A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tóth Csilla

 
Beosztása: Szabadúszó grafikus
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: március 01.)
Testalkat: Alacsony (162 cm). Fizikailag későn érő típus, ám az utóbbi időben nőiesedett végre, és hízott is, észrevehetően. Homokórásodó domborulatainak mindkettő kifejezetten előnyére vált.
Vonások: Hiába bújik a manapság divatosan nagy 'hipster' szemüveg mögé, nem takarhatja el a tényt, hogy helyes kis geek. Kifejezetten észrevehető és elidőzhet az apró, íves vonásokkal rajzolt arcán a tekintet. Kicsi, természetesen piros ajkak, pisze orr, bájos pofi.
Szem: Hatalmas, nyílt, kíváncsi, ragyogóan zöld, hosszú pillákkal. Legtöbbször a szemüvege tompítja.
Haj: Gesztenyebarna, puha, ipari mennyiségű és mindig növésben. Az egyenesre vasalás nem az egyetlen a repertoárban. Ügyesen bodorít, játszik a feltűzésekkel.

Általános öltözet
Fiatalosan divatos, szegleteiben mégis az alternatív és japán-gamer szubkultúra felé vonzódik. Már elmerészkedett odáig, hogy egy-egy rövidebb szoknyát vagy kicsit dekoltált felsőt is felhúzzon, és néha a szemüvegét sem biggyeszti az orrára, de mindenben, amit magára húz, felfedezhető valamiféle Csillás báj. Nem szereti a véletlenre bízni, hogy néz ki, hisz magának a legnehezebb megfelelnie a tükör előtt. Sajnos önbizalma mind a mai napig nagyban támaszkodik hajának és ruháinak ideálisnak vélt minőségére.

Első benyomás, kisugárzás
Aranyos. Általában inkább visszahúzódóbb, szolidabb és halkszavúbb, ám ugyanilyen könnyedén úszik az árral, és ragadja el egy-egy hirtelen kedélyállapot, ami leginkább az egyszerű lelkesedéssel fűtött játékszellem. Legyen az egy egyszerű labda vagy egy konzolos verseny, teljesen mindegy: ha nem figyel magára, kifejezetten állatkásan energikus.
Második pillanantásra már több réteggel egészülhet ki a benyomás róla. Ez a lány már épp nem kislány. Kezdi tapogatni a határait, és kacsintgatni a nagybetűs ÉLET felé. A felfogása érett, ő maga koravén, ami megmagyarázza a kettősségét: egyszerre felelőtlen, naiv gyerek, és egzisztenciáját építgető nő. Mozgása, ha épp nem valamin ügyetlenkedik saját gátlásaiból kifolyólag, kifejezetten szép. Van valami megkapó a külsejében, amit kellemes elnézni ilyenkor... talán a művészien precíz mozdulatai. Ha néha el is hiszi, hogy előnyös formákkal áldotta meg a sors, és kipillantva az ártatlannak tetsző csomag mögül megmutatja a fifikáját, akkor is sejthető, hogy örökké megmarad számára fűszerként némi kislányos szégyenlősség.

Leírás


Megtalálható mindenfelé. Vagy épp megpakolt szatyrokkal siet az egyik munkaadója lakására, vagy egy kávézó nyílt teraszán ücsörög egy bögre ital társaságában, és elmélyülten rajzolgat. Amikor pedig otthon görnyed a képszerkesztő fölé, azt ugyebár senki nem látja... Legfőképp ezekből a háztartási, gyermekcsőszi, és grafikai munkából tartja fenn magát, és segíti ki anyagilag instabil családját. Mindig megy valahová, vagy tesz valamit, bár állítása szerint jobban kedveli a csendet és nyugalmat - azonban hamar kiderül, hogy ha ez így volna, valószínűleg halálra unná magát.
Az érettségi, és az ország legkomolyabb képzőművészeti középiskolája elvégzése (Képző- és Iparművészeti Szakközépiskola) után oda érkezett ahol a part szakad.
Sok emberrel hozta már össze a sors, és eddig csak a véletlennek köszönheti, hogy túlzó kíváncsisága és alárendeltsége, odaadó megmentési vágya még nem fordult a visszájára, és okozott neki komoly károkat.
Annyi biztos, hogy el nem cserélné a biztonságra azokat az ismeretségeket, amiket útja közben kötött.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.10.02. 19:34:54

Ez a karakter a Mana K.Ú.T. céghez tartozik.

Üzenet küldése