A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tajler Zoltán

 
Beosztása: Kormányalkalmazott, Belső elhárítás
Nem: Férfi
Életkor: 40 (születésnap: július 17.)
Testalkat: Kidolgozott, adoniszi izomzatát gondosan védelmezi. Sok-sok zsírpárnával.
Vonások: Pofazacskóitól pufók arca mindig vidámságot, és gondtalanságot sugall.
Szem: Két résszerű vájat. Írisze kékes árnyalatú.
Haj: Férfiviszonylatban már közepesen hosszúnak mondható, s középen mindig tarajosra formázza. Kizárólag Sokoray termékeket használ. Vicc nélkül, mert jó cuccok azok.
Általános öltözet
Pólók és farmerek hada sorakozik a ruhásszekrényében, de mellettük a hivatalos uniformis is kellőképp jól érzi magát.
Első benyomás, kisugárzás
Könnyed. Vicces, szertelen figura. Mivel pedig könnyen kezdeményez beszélgetést, erről hamar meg lehet bizonyosodni, s az a bizonyos második benyomás is ugyanezt adja vissza. Hagymára illő réteges szerkezetét olyan mesteri felszínességgel takargatja, hogy embernek kell lennie a talpán, aki szeretne bepillantást nyerni a mélylélektanába. Imádja az alpári vicceket, altesi utalásainak és életbölcsességeinek száma végtelen, hülyesége kiaknázhatatlan.


Leírás

Tajlerék, szolgálunk és védünk. Szolgáljuk a Családokat, védjük a titkaikat. Rám is ez a nemes feladat várt, ám mielőtt a végzet kaszája learathatott volna, tizenegy éves koromban elhúztam abból a pompás palotából, ahová születtem, és vissza se néztem. Nem mondom, hogy derogál a vécépucolás, de mindennek van egy határa.
Hogy a tudás hatalom, meglehet elcsépelt, de olyan igaz, mint a segg alakú anyajegy a hátamon. A martionos évek alatt megragadtam minden egyes lehetőséget, és a tankönyvek utolsó szavát is úgy szívtam magamba, mint a szivacs. Kitapostam magamnak az utat a Königre, elvégeztem a nemzetvédelmi, majd puszta passzióból summa cum laude az államigazgatási alapszakot, és már ki is utalták nekem a kispárnát a hátsó fertályom alá arra a kényelmetlen székre a hivatalban, amit nekem szántak. Így lett tejjel-mézzel folyó kánaán ahelyett, hogy valamelyik nagy Csés kifutófiúja legyek. Nem szégyellem ahonnan jövök, de büszke vagyok arra, ahova eljutottam.
A kormányon belül a Belső elhárítás vonalát erősítem. Többet nem mondhatok, de öregem, ha nem látnám, el sem hinném, hogy létezik munka, ahol több szart látok, mint ahonnan jöttem. Történnek házon belül is csúnya dolgok.Ahogy melóban mindent beleadok, pont annyira semennyit a civil életben. Nulla erőlködés, zéró feszkó. Egyszerű gyerek vagyok, nem hajt az ideg, nem szedem kétpofára a Xanaxot, maximum stresszzabálok. A lustaság fél egészség, a haverokon és a lazuláson túl bagózok mindenre és mindenkire. Oké, a családról sem feledkezem meg persze, a sajátomról, a kis csével írandóról. Hogy is tudnék hederíteni olyan cukiságokra, mint például a Flóra, nem beszélve a felmenőkről.
A lényeg, hogy nem kell túlkomplikálni az életet, ez a titka az egésznek. Használj ki mindent, hozd ki a maximumot, mert a könnyen jön, könnyen megy örökéletű aranyigazság.

Hogy pedig a sok pólóra kívánkozó életbölcselet mellé olyan tanácsot is adjak, aminek tényleg van értelme, tessék, íme, ízlelgesd, barátkozz vele, fogadd meg akármennyire is különösen hangzik: ha utadat egy tengerimalac keresztezné, mindig adj neki enni. Mindig.


//Karakterkép: Tyler Labine, és Hurley tengerimalac//


Aktuális állapot:
.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.04.04. 16:46:34

Üzenet küldése