A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Talján Eszter

 
Beosztása: Defenzív és Offenzív Mágiák tanársegéd, Neredin ösvény diákmentora
Nem:
Életkor: 17 (születésnap: május 14.)
Testalkat: Vékony alkatú, alacsonyabb az átlagnál.
Vonások: Jellemző, karakteres arc, elragadó szépség.
Szem: Zöld.
Haj: Ragyogó szőke, hosszú. Ritkán összefogva vagy kontyban hordja.
Általános öltözet
Lányos, nőies ruhák, általában színesek, de kerüli az összevisszaságot, egyformákat, vagy színben egymáshoz illőket vesz fel. Nagyon csinosan, csábítóan öltözködik.
Első benyomás, kisugárzás
Hideg, fagyos egy kicsit. Visszahúzódónak, félénknek látszik, és amíg nem kezd beszélgetni valakivel, addig könnyen taszítónak tűnik, pedig a szépsége miatt vonzó is lehetne.
Eszti
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás


Titok az, amit két ember tud, akik közül az egyik halott.

Amikor megszületett sem ő, sem a családjában senki nem tudott arról, hogy a valódi világgal párhuzamosan létezik a varázslók világa is. Egyetlen gyermek volt, családjával egy budapesti peremkerületi panellakásban éltek, Eszter a körzeti általános iskolába járt. A tanulmányi eredményeivel nem volt gond, bár inkább magának kellett megfelelnie, a szülei elég keveset foglalkoztak vele. A magatartásával és a kapcsolataival azonban több gond is volt. Valamiért sosem szerették, mindig ő volt a céltábla a gyerekek között. Nehezen illeszkedett be, és maga sohasem értette, hogy miért nem kedvelik őt, pedig csak egy átlagos lány akart lenni, mint a többiek. Ebből adódóan igazi barátja sem volt soha az iskolából, otthon viszont nagy szeretettel gondozta, nevelgette kisállatait. Ezért a helyzet miatt elképzelhetetlen volt számára, hogy pasizzon, szerelmet érezzen egyetlen fiú felé is, hiszen azok csak állandóan bántották.

Elképzelhetetlen, sőt, már-már felfoghatatlan volt számára, amikor ismeretlen emberek keresték fel a családját, és megtudta, hogy ő is boszorkány, képes varázsolni, egyáltalán, létezik mágia. Aztán hamar eltelt a nyár, és a szeptembert már az új iskolájában, a Martion Mágustanoda falai között kezdte, ahol Karpena Kristóf ösvényén kezdett tanulni. Itt figyeltek rá először igazán az életben, és elkezdett feloldódni, felszabadulni. Kicsit vadócabb is lett, de koránt sem olyan szabályszegő, mint amit néhány évfolyamtárs, vagy idősebb lány meg mert tenni. Fokozatosan felfedezte saját szépségét is, de el sem tudta képzelni, hogy hogyan tudná igazán kihasználni.

Kedvenc tantárgyat sokáig nem választott, hiszen szerette a mágikus lényeket, de a varázslós tárgyakat vagy a modern technológiákat is.

Így, viszonylagos nyugalomban telt el az első két éve a Martionban, még ha itt sem voltak igazi barátai, de nem volt annyira céltábla, és néha már egészen jól tudta érezni magát. Már harmadikos volt, amikor egy számára addig ismeretlen, és hihetetlenül furcsa érzés kerítette hatalmába. Szerelmes lett. Végzős évfolyamtársa volt az "áldozat", akifelé vonzalma irányult. A kezdetben plátói szerelemmel Eszter azonban nem tudott betelni, és bár fogalma sem volt róla, hogy hogyan közeledhetne a szeretett lény felé, lépéseket próbált tenni, már-már udvarolt. Azonban, amikor a szerelmet megvallotta, a másik fél részéről mélységes elutasításba ütközött és az eset híre néhány nap alatt az egész ösvényen végigfutott. Ez akkor eléggé rossz hírnevet jelentett neki a Karpenások körében, de mára, évekkel az esemény után már nincs különösebb jelentősége. Kisebb fajta depresszió váltotta fel a szerelmét, és a gyógyító, Rozi néni tanácsára magántanulóként fejezte be az évet, majd a negyedik évfolyamtól kezdve átlépett Neredin ösvényére.

