A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tóth Csenge

 
Beosztása: A telefonos tudakozó alkalmazottja
Nem:
Életkor: 29 (születésnap: szeptember 14.)
Testalkat: Átlagos magasságához (171 cm) kimondottan sovány, ennek ellenére nőies. Pont az az alkat, akire a divatcégek a ruháikat gyártják.
Vonások: Ovális arcformájához pisze orr társul, ami a nagy szemekkel egészen őzikés hatást keltenek. Nem lehetne mást mondani, mint hogy bájosan csinos ez a pofi.
Szem: Nagy bambi-szemek, melyeken csak közelről észlelhető, hogy a teljesen hétköznapi barna színbe némi zöldes árnyalat vegyül a széleken.
Haj: Eredetileg gesztenyebarna, de hajfestékeknek köszönhetően gyakran található benne szőkés melír, egyébként pedig a lapockáját érő hajzuhatagot bátran bodorítja, tűzi fel, vagy épp csak fogja össze hátul lófarokba.
Általános öltözet
A fiatalos bohémság az öltözködését is ugyanúgy jellemzi, mint őt magát. Alapvetően bármit képes felvenni és a SpongyaBob-os pizsama felsőt is tökéletes hétköznapi viseletté tudja tenni, anélkül, hogy emiatt furcsán néznének rá. Abszolút a hipster vonalat erősíti hát, nem állnak tőle távol a mesefigurás, vicces feliratos felsők, a különböző sorozatok elhíresült szimbólumait tartalmazó karkötők, de képes olyasmire is pénzt kiadni, mint a régi idők, világítós talpú sportcipői, mert szerinte az menő. Ugyanilyen lelki könnyedséggel képes arcpirítóan rövid szoknyát, shortot viselni, vagy már-már közönségesen mélyen dekoltált felsőt.
A más számára hordhatatlan kacatok és a teljesen átlagos ruhadarabok nagyjából egyenlő arányban vetik szét a ruhásszekrényét és bátran kombinál is.
Első benyomás, kisugárzás
Egy csinos, vidám, magabiztos fiatal nő, aki e mellett még kimondottan közvetlen is… Túl közvetlen. Az ilyen típusú emberre szokás azt mondani, hogy egyszerűen sok, de nehéz körülírni, hogy ez miben is nyilvánul meg. Talán a már szinte tiszteletlenséget súroló kíváncsiságában, talán a grimaszokban, amiket előszeretettel alkalmaz, ha valami nem nyeri el a tetszését, vagy egyszerűen csak a túlzott közlékenysége az ok, amire az ember már közölné, hogy „Oké-oké, de erre nem voltunk kíváncsiak.”.
Időnként gyerekes, gyakran meggondolatlan és túl spontán, bizony előfordul, hogy közönséges is, ami a nem létező gátnak köszönhető a gondolatai és a nyelve között… De… valahogy mégis kedvelhető, az a fajta havercsaj, amilyenre talán mindenkinek szüksége lenne, hogy kicsit felrázza. Ennél többre azonban aligha tűnhet alkalmasnak.

Leírás
„Egymás mellett van a bokszunk melóhelyen már lassan fél éve. Azt hiszem már értem, miért akart Judit elülni innen, de én speciel remekül szórakozok Csengén, még ha néha nem is tudom hova tenni. Időnként csak áthajol, hogy közölje, emlékeztessem már, hogy tegyen be mosást otthon, mert már második napja a szívecskés alsóját kellett felvennie, amit egyébként utál. Vagy csak átnyúlkál, hogy beleegyen a kajámba, bár tény, ő is szokott adni nekem az övéből. A legjobb az volt, amikor még a főnök is odajött, mert Csenge úgy gondolta, hogy két hívás között, az éjszakai műszakban milyen vicces, ha orgazmust imitál. Még a boksz falát is rázta, én meg úgy röhögtem, hogy már potyogtak a könnyeim. Lehet, hogy nem teljesen százas, de én bírom. Néha az az érzésem, hogy az egészet csak azért csinálja, hogy megnevettessen és általában sikerül neki.”
-- Kolléganő

„Annyira nem ismerem, csak a bulihelyen futottunk össze párszor. A haverom mondta, hogy ismer egy bevállalós csajt, aki még jól is néz ki. Hát… az biztos, hogy bevállalós, de ha tudom, hogy a fél disco-nak megvolt már, akkor lehet én nem vállalom be. Bár… de.”
-- Random férfi ismerős

„Mondtam már neki, hogy a vicces lányok nem kellenek egy férfinek sem, pedig… már jó lenne, ha találna valakit. Nincs az rendjén, hogy ennyi idősen még mindig velünk él, folyton a gépet, meg a telefonját nyomkodja, ha itthon van… Nem is értem, hogy van ideje e mellett ismerkedni, mégis mindig más férfiakról beszél. Félek, hogy csak kihasználják, de már felnőtt nő, nem mondhatom meg neki, mit csináljon.”
-- Tóth anyuka

"Egyszerűen jobb nálam. Bevállalósabb, magabiztosabb, népszerűbb... a rossz ebben mégis az, hogy ugyanazokra a conokra járunk, ugyanazokat a dolgokat szeretjük, ugyanazokon az oldalakon lógunk... még a neve is olyan, mintha az enyém továbbfejlesztett, szebben csengő verziója lenne."
-- Tóth Csilla

„Szerintem te csak egy hülye, Amerika-majmoló divathipster vagy, akinek nincs élete és jó dolgában azt sem tudja, hogy kinek a pasijával feküdjön össze. Kurva!”
-- Blog komment egy dühös barátnőtől


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.02.01. 19:36:53

Üzenet küldése