátánnal fogadtak, hogy Rolf nem fogja tudni egyszerre ágyba vinni azt a szőke ikerpárt, kik már hosszú percek óta csábosan mosolyogtak a Nati – Rolf páros irányába. Az elmondások szerint Rolf a lányokkal távozott a szórakozóhelyről, viszont ő csak annyira emlékszik az egészből, hogy megnyerték a meccset, piáltak kicsit a törzshelyükön, aztán másnap reggel két fecskével az alhasán ébredt. Bármi is történt akkor éjjel, Rolf nem bánja, végül is ki gondolta volna, hogy a szurkolói majd ennyire oda lesznek a fecske-tetkókért?

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.20. 21:26:27

Üzenet küldése