Ott szinte minden kezdődött előről, elkezdett feloldódni, felszabadulni, de most már volt némi tapasztalata, és időben meg tudta magát állítani, így nem esett bele egy újabb gödörbe. A hatodik évében aztán az igazgatóhelyettes, Manassé Messalin támogatásával mentora, Haisz K. Szilvia diákmentorrá nevezte ki. Nem tudott dönteni, hogy mit kíván kezdeni az életével, ezért az iskola vezetőségének jóváhagyásával még egy évet a kastélyban marad és újabb fakultációkat végez el. A plusz egy év során egyre inkább a DOM felé vette az irányt, így a következőtől kezdve Defenzív és Offenzív Mágiák tanársegéd az iskolában.

Kapcsolatok (bővítés alatt!)

  • Radeczky Liliána, szobatársa, aki jelen pillanatban a legközelebb áll hozzá, nagyon sok időt töltenek együtt
  • Karsay Sára, volt évfolyamtársai közül a legjobb barátnő, aki szintén sokmindent tud róla
  • Dallos Babett, fiatalabb Martionosok közül való barátnő, nagyon édes lány
  • Sütő Brigitta, jó barátságot kötött a lánnyal még a Martionban
  • Holdudvar Irnek, elsőre nagyon visszataszítónak, ijesztőnek találta a fiút, de igazából megértik egymást valahogyan
  • Toró Anna Róza, akit Budapesten ismert meg, és akiről tudja, hogy neki sokkal fontosabb a kapcsolatuk, mint Annának
  • Manassé Messalin, az egyik tanár, akinek nagyon sokat köszönhet az iskolában
  • Felföldi W. Dániel, a nagyon szeretett DOM tárgy tanára, Eszter szintén hálás neki


ÁlomVilág Szerepjáték karakterlap szövegesen

Fizikum (6) - Vékony alkatához és alacsony testmagasságához még más lányokénál is sokkal kevesebb erő társul.

Ügyesség (8) - Kicsit csacska. Mindig is az volt, már kislánykorában is inkább ügyetlennek tartották.

Észlelés (11) - Talán idős korára rákényszerült volna, hogy szemüveget is hordjon, ami semmiképp nem állna neki jól. Így viszont éppen egy picivel jobb, mint az átlag.

Megjelenés (18) - Különleges, elbűvölő szépség. Nem csak az ellenkező nemben, de a sajátjában is csábító a külseje. Gyerekként nem volt ez mindig így, lehet, hogy a régen látott édesanyja már rá sem ismerne.

Intelligencia (17) - Vág az esze, mint a legélesebb penge. Gyorsan átlátja a feladatokat, tudományos ismereteket és meg fogsz lepődni, milyen gyorsan számol fejben - igaz, erre elég ritkán van szüksége.

Akaraterő (19) - Amit el akar érni, azt el is fogja előbb vagy utóbb, és inkább előbb. Az első lépcsőfok, ahol túllépte az emberi határokat.

Mágia (19) - Talan szülőktől származik, ám kivételes tehetségére hamar felfigyeltek, mágikus tanulmányainak eredményét csak a zűrös magánélete rontotta le. Kora ellenére is azon kevesek közé tartozik akik képesek a legnagyobb varázslatokat is kontrollálni.* Gasztronómia, Kreatív írás, Sport, Emelés, Képzőművészet, Álcázás
** Mentálmágia, Átok, Bűbáj
*** Igézés, Jóslás, Abeomágia

//Karakterkép: Ashley Benson.//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2004.05.05. 03:57:04


Ez a karakter rendelkezik egy Hópehely nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése