A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szilvai Szilárd

 
Beosztása: König Akadémia, Államigazgatási szak
Nem: Férfi
Életkor: 26 (születésnap: december 17.)
Testalkat: Vézna és nyeszlett, a legnagyobb jóindulattal sem lehet izmosnak nevezni.
Vonások: Kisfiús arca van, csak itt - ott kezd borostásodni. Állkapcsa széles, szemei kissé keskenyek, de összességében nézve aranyos ábrázattal rendelkezik.
Szem: Zöld, egészen világos színű. Nem sűrűn lűtni, amikor teheti, lesüti nagy zavarában,e setleg egy könyvbe bújik bele.
Haj: Rövid, közepesen barna

Általános öltözet
Több zakója is van, ezeket hordja élére vasalt nadrággal, néha farmerral, zárt cipővel. Ha egy kicsit is hűvösebb az idő, sálat teker a nyaka köré, nehogy megfázzon.

Első benyomás, kisugárzás
Legfeljebb akkor veszed észre, ha már felbuktál benne, de akkor is ő kér bocsánatot, mert az utadba állt. Tekintetében állandóan megtalálható egy bizonyos fokú "bocsánat, hogy élek" kisugárzás, egyébiránt pedig jelentéktelen és észrevétlen fiú.

Leírás1991-ben született mágus szülők első gyermekeként, Szombathelyen. Kisbaba korában olyan mágikus tüdőbetegséget állapítottak meg nála, amire egyelőre nem találtak gyógymódot és egész eddigi életére kihatott. Három éves korában született meg öccse, Rudolf, aki mindenben felülmúlta testvérét és hamar a család szeme fénye lett. Szilárd így kissé háttérbe szorult, aki betegsége miatt nem sportolhatott, nem kirándulhatott, nem focizhatott kint a többi gyerekkel. Emiatt izomzata is satnya, súlya pedig alig haladja meg a hatvan kilót. Kisfiús arca inkább bájos, mint sármos, tekintete tiszta és őszinte.
Kisfiúként a Mirarxba járatták szülei, ahol megtanult többek között olvasni és ideje nagy részét könyvek között töltötte. A többi gyerek csodabogárnak tartotta a beteges kisfiút, aki mindig köhögött, többnyire ült és inhalátor segítségével juttatott néha gyógyszert a tüdejébe.
Martionos évei kezdetén a Ferfex ösvényre került. Minden tárgyból nagyon fogékony volt, a vizsgáit kitűnő eredménnyel tette le évről évre. Negyedikbe ment, mikor öccse is bekerült, a Karpena ösvényre. Rudolf tökéletes ellentéte bizonyos dolgokban: a fiút második évben beválasztották a léglabda csapatba, sportos külsejével hamar a lányok kedvence lett, ráadásul a jegyei is jók voltak. Igazi kis sztár lett a diákok körében, és sokan nem is tudták, hogy a Ferfexben van idősebb testvére. A Szilvai névről mindenki a Karpenás fiúra asszociált, Szilárd valahogy eltűnt a tömegben, neki maradtak az iskolai verekedések ahol többnyire ő volt a célpont és gyakori vendége volt a gyengélkedőnek. A későbbiekben meg tudta magát védeni pálcával, de előtte jócskán kijutott neki az orrtörésekből, zúzódásokból és egyéb fizikai bántalmazásokból.
Szociális hálója meglehetősen gyér. A Martionban nem barátkozott, és ez az Oswaldba kerülése után sem változott. Jelenleg kollégiumban él Budapesten.
Amit mindig megtalálhatsz nála: varázspálca, zsebkendő és inhalátor.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.09.07. 23:17:09

Üzenet küldése