A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sztefánovits Zaránd

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: május 12.)
Testalkat: Kb. 187 cm, és 80 kg, Egyenes tartás, izmos testalkat.
Vonások: Férfiasodó vonások, pelyhedzik már lassacskán,
Szem: Szürkés-kék
Haj: Barna
Általános öltözet
A divatot követve öltözködik, persze csak a fiús színeket ölti magára. Nyakában egy nyaklánc van, és a nyakláncon pedig "Z" medál. A talárt nem szereti, most már nem is viseli el. Különösképpen az ing-póló-farmer-kosarascipő összeállítást szereti, bár mindenféle fiúhoz méltó darab megtalálható a szekrényébe. Az öltözködésével nem tűnik ki a többiek közül, de mégsem olvad bele a hétköznapokba.
Első benyomás, kisugárzás
"Belőle kettő van?" "Nem, csak két énje." Na ez sem igaz. Ő igazából egy nagyon közömbös egyén, nincsenek rossz gondolatai, vagy ilyesmi, nem... Teljesen békés természetű nyugodt egyén, persze van benne is kis elvontság. Vagy hogyan is fogalmazzak, olyan hétköznapi. Picit zárkózott, de megnyílik ha arról van szó. Mosolya mögé rejti mindig, a hétköznapi gondjait.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Élete a Martion előtt:


× 1994. május 12.-én született, Szegeden. A szüleinek nem kellett a kisfiú, és a kórházban hagyták Zarándot.A kisgyermek így bekerült a gyermekellátás rendszerébe, és már jelentkeztek is, hogy egy hosszas folyamat után, ami ugye egy kérvénnyel indult, aztán megismerték a kisgyereket, aki nagyon szimpatikusnak találta a leendő szüleit és a nővérkék is úgy látták, jó kezekben lesz a fiú így rengeteg bonyolult papírmunka, és egy teszt után végre az ifjú pár magához vehette a kisbabát, és hazavihette.

× A fiú így egy sokkal kellemesebb életnek nézhetett elébe, hiszen végre egy családba került, és nem egy gyermekotthonba.

× A szülők /Nagy Artúr – Topán Izabella/ mindent megadnak a kisfiúnak, hiszen úgy tekintenek rá, mintha a saját fiúk lenne.

× 3 évesen megkezdte az óvodát, ahol már sok barátra tett szert. Kisgyerekként mindig katona, vagy tűzoltó akart lenni, mert akkor hősként tekintenek rá az emberek.

× Kisgyerekként –és később már kisiskolásként- is bohókás gyerek volt, sokat nevetett, és persze rosszalkodott is. Bár ha kellett, tudott jó gyerek is lenni.

× 3 év óvoda után megkezdte az általános iskolás éveit, ahol sok barátra tett szert, és az osztálytársai is hamar megkedvelték, hiszen mindegyiküknek azonnal segített, ha baj volt, vagy valami más történt

× 10 évesen meghalt az apja, amit nagyon nehezen viselt, sokat sírt és egy picit zárkózottabbá vált.

× Képességeiről akkor hallott amikor egy illető, hogy felvételt nyert a Martionba, és hogy az elkövetkezendő években, ott fog tanulni

× Viszonylag későn, 12 évesen /saját véleménye szerint/ vették fel a Martionba.A Martionban:


× A Lelkek Tükre a Karpena ösvényre osztotta, és olyan reményekkel indult oda, ahol sok barátot szerezhet.

× Tanulmányi eredményeivel soha nem volt baj, mindig gond nélkül ment át az év végi vizsgákon.
× Itt, az iskolában túl van már az első szerelmen, aztán a csalódáson is, de ennyi. A lányokkal félénk, általában.

× Bár annyi barátja nincsen, vannak kedves ismerősei.

× Lassan döntenie kell arról, hogy mi legyen belőle, ő gemmárius akarna lenni, viszont ezt egyenlőre a tanulmányi eredményei gátolják, így valószínűleg még semmit nem tud.

× Még mindig nem tudta meg, hogy anyja nem a vér szerinti szülője, és az igazi szülei sem érdeklődtek a fiúk sorsa iránt.

Életképek:


Ki, ha én nem?

Őőő… No comment.

Nehéz pillanataimban

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.02.08. 22:11:48


Ez a karakter rendelkezik egy Köpcös nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése