A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Técsi Angelika

 
Beosztása: Könyvtáros
Nem:
Életkor: 42 (születésnap: február 25.)
Testalkat: Hogy mennyire alacsony (163 cm) messziről tökéletesen meghazudtolják hosszú és formás lábai. A leginkább csodálható fícsörje, mert csípő-fenékben kicsit erősebb, felül átlagosan laposabb, de mégis csodálatosan egyedien szép összképet mutat.
Vonások: Hosszúkás arcán kedves vonások ülnek, bőre kissé kreolos, széles, mosolygós, vastag szájjal, fehér mosollyal, szeplőkkel szórt orral.
Szem: Kissé távol ülőek, a szemöldök íve miatt valahogy mindig ártatlanul őzikések. Kívül az írisz zöldes, ami befelé haladva átmenettel barnává mélyül.
Haj: Hosszú, barna, hullámos hajkorona, leginkább frufruval hordja, és alkalomadtán egyenesíti.
Általános öltözet
Nincs olyan ruhanemű, amit nem vesz fel. Persze nem áll minden rajta tökéletesen, de ugyanolyan számban található meg a ruhatárában a bő, kötött pulóver és a push-upos kisruha is. Mégis, ha meg kell figyelni valahogy többet látni rajta topot blézerrel, sorttal vagy farmerrel.
Első benyomás, kisugárzás
Egyáltalán nem mindegy hol és mikor, nameg milyen minőségedben találkozol vele. Igen, egyrészt ő az a lány a szomszédból, aki titkárnő... vagy könyvtáros? Fene se emlékszik. De szereti néha egy pohár bor vagy egy kis fagyi társaságában megnézni a Bridget Jonest, (ami a lelkén relatív sokat ront). De azt is simén elképzeled, hogy dekopázsol, vagy épp varrogat. Ráadásul van egy macskája is, mert még mindig egyedül él. És igen, ő az a nő, aki az éjszakában úgy tündököl, mint egy pillangó. Nem rejteget semmit, mégsem mutat túl sokat, kicsit talán cserfes, de mindig valahogy olyan, mint amilyennek te akarod látni. Vonzónak és elérhetőnek.

Leírás

Angelika

Kevert hátterű, egyke gyerek. Apja olasz származású, és hamar kikerült a képből, amint tisztába jött vele, hogy az élettársa mágus. Édesanyja egyedül nevelte, szerény körülmények között. 11 évesen annak rendje és módja szerint felvételt nyert a Martionba - és sokáig senki sem értette, hogy miért is a Karpenába. Kicsit esetlen alkatnak tűnt, aki vágyja a közösséget, de hamar meghazudtolta magát, amint beköszöntött a kamaszkor.
Az érettségit közepesen jó eredményekkel tette le, sosem volt semmiből kiemelkedő, teljesen elszürkült az átlagban mágikus tanulmányai szempontjából. Az Eltére viszont tökéletesen elégnek mutatkoztak talan tárgyakból az érdemjegyei ahhoz, hogy informatikus könyvtárosnak álljon. Zökkenőmentesen, egy passzív félévvel végezte el a képzését, és aztán munkába is állt a Szabó Ervin könyvtár mágusrészlegén. Kifejezetten részmunkaidőt kért, és teljesít, rugalmas beosztással, csakis késő délutáni illetve éjszakai műszakban, jópár éve.
Szabadidejében szívesen néz sorozatokat, és játszik építős játékokkal a számítógépén, továbbá már csak szakmai ártalomból sokat olvas. Valóban van egy macskája, egy terjedelmes sziámi kandúr, Basa, akivel megosztja budapesti, tágas stúdiólakását. A lakóközössége kedveli - bár ennek lehet sok köze van annak, hogy külön bejáratú lakása van. Elég csendes.Angel

Kevert hátterű, egyke gyerek. Édesanyja egy nyári szerelem okán lett vele állapotos. Az apa kiléte azon kívül, hogy olasz, egy hatalmas kérdőjel. Édesanyja sosem volt dolgos, szívességekből éltek és látták el magukat úgy-ahogy. Így szinte felmentő seregként érkezett 11 évesen a Martion képviselője, s anyuka nagyjából a kezei közé lökte egyszem csemetéjét.
A Martionban a lány első pillantásra mindenkiben felébresztette a gondoskodási ösztönt. Gyámoltalan jószágnak tűnt, de okos is volt egyben, és hamar megtanulta ezeket az gondos, ingyen szívességeket és a segítségeket hogyan fogadja és hogyan profitáljon belőlük. Soha, senki nem érezte kihasználva magát mellette - lelkes kislány volt. Amikor beütött a hormonbomba, az idősebb lányok szárnyai már annyira nem óvták. A kiállása néha kicsit fiús, de tagadhatatlanul nőies, így hamar került be a fiú haver-haver és haver-előnyökkel halmazba, nem adva alább az életminőségéből, bár se az anyja keresetére nem számíthatott, és neki sem volt spórolt pénzecskéje.
De esze volt, és van is, bár a mágia valahogy nem fekszik neki. Érettségije ezen területen annyira jó, amennyi beseggelhető, a talan tárgyakban jobban teljesít. Az Eltét pályázza meg - jobb ötlet híján, azt amit a sok nem hozzá illőből inkább magáénak érez. Nincs baja a technikai hütyükkel, az adminisztrációs rendszereket kirázza az ujjából, és ki nem akar egész nap egy könyvtárban lenni...?
Az egyetem alatt persze újra kellett építgetnie a kapcsolatait. Koleszkapcsolat külső pár követett, végül maga sem tudja kinek a kapcsán, de megismerkedett egy szűk társasággal.
Nők voltak a javából, önellátók, ahogy ők mondták, és találtak egymásban elég fantáziát ahhoz, hogy vele együtt teljesítsék ki a vállalkozásukat... nem volt gondja az escortkodással. Egy fél évet az életéből kizárólag arra áldozott, hogy megfelelően bele tudják vonni a luxusba hajló prostitúció világába.
A diploma után pedig a könyvtároskodást is teljes beleéléssel műveli, szereti... de egyre többre vágyik, így az anyagi oldalt azzal támogatja meg amihez nagyon is ért: tud szerethető lenni.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.11.15. 13:17:21

Üzenet küldése