A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tallenberg Helka

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó tanulója
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: április 29.)
Testalkat: Amikor 14 éves volt, hirtelen megnyúlt, és volt két hónap, amikor azt hitte, magas, vékony lány lesz. Ebből mára maradt a magas (175cm), és a folytonos küzdés a kilókkal.
Vonások: Kerek, puha, határozott ívekkel.
Szem: Türkizkék, kifejező. A rendszertelen alvás miatt kis táskák állandósultak a szemei alatt.
Haj: Rakoncátlan, hullámos, sok. A barna egy világosabb árnyalata.
Általános öltözet
Általában kicsit nagyobb ruhákat hord a kelleténél, mert nem szereti mutogatni a testét. Ezekből is inkább sötétebb árnyalatokat választ.
Első benyomás, kisugárzás
Általában valami sarokban, vagy legalább félrehúzódva ül. Mindig van előtte vagy egy könyv, vagy egy jegyzetfüzet, amibe írogat. Olyan, mintha durcásan - vagy éppen sértetten? - nézne rád. Lehet, valami rosszat szóltál? Vagy csak ő vette magára az előbbi vicced. Egy az egyben jófej tud lenni, de amint van még egy-két ember az egyenletben, olyan furcsa lesz. Lehet, egyszer majd kinövi.

Leírás

NAPLÓRÉSZLETEK

2006.április 10.
A tegnapi bemutatkozós írás után, ma már jöhetnek a szomorú dolgok. (Nem akartam, hogy az legyen az első dolog benned.) De ma anyáék megint veszekednek. Anya megint vissza akar menni Budapestre. Én nem akarok Budapestre menni, nyaranta tökre okés pár hétre, de itt vannak a barátaim a legjobb barátom Endre, és anya akármit mond, ha nagyobb leszek elvehet feleségül! Már csak pár év. Most mennem kell, hallom, hogy anya jön felfelé!

2009. szeptember 03.
Első nap az iskolában. Mármint a magyar iskolában, a Mirarxban. Végre meggyőztük apát anyával, hogy menjünk már át magyarba. Mondjuk neki így is néha haza kell utaznia a rezervátum miatt, de anya azt mondta, jobb is lesz így. Nekem mindegy, úgyis imádni fogom, mert a világ legmenőbb nagybácsija a napközis tanár! Csak jó lehet itt.

2011. március 04.
Máté ma is ott aludt nálunk. Hajnali egyig fent voltunk titokban, arról beszélgettünk, hogy vajon ki, melyik ösvényre fog kerülni a Martionban. Nem jutottunk dűlőre. Apu nem örült neki, ő sosem örül neki, ha ott van Máté. Nem értem, miért gondolják, hogy egy lánynak nem lehet fiú legjobb barátja...

2012. március 10.
Nem tetszik ez az iskola. Nem nagyon találom a helyem itt a Neredinben, olyan furcsán néznek rám a többiek, ha valamit úgy mondok, ahogy mi szoktuk otthon. Máté is tökre megváltozott mióta a Karpenában van... mióta léglabdázik. Már nem is igazán beszél velem. Tökmindegy, anya azt mondta, hogy nem jött be a kísérlet, jövő tanévben hazamegyünk. Lehet, jobb is lesz.

2013. november 08.
Ilyen az én szerencsém. Hazajövünk Romániába, Endre meg a volt ösvényem mentora lesz... Nem baj, biztosan csak csúfoltak volna miatta. Itthon egészen jónak tűnik. Anya vett nekem pár szoknyát, és egy fiú randizni is elhívott.

2015. május 05
Nem értem, miért nyomják ezeket a hülye pletykákat rólam. Oké, tényleg kiszöktem este, de minden második osztálytársam ezt csinálja! És a Tomi csak hazakísért, nem történt semmi. Utálok mindent, és mindenkit!

2017. június 10.
Anya megtalálta pár írásomat. Nem érti, hogy az csak fantázia, művészet... hogy csak kicsit igaz... Azt mondta, hogy vagy agykurkász, vagy visszaköltözünk Pestre. Nyilván utóbbi. Mondjuk érdekes lesz utolsó évben iskolát váltani megint. Bár kíváncsi vagyok, Endre milyen mentorként... meg hogy Máté még mindig menőcsávót játszik-e...

2018. július 3.
Felvettek! Bár bár nem tudom, hogy jó ötlet volt-e a Kormont megjelölni elsőnek, de anyáék örültek a dolognak. Mindegy, majd folytatom az írást mellette, titokban... csak mint eddig. Semmi újság nincsen benne, hogy nem fogja senki elolvasni. Már megszokhattam volna... U.i.: Máté még mindig egy segg.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.10.09. 09:57:13

Üzenet küldése