A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tündér Zsuzsánna

 
Beosztása: nyugdíjas tanár, a Ferfex ösvény egykori mentora
Nem:
Életkor: 135 (születésnap: július 11.)
Testalkat: Vékony, törékeny csontozatú, picit hajlott hátú
Vonások: Bőre ráncos, magán viseli az eltelt évek nyomait
Szem: Barna
Haj: Ősz, vékony és rövid szálú. Fiatal korában valószínűleg ragyogó, hosszú, szőke haja volt.
Általános öltözet
Leginkább fekete ruhákban jár, már amikor kimozdul otthonról. Főként egybe-ruhákat hord, de olykor hosszú szoknya és blúz is elképzelhető rajta, nadrág csak nagyon ritkán.
Első benyomás, kisugárzás
Meglátszik rajta a kor. Még megvan benne az életvidámság, a gondoskodás, a szeretetteli kisugárzás, ugyanakkor mindez már halványodik. Kedvesen szól, mosolyog, de a búskomorság, a magábafordulás is a sajátja már.

Leírás

Máguscsaládból származik, és gyermekkorában is a legjobb neveltetést kapta. Korán, már fiatal tizenévesként eldöntötte, hogy tanár szeretne lenni, tanársegédként vette ki a részét az iskolai életből, és a Martion elvégzése után hamar a katedrán találta magát újra. Először csak magániskolákban, illetve házitanítóként dolgozott, ám néhány év tapasztalat után helyett kapott a Martionban is. Fiatal tanárnőként hamar beilleszkedett a tanári karba és a diákok is nagyon kedvelték, a mágikus lények mellett magyar nyelv és irodalomból is kiváló tanárként tartották számon.
Az iskolát csak arra a rövid időre hagyta el, amíg családot alapított és gyermekei születtek. Amikor a harmadik - mindhárom leány - gyermeke is elérte az óvodás kort, ő visszatért tanítani az iskolába. Elkötelezettsége és elismertsége nemsokára újabb sikert hozott számára, Felföldi a Ferfex ösvény mentorának kérte fel. Korábbi ferfexes diákok, vagy akiknek a szülei ferfexesek, szinte biztosan ismerik őt, hiszen kilencven évig tanított a Martionban és ennek több, mint kétharmadát a Ferfex ösvény mentoraként töltötte.
Férje viszonylag fiatalon, még a múlt század közepén elhunyt, ő azonban nem házasodott újra. Gyermekeinek, unokáinak és dédunokáinak szentelte szeretetét és gondoskodását a magánéletben.
Kutatásra ugyan sosem jutott ideje, de a mágikus lényeit nem hanyagolta el, a legkülönfélébb lényeket honosított meg az iskola körüli karámban, és maróti otthonában is számos állatnak viseli gondját, igaz ma már leginkább leszármazottai segítségével.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2004.04.05. 01:05:27

Üzenet küldése