A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tamássy Remény

 
Beosztása: ELTE TÁTK, Szociális munkás
Nem:
Életkor: 25 (születésnap: június 13.)
Testalkat: 171 centiméterével nem áll a tornasor elejére. Igazából minden része épp kritériumnak megfelelő, átlagos.
Vonások: Kifejezetten erős járomcsontok, határozottan érdekes szájforma, kissé talán mélyebben ülő szemek.
Szem: Tágra nyílt, őszinte tekintet, mélykék és sötét zöld írisszel.
Haj: Eredetileg sötét szőkés-barna, de egy ideje már világosabbra festi.
Általános öltözet
Farmer, póló, bohókás, mintás ruha vagy szoknya felsővel, igazából bármi jöhet. Általában laza, és bár nem egy divatguru, egyáltalán nem slampos.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, mosolygós, érdeklődő. Nem mulaszt el szólni senkihez egy társaságban, abszolút őszinte az arca a személye, van körülötte valami pozitív, berántó erő. Rengeteg mesélni valója akad, de a hallgatással is jó viszonyban van.

Leírás

A nevem Dicső Remény. Tudom, rettentő kamunak hangzik, de ha hiszitek, ha nem, Dicső András és Dicső Andrásné Mária egyetlen lánya vagyok. Barátoknak csak Remi általában.
A történetem Koreában kezdődött, mert hogy itt láttam meg a napvilágot. A szüleim ugyanis misszionáriusok, keresztbe kasul utazták és utazzák manapság is a fél világot a Bibliával a kezükben. A legtöbben ennél a résznél érzik úgy, hogy kész, vége, ez a lány is egy olyan elvakult hívő, szektás meg a többi. Nos, őszintén mondom, hogy nem próbáltam még senkit erőszakkal rávenni, hogy higgyen valamiben. Járjuk a világot, ez igaz, a Bibliából olvasunk fel, énekelek hol vallásos hangvételű dalokat, hol Beatlest, hol saját szerzeményeket. Számtalan csodás embert és csodás történetet ismertem meg az évek során, rengeteg ismerőst és barátot szereztem. Segítettem a törzsek gyógyítóinak, megtanultam, miből keverhetek fájdalomcsillapítót az esőerdő közepén is. Tanultam varázslatokat, elfeledett meditációs technikákat, láttam születni és meghalni fiatalokat és öregeket. Ettem kifejezetten furcsa dolgokat, estem már szerelembe a természet millió csodájával, és egy percét sem cserélném el.

Voltak évek, mikor itthon voltunk, főleg az én kedvemért, hogy rendesen járhassak iskolába. Persze sosem működött hosszútávon, többször váltottam sulit, mint azt össze tudnám számolni. Érdekes volt egyébként látni ennyi különböző oktatási rendszert. Egyházi iskolában kezdtem, azután Vietnámba utaztunk. Visszatértünk, és újra elmentünk, ezúttal Koreába, arra a területre, ahol születtem. Itthon kezdtem el a Martiont, de Brazíliába utaztunk. Valahogy így teltek a gimis éveim, sajnos az érettségit sem sikerült itt letennem végül, mert Peruba utaztunk a szüleimmel. És most megint itthon. Azt hiszem, ideje a saját utamat járnom, bármit is jelent ez.

Kapcsolatok
Nagyon sok ismerősöm, barátom akad, hiszen rengeteg helyen jártam. Viszont természetesen meg van ennek az a hátulütője, hogy nem egyszerű mély baráti kapcsolatokat kialakítani, hiszen az folyamatos gondozást igényel, márpedig ha eltűnsz két évre az isten háta mögé, az nem a legideálisabb ilyen szempontból. Szerencsés vagyok, amiért itt van nekem Szása. Már általános iskola óta ismerem, és mindig vissza-visszatérek az életébe. Ő volt az első nagy szerelmem, ahogy az már csak lenni szokott, aztán az évek során több lett annál, a legjobb barátom és a lelki társam. Az érettségi után ő azt mondta, szeretne részt venni ebben a munkában, mi pedig örömmel fogadtuk be, mindig elkél a segítő kéz. 2017 második felében találkoztam Mátéval, aki nagyon rövid időn belül a szívemhez nőtt. Minden, amit valaha megálmodtam, és még több is. 2019. március 16-án esküdtünk meg és majdnem pontosan egy évvel később, 2020. március 15-én született meg a mi kis angyalunk, Hanna.

Amit jó, ha tudsz


Vegetáriánus vagyok. Míg másokat saját elhatározásuk vesz rá erre, én kénytelen vagyok lemondani erről az élvezetről, mert borzasztó allergiám van rá. Igaz ugyan, hogy úgy ismersz meg legjobban egy kultúrát, hogy úgy élsz, ahogy a helyiek, viszont ez azzal is jár, hogy időnként olyan fertőzéseket is kapsz el, mint ők. Édesanyám rettenetesen beteg lett a terhessége végén, és ez rám is kihatással volt. Szerencsére mindketten teljesen rendbe jöttünk, de a hús, mint olyan fel se kerülhetett az étrendemre.

Erősen vallásos vagyok. Hiszek Istenben, hiszek a jóságában, hiszek a csodákban és az emberekben. Viszont nem próbálok senkit erőszakkal meggyőzni arról, hogy nekem van igazam. Ahányan vagyunk, annyi féle hit létezik, annyi módon találhatjuk meg a lelki békénket. A lényeg, hogy ne ártsunk másoknak.

Lilypie First Birthday tickers

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.03.24. 16:09:49

Üzenet küldése