A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Takács Rókus

 
Beosztása: Hercegségi jegyző
Nem: Férfi
Életkor: 54 (születésnap: március 17.)
Testalkat: 185 centiméteres magassága kicsit megnyomta egy hátgörbületben, amúgy határozottan hosszú a lába, és láthatóan pocakos, ami igazából beállt korával jár.
Vonások: Nem raknád a címlapra, egyrészt, mert túl koros már az ilyesmihez, másrészt mert átlagosan nemszép. Hosszúkás arcát tovább nyújtotta a gravitáció meg az évek, a ráncok szabdalják a mosolyát és a szeme környékét, homloka közepét. Hosszúkás basset hound-ra hajaz.
Szem: Sötétkék, okosan csillogós, némi táskával megtámogatva alulról, többször kerek olvasószemüveggel.
Haj: Vékonyszálú, őszesbarnás, megkopott és végtelenül kusza.

Általános öltözet
Egyszerűen, a látható korát meghazudtolóan nem öregemberes. Inkább laza. Aki sokat ül egy helyben nem akarja vállfával tenni, meg kényelmetlen öltönyökben. Farmer, vagy zsebes otthonigatya, torna vagy deszkáscipő, flip-flop. Mintás pólói fölött kockás ingek segítik az esztétikai tökéletességet - ami igazából sosincs.

Első benyomás, kisugárzás
Tökéletesen átlagos bácsi, ha nem veszed a viseleteit, amiket magára aggat. Egyébként napot (haha) nem sokat látott külleme tökéletes illik az irodai munkát végzők szagához, ami szinte kölüllengi. Ő az alagsori recepciós, vagy az önkormányzatnál a bürokrácia kisfogaskereke. A stílusa is igencsak ugrál eközött a szabályozott Gregor Samsa, és az új dolgokra könnyen lelkes örökfiatal között. Elbírja.

Nem tagadta soha, hogy miféle, és hol dolgozik - persze, nem is tudsz vele összefutni az utcán, nem túl gyakran hagyja el a kényelmes Hercegségi székhelyet, ha mégis azt mindig határozott céllal teszi. Nem sokat lébecolgat.

Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.06.30. 21:02:21

Üzenet küldése