A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tarnay Leonárd

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 25 (születésnap: április 23.)
Testalkat: Magas (183 cm), ám van rajta egy kis felesleg de szerencsére egyenletesen oszlik el rajta, így csak aranyosan mackós, egészségesen emberes testalkata van (90 kg) és ráadásul nem is tűnik kövérnek, hiszen sportol.
Vonások: Bár álla kicsi és fejformája kerekebb, arcvonásai mégis karakteresek.
Szem: Szemei, melyek mélyen ülnek szemüregében és viszonylag kicsik, hol szürkések, hol kékesek hol inkább zöldes árnyalatúak, attól függ, hogy milyen fényviszonyok között látható.
Haj: Rövid, egyenes szálú barna haja van, mely általában kócosan áll, köszönhetően annak, hogy kézzel elég gyakran beletúr.
Általános öltözet
Visszafogottan, sportosan elegáns ruhákat szokott hordani, általában ingben és farmerben láthatod. Nem kedveli a bő ruhadarabokat, illetve a nagyon rikító színűeket sem.
Első benyomás, kisugárzás
Első ránézésre egy szimpatikus fiatalembernek tűnik, gyakran mondják rá, hogy olyan jófiús arca van. A legtöbb emberben pozitív benyomást kelt.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Miskolci Magyar Mennydörgők (1)

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat: Martion Mágustanoda

Leírás

Leonárd egy teljesen átlagos kevert családban született 1993–ban. Édesapja (Tarnay Róbert) talan, az önkormányzatnál dolgozik nem túl magas beosztásban. Édesanyja (Tarnay Diána) boszorkány, a máguskormány egyik szürke hivatalnoka. Leonárdnak van egy 12 éves húga (Tarnay Zita) is, aki nem mutatott semmilyen mágikus affinitást. Diána egészen addig titkolta férje előtt valódi kilétét, amíg Leonárd az első vadmágiát nem produkálta. Ez (és még több más dolog) nagyon megrontotta a családi kapcsolatokat, ezért a fiú gyermekkora nem volt túl kellemes.

Róbert ragaszkodott hozzá, hogy Leonárd talan általános iskolába járjon és jó eredményeket érjen el, nagyon szigorúan fogta a fiút. Bár ő maga nem túl sok mindent ért el az életben, de ezt fián akarja bepótolni. Leonárd csendes, visszahúzódó volt az iskolában és jól tanult, a tanárok is kedvelték. Azonban ha rosszabb jegyet szerzett, akkor otthon mindig szigorú büntetésre számíthatott. Édesanyja inkább közömbösen állt ehhez a dologhoz, így tőle sem remélhetett menedéket.

12 éves korában azonban már semmi sem akadályozhatta meg, hogy belépjen a varázsvilágba. Kifejezetten vágyott rá, hogy kiszakadjon ebből a negatív családi környezetből. Eddig sem támogatták kifejezetten (bár akadályozni sem akadályozták), mindent egymagának kellett elérnie, ezért tetszett neki ez az önállóbb életmód. Ez azonban még ma is jelen van személyiségében, nem igazán engedi, hogy bárki is segítsen neki.

Míg az általános iskolát motiválatlanul, de mégis minden megerőltetés nélkül jól végezte el, addig a Martion tekintetében már jóval motiváltabb volt és ez még nagyobb teljesítményre sarkallta, megmutatkoztak kiváló tulajdonságai. Kezdetektől fogva tehetségesnek bizonyult a bűbájok terén, nem véletlenül került Lorton Lilla ösvényére. Az átváltoztatások és az abeomágia területén azonban egyáltalán nem jeleskedett, ha lehet, kerülte is ezeket a területeket, hiszen nem jól tűrte a kudarcot.

Az ötödik évfolyam sikeres elvégzése után a 2010–2011–es tanévben egy vissza nem térő ösztöndíj lehetőséget kapott, hogy egy tanévet Angliában tölthessen, ahol speciálisan asztrál és mentál mágiai, illetve idézési ismereteket és gyakorlatot szerezhetett, valamint beiratkozott egy alap távoljáró tanfolyamra is. A külföldi tanulmány alatt még elevenebbé vált és egy kicsit meg is változott. Bár továbbra is megbízható és jóindulatú, de életvitelét tekintve szabadelvűbb lett és nem veti meg a kisebb–nagyobb tréfákat sem, néha akár bizonyos határokat is átlépve. A fejlődés, tanulás mellett így például egyre jobban fókuszál csinos hölgyekre is, nem hiába lett kint a beceneve egy híres talan sorozat szereplője alapján Leonard Stinson. A tanév végén visszatért a Martionba, hogy befejezze ott utolsó évét, egy évet csúszva a 2011–2012–es tanévben.

Bár családi hátteréből nem túl sok szeretet kapott, mégsem vált agresszívvá. Sőt, tanulva a negatív példából, békés, kíváncsi és türelmes fiatalember lett belőle, akinek a célja, hogy olyan életvitelt valósítson meg, amelyben boldog lehet ő is és szerettei is. Martionos évei alatt a zárkózott fiú szépen megnyílt az emberek felé. Még mindig nem a központi figura, de az emberek kedvelik, szimpatikusnak tartják és ő is szívesen szocializálódik. Mivel mindig határozott és következetes, illetve elég tehetséges is, no meg megbízható és lehet rá számítani, ezért a barátai titkon vagy nyíltan tisztelik is.


Aktuális állapot:
Jelenleg egy vékony, feszülős fekete pólót visel, illetve egy sötétkék testhezálló farmernadrágot. Haja a szokásos módon enyhén kócosan, elöl felállítva áll.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.04.05. 01:12:07


Ez a karakter rendelkezik egy Sötétszárny nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése