A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sztrohár Hajnalka

 
Beosztása: Vállalkozó
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: január 01.)
Testalkat: Nem lenne feltűnő ez a majdnem 180 centis magasság, ha nem látszódna rajta egyértelműen mongoloid származása - hazájában igazi égimeszelőnek számít.
Vonások: Ázsiai származásából adódóan rajta is fellelhetőek azok a jellegzetes keleties vonások, de ő pont az a különleges kivétel, akit ha egyszer látsz, többet nem tudod összekeverni más ászai származású társával. Van valami a mosolyában, az arcberendezésében, ami jellegzetessé teszi.
Szem: Mandulavásású, sötétbarna, szinte már fekete szempár
Haj: Hátközépig érő, hosszú fekete haja van, amit nagyon sokszor hord valamiféle kontyban.
Általános öltözet
Ha választási lehetősége van, akkor előnyben részesíti a nőiesebb, divatosabb ruhákat, de ez nem jelenti azt, hogy megrögzött márka mániás lenne és ne lenne nála szempont a praktikum - főleg a munkájából adódóan. Épp ezért nem egy strapabíróbb, mondhatni "terepre" szánt öltözék is lapul a gardróbjában.
Első benyomás, kisugárzás
Nehéz nem kiszúrni, van valami a hangjában, a mozgásában meg úgy az egész megjelenésében, amivel képes magára vonni a figyelmet - ami esetek többségében nem direkt történik. Inkább hallgatóságnak jó, mint témafelvetőnek és néha megesik az is, hogy előbb cselekszik, mintsem, hogy megbeszélje a dolgokat... de tulajdonképpen nem egy antipatikus személy, csak sokan esnek abba a hibába, hogy aranyos kirakat babának nézik. Pedig nem az... nagyon nem.

Leírás


Mit lehet, és mit érdemes tudni a kis hölgyről?
Az mindenkinek rögtön egyértelmű, hogy ázsiai származású, továbbá arra is hamar rájöhetnek, hogy vámpír. Jelenleg egy saját vállalkozása van, ami különböző, úgynevezett "kaland túrákat" szervez, így a lehetőségek között szerepel katasztrófa turizmus és egyéb olyan veszélyesnek ítélt program, aminél szerencsésebb, ha jelen van egy, vagy több jó mágikus képességekkel és testi erővel megáldott személy, akik biztosítják az érdeklődők épségét. Többször látni őt magát is, hogy mint "túra vezető" részt vesz a programokon, ha valaki többször is vett részt ilyen eseményen, hamar rájön, hogy az üzleti részét a dolgoknak nem ő szervezi.
Munkán kívül előszeretettel fordul meg legális mágusharcokra kialakított helyszíneken, hogy úgymond "karban tartsa magát", de nem veti meg a különböző éjlény érdekeltségű helyszíneket se. //Karakterkép: Bingbing Fan//

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2016.11.05. 08:41:13

Üzenet küldése